2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
0-3 3-6 karışık aldım gerisini doğumdan sonra alırım ihtiyaca göre böyle kafam karısıyor beden konusunda :)
Benimde çok kafam karıştı gerçekten herşeyi H&M den aldım 62 beden almışım oda 3 aylıkken ancak olurlar 56 beden pek almamışım biraz da 56 alsam kıyafet işi bitiyor .Hediyede gelecek zaten ama herkes büyük alıyor diye ben hiç büyük almadım zaten doğumdan 1 ay sonra inşallah turkiyeye gelicez alışverişin dibine vururuz :)

Ben hiç araştırma yapmadım. Burada okuyorum, markaları listeleri not ediyorum gidip alıyorum :)) Evde ki aldıklarıma baksanız hepinizin evdekilerden bir şeyler çıkar muhakkak :) Biraz kıyafet olayını abarttım, kendim de fazla düşkünüm. 3 çöp poşeti dolusu kıyafet aldım. Biraz da battaniye, yorgan, nevresim takımı olayını abartmış olabilirim. Geçen saydım 4 tane yünlü kalın, 4 tane pike, 3 tane müslin battaniye almışım. 2 ince, 2 kalın- 4 yorgan, 4 nevresim takımı almışım. Birinin bana dur demesi lazım cidden.

Çok sorry canım kaçırdım heralde
Birol mu demiştin sende ?

Dün gece nakışçıyı buldum galiba

kızlar ben error verdim, şimdi siz anne yanı olan ikinci bi beşik alacak mısınız almayacak mısınız? gerek var mı yok mu? bu meltemdeki beşiği eşime gönderdim anne yanı için çok büyük diyo ki haklı, e normal alsam o da pek küçük 8-9 aylığa kadar anca kullanılıyomuş. yani çok mu gerekli bu anne yanı yaa freearc B bskscl

Biraz çok olmuş sanki battaniye yorgan:) çeyiz dizmişsin kızına:)
Ben birtanecik yorgan tek aldım biride anne yani beşiğe dahil .

Canım arkadaşım 1,5 yıl önce kadar çam fidesi dağıtmıştı inanılmaz sevmiştik. Ben bahçeme ektim ama 5 cm bile büyümediler :) Çok dandirik bir şeymiş maalesef.
Ay evet piyasada çok fazla ya dandirik olur diye korkuyorum canımcım
Önerileriniz için teşekkürler kızlar @Meylen kuzumK freearc bakalım meylencimin deyimiyle kocalıkla bi konuşayım bu arada bende böyle ahşaptan yuvarlak isimli kestiriyorum, kendim süslücem makrome ipleriyle. Ben evlenirkende hep ahşap tarzı aldım mobilya vs. Annemde diyo kızını Kendine benzeteceksin azıcık pempe sevsin süslü olsun, pempe sevsin bırak da diyo diyorum ckkkk

Eklentiler

• Screenshot_20190424-094214.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 33
Canım benim yatak odam baya büyük. Bir de giyinme odam ayrı, dolap da yokodada . O yüzden büyük olsa da ben rahatça sığdırdım. Sen şimdi tek büyüyen beşik mi aldın? Peki yanında yatıracaksın bir süre sonuçta, nasıl yapmayı düşünüyordun?

Bende böyle bisey yaptiricaktim burda yapan pek yok bende mum düşünüyorum dagitmalik yada daha farklı bisey insanların kullanabileceği bisey olsun istiyorum alıp atmasınlar.
Mumda çok güzel var benim çok hoşuma gitti. Ben hediyeliği mevlit yapınca dağıtacağım. Hastaneye sadece çikolata alayım dedim. Kapı süsü bile muallak bana yapmayacağım sanırım

O kadar nevresim yorgan biraz çok olmuş canım ben çocuklarımı uyku tulumu ile büyüttüm 2 yaşında yorgan kullanmaya başladık, kışın kalın kadife uyku tulumu diğer zamanlar penye yeterli oluyor

Biraz çok olmuş sanki battaniye yorgan:) çeyiz dizmişsin kızına:)
Ben birtanecik yorgan tek aldım biride anne yani beşiğe dahil .
Saçmaladım biraz kabul ediyorum. Biraz nevresim takıntım var. İnanılmaz seviyorum, sürekli alıyorum kendimize de. Kıza da öyle yaptım biraz ama durdum :)

Ben tek bir beşik aldım Kızlar anne yanı oluyor. Üç kademesi var üç dört yaşa kadar kullanılıyor. Başka da almadım.

ben bebek odası alıyorum içinde büyüyen beşikli olandan. yanımda yatma kısmında tıkandım şu an inan

Ben odasını ayrı yapicam orda yatağı var ama gece yanında uyutmak için bi beşik olması lazım. Ben de çok fazla kullanılmıyor diye eltimden aldım onlarda 6 ay kullanmış zaten .

Ben odasını ayrı yapicam orda yatağı var ama gece yanında uyutmak için bi beşik olması lazım. Ben de çok fazla kullanılmıyor diye eltimden aldım onlarda 6 ay kullanmış zaten .
iyi denk gelmiş canım, benim de eltimde var ama onun da yeğeni olacak, kesin ona verir diye düşünüyorum

Mumda çok güzel var benim çok hoşuma gitti. Ben hediyeliği mevlit yapınca dağıtacağım. Hastaneye sadece çikolata alayım dedim. Kapı süsü bile muallak bana yapmayacağım sanırım
Bende oda falan süslemicem zaten burda tek kalmıyorsun oda da pek burda öyle özenen de görmedim .bende çikolata ve dagitmalik bisey yapicam hastane için mevlit yaparsam da tesbih yasin falan dağıtırım sanırım. Benim burda fazla kimsem yok o yüzden fazla bisey yapmicam.

ben bebek odası alıyorum içinde büyüyen beşikli olandan. yanımda yatma kısmında tıkandım şu an inan
Oy canım yaa :)) Hayatım o büyüyen beşik odana sığıyorsa kullan anne yanı olarak ama sığmaz dersen, yanına yatırmalık idareten birşey alman gerekecek. Park yatak da bakabilirsin.

ayyyy DUUUUUUUUUR

iyi denk gelmiş canım, benim de eltimde var ama onun da yeğeni olacak, kesin ona verir diye düşünüyorum
Zaten çok az kullandılar bebek büyüyünce hareket alanı daralıyor park yatak aldılar isterseniz almayın sizde kullanın dediler bizde aldık. Gerek yok yenisini almaya varken .sen istersen park yatak da alabilirsin yanına uzun süre kullanırsın.

Çatlak kankam :))

Burdayım merak etme dün boyaya karar vererek ve alarak insanlık için küçük benim için büyük bi adım attım :) olur beee amaann yavaş yavaş acele yok askere gidene kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…