Ay evet piyasada çok fazla ya dandirik olur diye korkuyorum canımcım
Önerileriniz için teşekkürler kızlar @MeylenkuzumK freearc bakalım meylencimin deyimiyle kocalıkla bi konuşayım bu arada bende böyle ahşaptan yuvarlak isimli kestiriyorum, kendim süslücem makrome ipleriyle. Ben evlenirkende hep ahşap tarzı aldım mobilya vs. Annemde diyo kızını Kendine benzeteceksin azıcık pempe sevsin süslü olsun, pempe sevsin bırak da diyo diyorum ckkkk
Oy canım yaa :)) Hayatım o büyüyen beşik odana sığıyorsa kullan anne yanı olarak ama sığmaz dersen, yanına yatırmalık idareten birşey alman gerekecek. Park yatak da bakabilirsin.
Zaten çok az kullandılar bebek büyüyünce hareket alanı daralıyor park yatak aldılar isterseniz almayın sizde kullanın dediler bizde aldık. Gerek yok yenisini almaya varken .sen istersen park yatak da alabilirsin yanına uzun süre kullanırsın.
Evet canım derin biraz bebek büyüyünce de kullanılıyor ayağa falan kalkınca düşme tehlikesi olmuyor .uzun süre kullanılır bence .park yatak şu içi derin olanlar değil mi? sonrasında da katlanıyor galiba o yüzden mi tavsiye ettiniz, yer kaplamasın diye mi
Waaoww çok acayip bir anne geliyorrr demek düzene bakİŞTE LİSTEM NASIL SİZCE LÜTFEN YORUMLAR MISINIZ GEREKLİ OLAN BAŞKA NE EKLENEBİLİR?
GİYİM
0-3 ay hastane çıkışı seti ( 3 tane lazım 1 tane aziz bebeden e bebek alındı 1 tane jammybaby mavi işlemeli alındı )
Yedek tulum
0-3 ay 3-6 ay 3 adet h&m
5 tane 0-3 yedek alt 5 tane 3-6 ay yedek ALINDI
0-3 ay 3 adet ebebek 3-6 ay 4 adet LCW , 2 adet ebebek ,
5er tane 0-3 ay 5er tane 3-6 ay KOLSUZ BODY
0-3 ay 6 adet h&m 3-6 ay
KISA KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby 3-6 ay 2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby
UZUN KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay 4 adet e-bebek 3-6 ay 4 adet lcw
çorap 5 adet yenidoğan 5 adet 3 aylık ALINDI
şapka HASTANE ÇIKIŞI İLE BİRLİKTE 3 TANE ALINDI
eldiven 3 TANE ALINDI
önlük 2 TANE LCW ALINDI
müslin battaniyeler 2 adet ebebek ALINDI
penye battaniye hastane çıkışında 1 tane var
ağız bezleri 10LU ALINDI
bağlamalı iç zıbın 2 TANE ALINDI
yelek 2 TANE 3 aylık ALINDI
EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi BABY&ME ALINDI
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi >>lansinoh
süt saklama poşeti >> baby&me
emzirme yastığı >> mycey
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik 2 TANE MAMAJOO ALINDI
emzik kutusu
BAKIM-BANYO
tarak >> NUK ALINDI
tırnak makası >>> CHICCO SET ALINDI
burun aspiratörü
pişik kremi >> BABY ME ALINDI
yeni doğan ıslak mendil >> sleepy
alt değiştirme bezi (kullan-at) BABY&ME
alt silmek için pamuk >> baby&me ALINDI
bebek bezi >> sleepy
yenidoğan şampuan >> BABY ME ALINDI
havlu ÖZDİLEK ALINDI
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu BABY&ME ALINDI
bebek yağı >> BABY ME ALINDI
ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
oyun halısı KANZ ALINDI
kanguru
uyku arkadaşı
KENDİM İÇİN VE DİĞER IVIR ZIVIRLAR
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
emzirme sütyeni
terlik
bebek çantası >>> my valice bebek bakım sırt çantası ALINDI
dolap organizerleri kutuları
Ahahahah beni gaza getirmeyin battım diye boşuna söylenmiyorumayyyy DUUUUUUUUUR
CANIM ben ayrıca odasında da bu beşiği kullanacağım için bunu aldım büyük olması bu yüzden bana avantaj oldu. ama sen zaten bir oda almışsın anladığım kadarı ile. anne yanı olması çok avantajmış ama şimdi ikinci kere masraf yapman yüklü olur. oyüzden bence park yatak düşünebilirsin. hem uzun süre götürür hem uygun fiyatlı.kızlar ben error verdim, şimdi siz anne yanı olan ikinci bi beşik alacak mısınız almayacak mısınız? gerek var mı yok mu? bu meltemdeki beşiği eşime gönderdim anne yanı için çok büyük diyo ki haklı, e normal alsam o da pek küçük 8-9 aylığa kadar anca kullanılıyomuş. yani çok mu gerekli bu anne yanı yaafreearc B bskscl
