Yapabileceğine inanmak bile yapmaktır benim kendimle ilgili Bi ümidim yok
beceriksizlik = ben
Ama çok güzel yemek tatlı yaparım o sayılıyor mu yetenek olarak
Kargo bombardımanı var şu an çıkıp gezme işi yasaklaninca emzirme yastığı terlik taç dogurmalik gecelik geldi ve digerleri de bugün gelecek saat başı kapı çalıyor ay çok eğlenceli
Allah günah yazmasın beni bununla imtihan etmesin ama gerçekten hamilelik benim için çok çok zorlaştı rahat nefes alıp oturabildigim hareket edebildiğim uyuyabildigim 1 saat bile yok artık. Mide yanması dis ağrısı kasılmalar gerginlik derken kalan iki ay nasıl geçecek diye çok ağlıyorum. Sanırım depresyon da var biraz . Sürekli altimi ve arkamı tekmeliyor. Çok acılı oluyor. Odasını yapacaktım heves heves o bile yarım kaldı ona bile üşeniyorum
Slm kizlar coktandir takip edemiyorum.insallah hepinizde bebişlerinizle beraber iyisinizdir.son bir hadtadir sikintilarim arttı. Ikı elimde de karpaltunel sendromu başladı.sabahlari ağrısından duramıyorum akşama doğru biraz hafifliyor.daha 2 ay var doğuma nasıl idare edeceğim hiç bilmiyorum.vucudum çok su topluyor.kuyruk sokumu ve bel agrisindan hic oturamiyorum.bu sikintilarin bu kadar cogalmasi biraz erken degilmi diye dusunuyorum.ne yapsam bilemedim.
Allah yardımcınız olsun, bebeklerimiz iyiler çok şükür, zaman gelecek bu günler anı kalacak.. Yoksa 2. 3. hamilelikler düşünülemezdi hiç. Güzel sona odaklanalım..
Maşallah hanımlar, döktürmüşsünüz, hepsini güle güle kullanın. Benim süsleme işine ne hevesim ne de vaktim var. Aldığım anne yanı küçük bir beşik ve bebek kıyafetleri.. Gerisi zaten oğlumdan kalanlar. İki çocuk arası az olunca fazla da masrafa girmeye gerek yok şimdilik, gerisi doğumdan sonra ihtiyaç dahilinde alırız..