2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ahaha aldım ben kız avent aldım 50 faktör
Dikkat sende kremine bak hamilelikteki lekeler kalıo valla
İpek kirpiklerimizi nerde yaptırcaktık biz onu unuttuk bak
Ben de cilinique aldım. Bir de kız çocuğu anneyi çirkinleştiriyor diyorlar
Hehh şöyle yaa, keyfim yerime geldi Önümüzde ki ay bakım zamanı hayatım. Kimse duramaz önümde

Kocalıklar az konuşup çok para versinler
Senin içine sinsin

Aslında uğraşmaya gerekte yok malzeme falan nerdeyse aynı fiyata geliyor canım hoşuna giden bişey olursa alırsın terlik ve taç için
terlik o klasik lohusa terliklerinden almak istemiyorum kuzu, yaz olacak ya zaten her zman kullanabileceğim güzel bir terlik alayım diyorum. taç içinde bakıyorum çok abartmadan birşeyler bulursam alacağım yoksa içime sinen birşey yaparım kendim :)

geçmiş olsun canım, doktor ne dedi peki şişme tuzdan falan mı oluyor yoksa? o kalça ağrısı bendede var yatakta dönmekte bile zorlanıyorum bazen. inşallah şu son aylar bi an evvel geçip gider :)
Doktor , ödemin normal olduğunu hamilelikte çok sık görülen birşey olduğunu soyluyo canım.odemden dolayı sıkışan el damarları da ellerdeki sorunu ortaya çıkarıyor.elimi kapatamıyorum.birsey tutamıyorum.tuhaf bi durum.

15₺ye tüylü terlikler vardı ama doğumdan sonra ödem olur ayağım şiş olur rahat edemem diye bundan aldım bende taç için birkaç malzeme daha alacağım sanırım çarşıya cikmam lazım ilk doğuma hazırlıksız yakalandim ne terlik ne taç ne hediyelik hicbisey yoktu hastane cantam hazır değildi kıyafetleri 1 gün önce utulemistim zaten onları gözümde görmedi de gerekte kalmamıştı hiçbirine bu sefer gününde gelir umuduyla hazırlık yapıyorum bakalım

Geçmiş olsun canım. Az kaldı hayırlısıyla biraz daha dayan .Benimde ayaklarım şişiyor artık farkediyorum.

Perdeyi dikey zebra mı yaptırsam bu şekilde kendinden güneşlikli falan
Yoksa daha mı bebek odası perdesi olsa sonlu desenli kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

kızlar merhaba ben biraz geç katıldım aranıza..
27+5teyim.
bir şey sormak istiyorum. yenidoğan fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz? bildiğiniz güzel çekim yapan istanbulda bir yer var mı?

Allah yardımcın olsun canım zor bir durum:/

Benim aldığımla arasında ton farkı var canım. Güzel günlerde kullanırız inşallah hayırlıysa
Canım dediğin gibi gelip gidenin olmayacaksa mantıklı. Bana gelen olur ama bir çikolata yeter. Drumda pek istemiyor hastane odasını gün odasına çevirmeyin dedi baştan. bakalım fikir değiştirmem inşallah

Aynen bende fazla ziyaretime de gelen olmaz diye söyle güzel bisey yapayım dedim 20 tane falan yeter zaten pahalı olsada bisey olmaz:)
Ben süslü puslu hiç bisey yapmadım hastane için sıradan bi pijama sabahlık tamam :)

fiyat ne kadar istediler bu ikisi için canım?
Fiyat söylemeyeceğime söz verdim
küçükyalıda oturuyorum ama hastanem göztepede. hiç hastaneyle konuşmadım açıkçası var mı öyle bi sistemleri onu bile bilmiyorum
Doğum sezeryan olursa giricek normal olursa istemiyorum kimseyi hastane oda çekimine karışmıyor ama bende doğumu henüz sormadım
1 gün sonra hastaneden çıkmadan süslü püslü çekicek 1 hafta sonrada stüdyoda yenidoğan çekimi yapıcak bu şekilde konuştuk canım

Bende sıradan bir pijama takımı aldım. Birde elbise tipi alayım yeter diye düşünüyorum

konuya biraz baktım da siz bayağı bir hazırlanmışsınız. bizim de hiç bir şeyimiz hazır değil, kızımın daha bebek arabası oda takımı bile alınmadı. gerçi oda takımı almayı düşünmüyorum bir şifonyer bir montessori yatağı alsam yeter diye düşünüyorum, zaten park yatağı var.

bir arkadaş liste paylaşmış ordan kopya çekicem artık eksiklerimi tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…