2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    250
ay çok tatlıııı sağlıkla gelsin inş. canım . magneti nerden yaptıracaksın

amin inşallah çikolata ve posterle birlikte yaptırıyım diyorum, instagramda mintşeker ve bebek_çikolatası sayfalarına baktım, bu sayfalar 3ünü de yapıyomuş hatta hangisinde bilmiyorum ama birinde kampanya yapmışlar magnetler de bedavaya geliyo gibi bi şeydi. Dün digitalmagnet diye bir sayfa daha gördüm ama inceleme fırsatım olmadı. Bu sayfa tugbakugudaki tasarımın aynısını magnete basmış.
 
Al benden de o kadar canım. Artık yatacak yerin kalmadı her yerim çok ağrıyor. Şu Mayıs’ta geçseydi hayırla
Geçmiş olsun canım
 
bende inceleyeyim canım ozaman güzelmiş
 
canım valla ben bir tane beşik alıyorum sadece :)) meltemsmarttan. 3-4 yaşına kadar kullanabileceği anne yanıda olan çok fonksiyonlu bir beşik.

ya biz ne ara bu yatak olayını abartıp bu noktaya geldik alamadım dur ben de bakiim bi bu beşiğe
 
mondo serisi canım beyaz alacağğım ben. tekstili ve yatağıda dahil. ayrıca kayın ağacından . meltemin kalitesini çok beğeniyordum zaten.
 
mondo serisi canım beyaz alacağğım ben. tekstili ve yatağıda dahil. ayrıca kayın ağacından . meltemin kalitesini çok beğeniyordum zaten.
ayyy gel de alma, valla bayıldım :)) ben evde seyyar bi beşik olsun diyordum, bebek odasındaki büyüyen beşik olacak zaten. sallanıyodu di mi canım bu çok güzelmiş ya
 
Hep sizin yüzünüzden Beni de gaza getirip duruyorsunuz. Benim kızım eksik kalmasın diye bir oda dolusu eşya aldım
canım valla oyle düşünmemek lazım bende kendimi zor tutuyorum ama bir şey alırken çok inceleme ve düşünme huyum oluştu evlendikten sonra. zamanında okadar gereksiz şey aldım ki artık yaş tahtaya basmak istemiyorum ve evde boşa harcanmış paralar görmekte istemiyorum :)) ya mutlaka ilk kez anne olmanın verdiği acemiliği yaşıyoruz elbet ama nebileyim misal çok gereksiz şeyler var ya piyasada o tuzaklara da düşmemek lazım. misal ilaç hazneli emzik DD
 
Ay okurken yoruldum :)
Ben daha hiç bisey almamışım onu farkettim :)
Sadece 0 3 ay zıbın almışım 10 tane 3 ay için almışım geri kalan herseyini biraz daha almam gerek 0 3 ay .çok kafam karışıyor ya bende en iyisi liste yapayım.
 
Kızlar ne güzel alışverişleriniz tam gaz gidiyor. Bana arkadaşım 6 yatabileceği kendi çocuğunun beşiğini verecek, ama sallanmıyor. Eşimin babasının yaptığı oyma karyola vardı onu boyatıyoruz. Birde salona park yatak aldımmı benim beşik olayım bitiyor. Next 2 me’leri çok begenmiştim reflü yatağı gibi baş ucuda kalmıyor ama gereksiz para veremeyeceğim. Şimdi birtek altı 2 çekmeceli 2 kapaklı gardrop kaldı.
 
Selam kızlar. Bu hediyelik in sabun yapılıyor ya o olmaz mı çok güzel oluyor onlar. Bir görsel ekleyeyim
Eki Görüntüle 2261821
Misal bunlar gibi
Bende böyle bisey yaptiricaktim burda yapan pek yok bende mum düşünüyorum dagitmalik yada daha farklı bisey insanların kullanabileceği bisey olsun istiyorum alıp atmasınlar.
 
0-3 3-6 karışık aldım gerisini doğumdan sonra alırım ihtiyaca göre böyle kafam karısıyor beden konusunda :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…