Allah günah yazmasın beni bununla imtihan etmesin ama gerçekten hamilelik benim için çok çok zorlaştı rahat nefes alıp oturabildigim hareket edebildiğim uyuyabildigim 1 saat bile yok artık. Mide yanması dis ağrısı kasılmalar gerginlik derken kalan iki ay nasıl geçecek diye çok ağlıyorum. Sanırım depresyon da var biraz . Sürekli altimi ve arkamı tekmeliyor. Çok acılı oluyor. Odasını yapacaktım heves heves o bile yarım kaldı ona bile üşeniyorum
Benim de aynısı. Zaten hep evdeyim. İstirahat verdi doktor. Kasiklarimda ağrı var. Kasılmalar oluyor arada. Hiç hevesim kalmadı. İki ay inşallah su gibi geçer bizim için canım.
KarasyaSaye-
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizim ki ağrılı sancılı olmaya başlayınca ondan zorlaştı. Özellikle son 10 gündür. Onceden böyle değildi. Ama şimdi her gün iyice genislemek hem fiziksel hem hormonal bizi çok sarstı .
Evet canım, instagramdan ahsapfactory diye Bi sayfa var oraya sipariş verdim canım, 30 cm çap 38 TL kargo ile birlikte. Sonrada kendim makrome yapacam.
Evet canım, instagramdan ahsapfactory diye Bi sayfa var oraya sipariş verdim canım, 30 cm çap 38 TL kargo ile birlikte. Sonrada kendim makrome yapacam.
Bi yerim sökülse zar zor 2 iğne batırırım
Bunları yapanları gördükçe omg omg ne kadınlar var diyorum maşallah kız valla çokta güzel duruyo
Ben bi kapı süsüne 200 TL vericem galiba beceriksizliğimden
Ben hastane odası için kapı süsü(ahşap) ve çikolata dışında bi şey düşünmüyorum, zaten kim bilir tipim nasıl kayık olacak bizim bütün akrabalar yani benim akrabalarım burada ama çikolata ile idare etsinler mevlütte yesinler ne isterlerse, maksimum 48 saat (o da sadece sezaryende) için kimseyle uğraşamam ama hastaneden çıkınca maksimum 10 gün sonra yenidoğan çekimi olacak anlaştık onda hemde bende toparlanmış olurum biraz daha
Bi yerim sökülse zar zor 2 iğne batırırım
Bunları yapanları gördükçe omg omg ne kadınlar var diyorum maşallah kız valla çokta güzel duruyo
Ben bi kapı süsüne 200 TL vericem galiba beceriksizliğimden
bi problem olur falan dedi mi ? Üst sinir 80 mi neymiş benimde 75 mi ne çıktı .. Ayrıntılı ultrasonda bisey ciktimi dedi hayır dedim .bi problem olmaz herhalde
KarasyaSaye-
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizim ki ağrılı sancılı olmaya başlayınca ondan zorlaştı. Özellikle son 10 gündür. Onceden böyle değildi. Ama şimdi her gün iyice genislemek hem fiziksel hem hormonal bizi çok sarstı .
bi problem olur falan dedi mi ? Üst sinir 80 mi neymiş benimde 75 mi ne çıktı .. Ayrıntılı ultrasonda bisey ciktimi dedi hayır dedim .bi problem olmaz herhalde