Benimde çok kafam karıştı gerçekten herşeyi H&M den aldım 62 beden almışım oda 3 aylıkken ancak olurlar 56 beden pek almamışım biraz da 56 alsam kıyafet işi bitiyor .Hediyede gelecek zaten ama herkes büyük alıyor diye ben hiç büyük almadım zaten doğumdan 1 ay sonra inşallah turkiyeye gelicez alışverişin dibine vururuz :)0-3 3-6 karışık aldım gerisini doğumdan sonra alırım ihtiyaca göre böyle kafam karısıyor beden konusunda :)
Ben hiç araştırma yapmadım. Burada okuyorum, markaları listeleri not ediyorum gidip alıyorum :)) Evde ki aldıklarıma baksanız hepinizin evdekilerden bir şeyler çıkar muhakkak :) Biraz kıyafet olayını abarttım, kendim de fazla düşkünüm. 3 çöp poşeti dolusu kıyafet aldım. Biraz da battaniye, yorgan, nevresim takımı olayını abartmış olabilirim. Geçen saydım 4 tane yünlü kalın, 4 tane pike, 3 tane müslin battaniye almışım. 2 ince, 2 kalın- 4 yorgan, 4 nevresim takımı almışım. Birinin bana dur demesi lazım cidden.canım valla oyle düşünmemek lazım bende kendimi zor tutuyorum ama bir şey alırken çok inceleme ve düşünme huyum oluştu evlendikten sonra. zamanında okadar gereksiz şey aldım ki artık yaş tahtaya basmak istemiyorum ve evde boşa harcanmış paralar görmekte istemiyorum :)) ya mutlaka ilk kez anne olmanın verdiği acemiliği yaşıyoruz elbet ama nebileyim misal çok gereksiz şeyler var ya piyasada o tuzaklara da düşmemek lazım. misal ilaç hazneli emzikDD
siparişi bekliyen bendim sana yazmıştım canım ama göremedin sanırım
Sabahlikli takımı Çok beğendim kumaşi güzel çıktı
%100 pamuk hiç terletmez
Gecelik kışlık kumaş mış onu
İade edicektim ama
annem dursun kızım doğumdan sonra üşüme olur onu giyebilirsin duruma göre dursun dedi
Nakişli isimli hastane çıkışı yaptırdım
onunda kumaşı çok güzel yumuşacık
N11de yapan yer var bi bak istersen
Biraz çok olmuş sanki battaniye yorgan:) çeyiz dizmişsin kızına:)Ben hiç araştırma yapmadım. Burada okuyorum, markaları listeleri not ediyorum gidip alıyorum :)) Evde ki aldıklarıma baksanız hepinizin evdekilerden bir şeyler çıkar muhakkak :) Biraz kıyafet olayını abarttım, kendim de fazla düşkünüm. 3 çöp poşeti dolusu kıyafet aldım. Biraz da battaniye, yorgan, nevresim takımı olayını abartmış olabilirim. Geçen saydım 4 tane yünlü kalın, 4 tane pike, 3 tane müslin battaniye almışım. 2 ince, 2 kalın- 4 yorgan, 4 nevresim takımı almışım. Birinin bana dur demesi lazım cidden.
Ay evet piyasada çok fazla ya dandirik olur diye korkuyorum canımcımCanım arkadaşım 1,5 yıl önce kadar çam fidesi dağıtmıştı inanılmaz sevmiştik. Ben bahçeme ektim ama 5 cm bile büyümediler :) Çok dandirik bir şeymiş maalesef.
Canım benim yatak odam baya büyük. Bir de giyinme odam ayrı, dolap da yokodada . O yüzden büyük olsa da ben rahatça sığdırdım. Sen şimdi tek büyüyen beşik mi aldın? Peki yanında yatıracaksın bir süre sonuçta, nasıl yapmayı düşünüyordun?kızlar ben error verdim, şimdi siz anne yanı olan ikinci bi beşik alacak mısınız almayacak mısınız? gerek var mı yok mu? bu meltemdeki beşiği eşime gönderdim anne yanı için çok büyük diyo ki haklı, e normal alsam o da pek küçük 8-9 aylığa kadar anca kullanılıyomuş. yani çok mu gerekli bu anne yanı yaafreearc B bskscl
Mumda çok güzel var benim çok hoşuma gitti. Ben hediyeliği mevlit yapınca dağıtacağım. Hastaneye sadece çikolata alayım dedim. Kapı süsü bile muallak bana yapmayacağım sanırımBende böyle bisey yaptiricaktim burda yapan pek yok bende mum düşünüyorum dagitmalik yada daha farklı bisey insanların kullanabileceği bisey olsun istiyorum alıp atmasınlar.
