2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canım bunu bilmem iyi oldu tşk

Ahahahahaha deli yaaa

Harika bi liste olmuş, benimde aradığım buydu çok teşekkürler

kızlar bende bir haftadır bekliyorum Tuğba kuğu için bekletiyorlar sizi de beklettiler mi. Oradaki tasarımı nasıl çıkaracaksınız kızlar baskı için
canım ben benim tasarımı kendime mail istedim bakalım dönüş yaparlar umarım.
ben çok beğeniyorum onları ama eşim kesin atarlar deyince vazgeçtik :)
Canım çok güzel ama atarlar bence
Ay benim koca da aynı şeyi düşünüyordur hiç sormayım ona ama ne yaptırsam ki hediyelik.

Ay benim koca da aynı şeyi düşünüyordur hiç sormayım ona ama ne yaptırsam ki hediyelik.

Bakın teyzeleri bizimki böyle olacak inşallah freearc kafkasyaninozkizi
en iyisi açacaklı magnet bence hem kullanışlı:)) hem hemen öyle çöpe atamazlar başka da bi şey yaptırmıcam hediyelik

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-24-10-51-11.webp
    17 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar daha önce hiç kalem çiçek tohumu hediye veren yada alan, yetiştiren var mı? Ben onlardan düşünüyorum ama kullanışlı mı yaparlar mı atarlar mı bilemedim
Arkadaşım nikahında dağıttı kimse kullanmıyordur eminim canım ama şöyle bişey var direk mesela isimli Bişeyler yaptırıyorlar çerçeve gibi işte bilmem kim 1 yaşında diye ben onları da asmıyorum etiketli şeyler daha mantıklı geliyo

canım ben makrome anahtarlık ve magnet yaptıracağım. birde turuncu külahlar almıştım çok tatlı onların içine lokum şeker falan. kraft mini karton kutulara koyup vermeyi düşünüyorum.

Kızlar daha önce hiç kalem çiçek tohumu hediye veren yada alan, yetiştiren var mı? Ben onlardan düşünüyorum ama kullanışlı mı yaparlar mı atarlar mı bilemedim
Canım arkadaşım 1,5 yıl önce kadar çam fidesi dağıtmıştı inanılmaz sevmiştik. Ben bahçeme ektim ama 5 cm bile büyümediler :) Çok dandirik bir şeymiş maalesef.

canım valla ben bir tane beşik alıyorum sadece :)) meltemsmarttan. 3-4 yaşına kadar kullanabileceği anne yanıda olan çok fonksiyonlu bir beşik.

kafkasyaninozkizi canım bitkili bir şey istiyorsan illa böyle çok tatlı minik saksılarda bitkiler var. instada falanda satıyorlar onları inceleyebilirsin. ben bir ara onu düşünüp bayağı bir yerden de fiyat almıştım hatta. tanesi 4-5-6 tl falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…