ay çok tatlıııı sağlıkla gelsin inş. canım . magneti nerden yaptıracaksın
ben babyneste koymayı düşünüyorum canım beşiğin içinde dekızlar beşiğin içinde yatarken direkt yatağında mı yatacak yoksa babynestte mi:)
Al benden de o kadar canım. Artık yatacak yerin kalmadı her yerim çok ağrıyor. Şu Mayıs’ta geçseydi hayırlaAllah günah yazmasın beni bununla imtihan etmesin ama gerçekten hamilelik benim için çok çok zorlaştı rahat nefes alıp oturabildigim hareket edebildiğim uyuyabildigim 1 saat bile yok artık. Mide yanması dis ağrısı kasılmalar gerginlik derken kalan iki ay nasıl geçecek diye çok ağlıyorum. Sanırım depresyon da var biraz . Sürekli altimi ve arkamı tekmeliyor. Çok acılı oluyor. Odasını yapacaktım heves heves o bile yarım kaldı ona bile üşeniyorum
Geçmiş olsun canımSlm kizlar coktandir takip edemiyorum.insallah hepinizde bebişlerinizle beraber iyisinizdir.son bir hadtadir sikintilarim arttı. Ikı elimde de karpaltunel sendromu başladı.sabahlari ağrısından duramıyorum akşama doğru biraz hafifliyor.daha 2 ay var doğuma nasıl idare edeceğim hiç bilmiyorum.vucudum çok su topluyor.kuyruk sokumu ve bel agrisindan hic oturamiyorum.bu sikintilarin bu kadar cogalmasi biraz erken degilmi diye dusunuyorum.ne yapsam bilemedim.
bende inceleyeyim canım ozaman güzelmişamin inşallahçikolata ve posterle birlikte yaptırıyım diyorum, instagramda mintşeker ve bebek_çikolatası sayfalarına baktım, bu sayfalar 3ünü de yapıyomuş hatta hangisinde bilmiyorum ama birinde kampanya yapmışlar magnetler de bedavaya geliyo gibi bi şeydi. Dün digitalmagnet diye bir sayfa daha gördüm ama inceleme fırsatım olmadı. Bu sayfa tugbakugudaki tasarımın aynısını magnete basmış.
canım valla ben bir tane beşik alıyorum sadece :)) meltemsmarttan. 3-4 yaşına kadar kullanabileceği anne yanıda olan çok fonksiyonlu bir beşik.
Canımcım durduk yere niye halay çektin
canım o bana da oluyor bazen maalesefKızlar göğüs kemiklerin kaburgaların batıyor ya düz oturmam gerekiyor hep katlanamıyorum oklava yutmuş gibi geziyorum:))
ya biz ne ara bu yatak olayını abartıp bu noktaya geldik alamadımdur ben de bakiim bi bu beşiğe
Hep sizin yüzünüzdenya biz ne ara bu yatak olayını abartıp bu noktaya geldik alamadımdur ben de bakiim bi bu beşiğe
Benim ki de böyle bir şey canım. süsledim bir de güzelce mis gibi oldu
ahahaha bu yaşıma geldim 1 taneden fazla yatağım olmadıHep sizin yüzünüzdenBeni de gaza getirip duruyorsunuz. Benim kızım eksik kalmasın diye bir oda dolusu eşya aldım
ayyy gel de alma, valla bayıldım :)) ben evde seyyar bi beşik olsun diyordum, bebek odasındaki büyüyen beşik olacak zaten. sallanıyodu di mi canım bu çok güzelmiş yamondo serisi canım beyaz alacağğım ben. tekstili ve yatağıda dahil. ayrıca kayın ağacından . meltemin kalitesini çok beğeniyordum zaten.