O kadar nevresim yorgan biraz çok olmuş canımBen hiç araştırma yapmadım. Burada okuyorum, markaları listeleri not ediyorum gidip alıyorum :)) Evde ki aldıklarıma baksanız hepinizin evdekilerden bir şeyler çıkar muhakkak :) Biraz kıyafet olayını abarttım, kendim de fazla düşkünüm. 3 çöp poşeti dolusu kıyafet aldım. Biraz da battaniye, yorgan, nevresim takımı olayını abartmış olabilirim. Geçen saydım 4 tane yünlü kalın, 4 tane pike, 3 tane müslin battaniye almışım. 2 ince, 2 kalın- 4 yorgan, 4 nevresim takımı almışım. Birinin bana dur demesi lazım cidden.
Saçmaladım biraz kabul ediyorum. Biraz nevresim takıntım var. İnanılmaz seviyorum, sürekli alıyorum kendimize de. Kıza da öyle yaptım biraz ama durdum :)Biraz çok olmuş sanki battaniye yorgan:) çeyiz dizmişsin kızına:)
Ben birtanecik yorgan tek aldım biride anne yani beşiğe dahil .
Canım benim yatak odam baya büyük. Bir de giyinme odam ayrı, dolap da yokodada . O yüzden büyük olsa da ben rahatça sığdırdım. Sen şimdi tek büyüyen beşik mi aldın? Peki yanında yatıracaksın bir süre sonuçta, nasıl yapmayı düşünüyordun?
Ben odasını ayrı yapicam orda yatağı var ama gece yanında uyutmak için bi beşik olması lazım. Ben de çok fazla kullanılmıyor diye eltimden aldım onlarda 6 ay kullanmış zaten .kızlar ben error verdim, şimdi siz anne yanı olan ikinci bi beşik alacak mısınız almayacak mısınız? gerek var mı yok mu? bu meltemdeki beşiği eşime gönderdim anne yanı için çok büyük diyo ki haklı, e normal alsam o da pek küçük 8-9 aylığa kadar anca kullanılıyomuş. yani çok mu gerekli bu anne yanı yaafreearc B bskscl
iyi denk gelmiş canım, benim de eltimde var ama onun da yeğeni olacak, kesin ona verir diye düşünüyorumBen odasını ayrı yapicam orda yatağı var ama gece yanında uyutmak için bi beşik olması lazım. Ben de çok fazla kullanılmıyor diye eltimden aldım onlarda 6 ay kullanmış zaten .
ben de öyle yapıcam canımBen tek bir beşik aldım Kızlar anne yanı oluyor. Üç kademesi var üç dört yaşa kadar kullanılıyor. Başka da almadım.
Bende oda falan süslemicem zaten burda tek kalmıyorsun oda da pek burda öyle özenen de görmedim .bende çikolata ve dagitmalik bisey yapicam hastane için mevlit yaparsam da tesbih yasin falan dağıtırım sanırım. Benim burda fazla kimsem yok o yüzden fazla bisey yapmicam.Mumda çok güzel var benim çok hoşuma gitti. Ben hediyeliği mevlit yapınca dağıtacağım. Hastaneye sadece çikolata alayım dedim. Kapı süsü bile muallak bana yapmayacağım sanırım
Oy canım yaa :)) Hayatım o büyüyen beşik odana sığıyorsa kullan anne yanı olarak ama sığmaz dersen, yanına yatırmalık idareten birşey alman gerekecek. Park yatak da bakabilirsin.ben bebek odası alıyorum içinde büyüyen beşikli olandan. yanımda yatma kısmında tıkandım şu an inan
ayyyy DUUUUUUUUURBen hiç araştırma yapmadım. Burada okuyorum, markaları listeleri not ediyorum gidip alıyorum :)) Evde ki aldıklarıma baksanız hepinizin evdekilerden bir şeyler çıkar muhakkak :) Biraz kıyafet olayını abarttım, kendim de fazla düşkünüm. 3 çöp poşeti dolusu kıyafet aldım. Biraz da battaniye, yorgan, nevresim takımı olayını abartmış olabilirim. Geçen saydım 4 tane yünlü kalın, 4 tane pike, 3 tane müslin battaniye almışım. 2 ince, 2 kalın- 4 yorgan, 4 nevresim takımı almışım. Birinin bana dur demesi lazım cidden.
Zaten çok az kullandılar bebek büyüyünce hareket alanı daralıyor park yatak aldılar isterseniz almayın sizde kullanın dediler bizde aldık. Gerek yok yenisini almaya varken .sen istersen park yatak da alabilirsin yanına uzun süre kullanırsın.iyi denk gelmiş canım, benim de eltimde var ama onun da yeğeni olacak, kesin ona verir diye düşünüyorum
Aha ! İşte aradığım anne kankalarımdan biri dahaEttik 3 Nerede benim sukellam ?? Gelsin de bana güneşlendiğini falan anlatsın. 40'ı çıkınca tatil programlarımızı anlatalım birbirimize Compeng hala ağda yaptırmadı mı? Bunları konuşalım nolurr (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?