2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bu ahşap kapı süsü mü olacak bide nerede yaptırıyorsun

Oy canım yaa :)) Hayatım o büyüyen beşik odana sığıyorsa kullan anne yanı olarak ama sığmaz dersen, yanına yatırmalık idareten birşey alman gerekecek. Park yatak da bakabilirsin.

park yatak şu içi derin olanlar değil mi? sonrasında da katlanıyor galiba o yüzden mi tavsiye ettiniz, yer kaplamasın diye mi

park yatak şu içi derin olanlar değil mi? sonrasında da katlanıyor galiba o yüzden mi tavsiye ettiniz, yer kaplamasın diye mi
Evet canım derin biraz bebek büyüyünce de kullanılıyor ayağa falan kalkınca düşme tehlikesi olmuyor .uzun süre kullanılır bence .

Waaoww çok acayip bir anne geliyorrr demek düzene bak
Bide benimkine bak bakkal defteri

Eklentiler

• image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 57
CANIM ben ayrıca odasında da bu beşiği kullanacağım için bunu aldım büyük olması bu yüzden bana avantaj oldu. ama sen zaten bir oda almışsın anladığım kadarı ile. anne yanı olması çok avantajmış ama şimdi ikinci kere masraf yapman yüklü olur. oyüzden bence park yatak düşünebilirsin. hem uzun süre götürür hem uygun fiyatlı.

Benimde eşim çok rahat daha bebek arabası ve odasını almadık. Ama ben odasındaki aksesuarları falan bile aldım:)
Hep alırız halederiz zaman var diyor.

Ahahah uyucaklarına dair bir olumlama yapıyosunuz bence muavfak olun inşallah
Bu da böyle mi yazılıyo ki muvaffak

Çatlak kankam :))

Burdayım merak etme dün boyaya karar vererek ve alarak insanlık için küçük benim için büyük bi adım attım :) olur beee amaann yavaş yavaş acele yok askere gidene kadar yolu var
Canım nerdesin yaa Bu kızlar yine moralimi bozuyor. Çıkışta reflü yatağı almaya gideceğim

Hayatım biz güneş kremi falan konuşalım nolur

Benimde eşim çok rahat daha bebek arabası ve odasını almadık. Ama ben odasındaki aksesuarları falan bile aldım:)
Hep alırız halederiz zaman var diyor.

Ok o zaman, biraz da park yatak inceleyim madem eşimle benim memleketler farklı, annemlere giderken de yanımda götürürüm hem daha iyi olabilir(park yatak yükleniyor)

Aynen öyle
Sizde 11 yıl önceki şükoyu görüyorum
Sakin olun beybilerr
Gerçi anne bebek sektörünü yeni anneler ayakta tutuyo koyverin gitsin şimdi durup dururken ekonominilerini bozmıyım adamların

Canım nerdesin yaa Bu kızlar yine moralimi bozuyor. Çıkışta reflü yatağı almaya gideceğim

Hayatım biz güneş kremi falan konuşalım nolur
Ahaha aldım ben kız avent aldım 50 faktör
Dikkat sende kremine bak hamilelikteki lekeler kalıo valla
İpek kirpiklerimizi nerde yaptırcaktık biz onu unuttuk bak

Ben direkt anne yanı sepet ike başlıcam canım büyüklerinden 9 ay yatar onda çam yarması olmazsa
Salona bir park beşik lazım ki sonradan da oyuncaklarıyla zaman geçirsin diye ve gündüz uykularını uyusun diye

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş :)) ben süse henüz karar veremedim bakalım istediğim gibi taç da bulamadım yaa kendim de yapabilirim diyorum ama bakalım, kızıma da yapmak istiyorum hem.
Aslında uğraşmaya gerekte yok malzeme falan nerdeyse aynı fiyata geliyor canım hoşuna giden bişey olursa alırsın terlik ve taç için

Bu gidişle ben de oda + park yatak alcam...iyice kafam karıştı ama dur bakalım hayırlısı, gidip hepsinden birer tane almazsam iyi

Ok o zaman, biraz da park yatak inceleyim madem eşimle benim memleketler farklı, annemlere giderken de yanımda götürürüm hem daha iyi olabilir(park yatak yükleniyor)
Aaa bak memleketçilik durumu varsa kesin tercih et
Ablam öyle yapmıştı çok rahat edersin

Canım bende artık mevsimden dolayı balık yiyemiyorum deyince reginnes diye bir balık yağı önerdi. Ecz sordum bu çok iyi dedi.
Saol canım
Kızlar bu arada dün sürülen USG jeli göbek kısmında yara yaptı bı arkadasta daha mı olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…