canım valla oyle düşünmemek lazım bende kendimi zor tutuyorum ama bir şey alırken çok inceleme ve düşünme huyum oluştu evlendikten sonra. zamanında okadar gereksiz şey aldım ki artık yaş tahtaya basmak istemiyorum ve evde boşa harcanmış paralar görmekte istemiyorum :)) ya mutlaka ilk kez anne olmanın verdiği acemiliği yaşıyoruz elbet ama nebileyim misal çok gereksiz şeyler var ya piyasada o tuzaklara da düşmemek lazım. misal ilaç hazneli emzikHep sizin yüzünüzdenBeni de gaza getirip duruyorsunuz. Benim kızım eksik kalmasın diye bir oda dolusu eşya aldım
evet canım sallanıyor :))ayyy gel de alma, valla bayıldım :)) ben evde seyyar bi beşik olsun diyordum, bebek odasındaki büyüyen beşik olacak zaten. sallanıyodu di mi canım bu çok güzelmiş ya
Ay okurken yoruldum :)İŞTE LİSTEM NASIL SİZCE LÜTFEN YORUMLAR MISINIZ GEREKLİ OLAN BAŞKA NE EKLENEBİLİR?
GİYİM
0-3 ay hastane çıkışı seti ( 3 tane lazım 1 tane aziz bebeden e bebek alındı 1 tane jammybaby mavi işlemeli alındı )
Yedek tulum
0-3 ay 3-6 ay 3 adet h&m
5 tane 0-3 yedek alt 5 tane 3-6 ay yedek ALINDI
0-3 ay 3 adet ebebek 3-6 ay 4 adet LCW , 2 adet ebebek ,
5er tane 0-3 ay 5er tane 3-6 ay KOLSUZ BODY
0-3 ay 6 adet h&m 3-6 ay
KISA KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby 3-6 ay 2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby
UZUN KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 4 adet e-bebek 3-6 ay 4 adet lcw
çorap 5 adet yenidoğan 5 adet 3 aylık ALINDI
şapka HASTANE ÇIKIŞI İLE BİRLİKTE 3 TANE ALINDI
eldiven 3 TANE ALINDI
önlük 2 TANE LCW ALINDI
müslin battaniyeler 2 adet ebebek ALINDI
penye battaniye hastane çıkışında 1 tane var
ağız bezleri 10LU ALINDI
bağlamalı iç zıbın 2 TANE ALINDI
yelek 2 TANE 3 aylık ALINDI
EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi BABY&ME ALINDI
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi >>lansinoh
süt saklama poşeti >> baby&me
emzirme yastığı >> mycey
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik 2 TANE MAMAJOO ALINDI
emzik kutusu
BAKIM-BANYO
tarak >> NUK ALINDI
tırnak makası >>> CHICCO SET ALINDI
burun aspiratörü
pişik kremi >> BABY ME ALINDI
yeni doğan ıslak mendil >> sleepy
alt değiştirme bezi (kullan-at) BABY&ME
alt silmek için pamuk >> baby&me ALINDI
bebek bezi >> sleepy
yenidoğan şampuan >> BABY ME ALINDI
havlu ÖZDİLEK ALINDI
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu BABY&ME ALINDI
bebek yağı >> BABY ME ALINDI
ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
oyun halısı KANZ ALINDI
kanguru
uyku arkadaşı
KENDİM İÇİN VE DİĞER IVIR ZIVIRLAR
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
emzirme sütyeni
terlik
bebek çantası >>> my valice bebek bakım sırt çantası ALINDI
dolap organizerleri kutuları
Bende böyle bisey yaptiricaktim burda yapan pek yok bende mum düşünüyorum dagitmalik yada daha farklı bisey insanların kullanabileceği bisey olsun istiyorum alıp atmasınlar.Selam kızlar. Bu hediyelik in sabun yapılıyor ya o olmaz mı çok güzel oluyor onlar. Bir görsel ekleyeyim
Eki Görüntüle 2261821
Misal bunlar gibi
0-3 3-6 karışık aldım gerisini doğumdan sonra alırım ihtiyaca göre böyle kafam karısıyor beden konusunda :)Ay okurken yoruldum :)
Ben daha hiç bisey almamışım onu farkettim :)
Sadece 0 3 ay zıbın almışım 10 tane 3 ay için almışım geri kalan herseyini biraz daha almam gerek 0 3 ay .çok kafam karışıyor ya bende en iyisi liste yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?