evet yaaaa hayran kaldım düzenine maşallah B bibliyofil_kWaaoww çok acayip bir anne geliyorrr demek düzene bak
Bide benimkine bak bakkal defteri
Ahahah uyucaklarına dair bir olumlama yapıyosunuz benceYa canım ben oda işini doğum sonrasına bıraktım. Ayrı ayrı planlamak, zamana yaymak istiyorum oldu bittiye gelsin istemedim. Şu 130 cm sallanan beşikler varya büyümeyen, onlardan aldım. Bir tane de dolap aldım kıyafetleri için, ikisini de odama koydum. Ben anlamadım ki bu bebeklere sürekli yatak alıp duruyoruz :))
Canım nerdesin yaaÇatlak kankam :))
Burdayım merak etme dün boyaya karar vererek ve alarak insanlık için küçük benim için büyük bi adım attım :) olur beee amaann yavaş yavaşacele yok askere gidene kadar yolu var
CANIM ben ayrıca odasında da bu beşiği kullanacağım için bunu aldım büyük olması bu yüzden bana avantaj oldu. ama sen zaten bir oda almışsın anladığım kadarı ile. anne yanı olması çok avantajmış ama şimdi ikinci kere masraf yapman yüklü olur. oyüzden bence park yatak düşünebilirsin. hem uzun süre götürür hem uygun fiyatlı.
Benimde eşim çok rahat daha bebek arabası ve odasını almadık. Ama ben odasındaki aksesuarları falan bile aldım:)
Hep alırız halederiz zaman var diyor.
Aynen öylecanım valla oyle düşünmemek lazım bende kendimi zor tutuyorum ama bir şey alırken çok inceleme ve düşünme huyum oluştu evlendikten sonra. zamanında okadar gereksiz şey aldım ki artık yaş tahtaya basmak istemiyorum ve evde boşa harcanmış paralar görmekte istemiyorum :)) ya mutlaka ilk kez anne olmanın verdiği acemiliği yaşıyoruz elbet ama nebileyim misal çok gereksiz şeyler var ya piyasada o tuzaklara da düşmemek lazım. misal ilaç hazneli emzikDD
Ahaha aldım ben kız avent aldım 50 faktörCanım nerdesin yaaBu kızlar yine moralimi bozuyor. Çıkışta reflü yatağı almaya gideceğim
Hayatım biz güneş kremi falan konuşalım nolur
Ben direkt anne yanı sepet ike başlıcam canım büyüklerinden 9 ay yatar onda çam yarması olmazsakızlar ben error verdim, şimdi siz anne yanı olan ikinci bi beşik alacak mısınız almayacak mısınız? gerek var mı yok mu? bu meltemdeki beşiği eşime gönderdim anne yanı için çok büyük diyo ki haklı, e normal alsam o da pek küçük 8-9 aylığa kadar anca kullanılıyomuş. yani çok mu gerekli bu anne yanı yaafreearc B bskscl
Evet birol iç giyimÇok sorry canım kaçırdım heralde
Birol mu demiştin sende ?
Dün gece nakışçıyı buldum galiba
Aslında uğraşmaya gerekte yok malzeme falan nerdeyse aynı fiyata geliyor canım hoşuna giden bişey olursa alırsın terlik ve taç içinellerine sağlık canım çok güzel olmuş :))ben süse henüz karar veremedim bakalım istediğim gibi taç da bulamadım yaa kendim de yapabilirim diyorum ama bakalım, kızıma da yapmak istiyorum hem.
Ben direkt anne yanı sepet ike başlıcam canım büyüklerinden 9 ay yatar onda çam yarması olmazsa
Salona bir park beşik lazım ki sonradan da oyuncaklarıyla zaman geçirsin diye ve gündüz uykularını uyusun diye
hahaha iş yerinde boş vakitlerimde bunlarla uğraşıyorum canımWaaoww çok acayip bir anne geliyorrr demek düzene bak
Bide benimkine bak bakkal defteri
Aaa bak memleketçilik durumu varsa kesin tercih etOk o zaman, biraz da park yatak inceleyim mademeşimle benim memleketler farklı, annemlere giderken de yanımda götürürüm hem daha iyi olabilir(park yatak yükleniyor)
Saol canımCanım bende artık mevsimden dolayı balık yiyemiyorum deyince reginnes diye bir balık yağı önerdi. Ecz sordum bu çok iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?