Jilet candır :))Ay sen çılgın mısın? Eldivenle nasıl aldın, acımadı mıBu benim için büyük bir mesele haline geldi. Kıllar çıkınca ağda yaptıracaksın mühendis hanım. Yok öyle
sorma hunharca saldırdım tuttum tuttum kopardım
ben çok beğeniyorum onları ama eşim kesin atarlar deyince vazgeçtik :)Kızlar daha önce hiç kalem çiçek tohumu hediye veren yada alan, yetiştiren var mı? Ben onlardan düşünüyorum ama kullanışlı mı yaparlar mı atarlar mı bilemedim
Evet canımcanım kumaşı çıkarılıp yıkanıyormu?
Anladım canım bunu bilmem iyi oldu tşktatlı bi aslancık modeli var, onu beğendik biz ama arka fonu yeşil renkliydi onu daha mavi tonlarda yaptırdım. bir de yazı tipini değiştirdim canım. Zaten istediğiniz her şekilde oynama, ekleme, çıkarma yapabiliriz dediler.
Ahahahahaha deli yaaaSalon için küçük park yatak aldım, gündüz gürültüde uyumaya alışsın diye yanımda yatıracağımAna kucağı aldım. Yatağımın yanına beşik aldım. Şimdi bir de reflü yatağı mı alacağım. Anam keyife bak hanımzadede ki
İŞTE LİSTEM NASIL SİZCE LÜTFEN YORUMLAR MISINIZ GEREKLİ OLAN BAŞKA NE EKLENEBİLİR?
GİYİM
0-3 ay hastane çıkışı seti ( 3 tane lazım 1 tane aziz bebeden e bebek alındı 1 tane jammybaby mavi işlemeli alındı )
Yedek tulum
0-3 ay 3-6 ay 3 adet h&m
5 tane 0-3 yedek alt 5 tane 3-6 ay yedek ALINDI
0-3 ay 3 adet ebebek 3-6 ay 4 adet LCW , 2 adet ebebek ,
5er tane 0-3 ay 5er tane 3-6 ay KOLSUZ BODY
0-3 ay 6 adet h&m 3-6 ay
KISA KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby 3-6 ay 2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby
UZUN KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 4 adet e-bebek 3-6 ay 4 adet lcw
çorap 5 adet yenidoğan 5 adet 3 aylık ALINDI
şapka HASTANE ÇIKIŞI İLE BİRLİKTE 3 TANE ALINDI
eldiven 3 TANE ALINDI
önlük 2 TANE LCW ALINDI
müslin battaniyeler 2 adet ebebek ALINDI
penye battaniye hastane çıkışında 1 tane var
ağız bezleri 10LU ALINDI
bağlamalı iç zıbın 2 TANE ALINDI
yelek 2 TANE 3 aylık ALINDI
EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi BABY&ME ALINDI
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi >>lansinoh
süt saklama poşeti >> baby&me
emzirme yastığı >> mycey
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik 2 TANE MAMAJOO ALINDI
emzik kutusu
BAKIM-BANYO
tarak >> NUK ALINDI
tırnak makası >>> CHICCO SET ALINDI
burun aspiratörü
pişik kremi >> BABY ME ALINDI
yeni doğan ıslak mendil >> sleepy
alt değiştirme bezi (kullan-at) BABY&ME
alt silmek için pamuk >> baby&me ALINDI
bebek bezi >> sleepy
yenidoğan şampuan >> BABY ME ALINDI
havlu ÖZDİLEK ALINDI
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu BABY&ME ALINDI
bebek yağı >> BABY ME ALINDI
ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
oyun halısı KANZ ALINDI
kanguru
uyku arkadaşı
KENDİM İÇİN VE DİĞER IVIR ZIVIRLAR
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
emzirme sütyeni
terlik
bebek çantası >>> my valice bebek bakım sırt çantası ALINDI
dolap organizerleri kutuları
Canım çok güzel ama atarlar benceKızlar daha önce hiç kalem çiçek tohumu hediye veren yada alan, yetiştiren var mı? Ben onlardan düşünüyorum ama kullanışlı mı yaparlar mı atarlar mı bilemedim
canım ben benim tasarımı kendime mail istedim bakalım dönüş yaparlar umarım.kızlar bende bir haftadır bekliyorum Tuğba kuğu için bekletiyorlar sizi de beklettiler mi. Oradaki tasarımı nasıl çıkaracaksınız kızlar baskı için
ben çok beğeniyorum onları ama eşim kesin atarlar deyince vazgeçtik :)
Ay benim koca da aynı şeyi düşünüyordur hiç sormayım onaCanım çok güzel ama atarlar bence
canım ben benim tasarımı kendime mail istedim bakalım dönüş yaparlar umarım.
Ay benim koca da aynı şeyi düşünüyordur hiç sormayım onaama ne yaptırsam ki hediyelik.
Arkadaşım nikahında dağıttı kimse kullanmıyordur eminim canım ama şöyle bişey var direk mesela isimli Bişeyler yaptırıyorlar çerçeve gibi işte bilmem kim 1 yaşında diye ben onları da asmıyorum etiketli şeyler daha mantıklı geliyoKızlar daha önce hiç kalem çiçek tohumu hediye veren yada alan, yetiştiren var mı? Ben onlardan düşünüyorum ama kullanışlı mı yaparlar mı atarlar mı bilemedim
canım ben benim tasarımı kendime mail istedim bakalım dönüş yaparlar umarım.
Ay benim koca da aynı şeyi düşünüyordur hiç sormayım onaama ne yaptırsam ki hediyelik.
canım ben makrome anahtarlık ve magnet yaptıracağım. birde turuncu külahlar almıştım çok tatlı onların içine lokum şeker falan. kraft mini karton kutulara koyup vermeyi düşünüyorum.canım ben benim tasarımı kendime mail istedim bakalım dönüş yaparlar umarım.
ay çok tatlıııı sağlıkla gelsin inş. canım . magneti nerden yaptıracaksınBakın teyzeleri bizimki böyle olacak inşallahfreearc kafkasyaninozkizi
en iyisi açacaklı magnet bence hem kullanışlı:)) hem hemen öyle çöpe atamazlarbaşka da bi şey yaptırmıcam hediyelik
Canım arkadaşım 1,5 yıl önce kadar çam fidesi dağıtmıştı inanılmaz sevmiştik. Ben bahçeme ektim ama 5 cm bile büyümediler :) Çok dandirik bir şeymiş maalesef.Kızlar daha önce hiç kalem çiçek tohumu hediye veren yada alan, yetiştiren var mı? Ben onlardan düşünüyorum ama kullanışlı mı yaparlar mı atarlar mı bilemedim
canım valla ben bir tane beşik alıyorum sadece :)) meltemsmarttan. 3-4 yaşına kadar kullanabileceği anne yanıda olan çok fonksiyonlu bir beşik.valla şimdiden batmaya doğru gidiyoruz doğduklarında napcaz bilmemben de çocuk odası dışında anne yanı beşik alsam mı diyorum ama bebekler hemen büyüyor çok kullanılmıyor deniyor. Seninki anne yanı beşik mi normal beşik mi canım? odası, anne yanı, ana kucağı, reflü yatağı, bebek arabası derken bizimki de çok yataklı bir beyzade olacak
ya evet birde o var dandik oluyorlar zaten.Canım arkadaşım 1,5 yıl önce kadar çam fidesi dağıtmıştı inanılmaz sevmiştik. Ben bahçeme ektim ama 5 cm bile büyümediler :) Çok dandirik bir şeymiş maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?