2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin canım en güzel en özel kısmı da o sağlıkla dünyaya gelmesi

Yine iyi bile geldin iki bebekle bu vakte canım. Dışarı çıkma yasağı yemedin bı kere :) iyi tarafından düşün. Bundan sonra dışarı çıkmak bize bile zor geliyor zaten. Hiç canını sıkma 5 haftamiz kaldı inşallah.

Of kızlar bir kaç gündür ben de zorlamaya başladım. Ama ben maalesef hiç dinlenemiyorum. Eve geldim işten yemek, 2 oda süpürdüm, kızımı yıkadım, 1 makine çamaşır astım, 1 makina katlandım derken şu an bel fıtığım kudurmuş durumdaAllah hepimize kolaylık versin. İyi geceler, öpüldünüz

Evet canım haklısın 32. Haftamın ortasındayım, sen benden öndesin bile:))) bu haftaları görebiliceğimi biri söylese hayatta inanmazdım(panik atak&anksiyetemden dolayı) ama Allah o gücü veriyormuş demekki çok enteresan. Ya doktor 26. Dan sonra gezme ikizlerden dolayı demişti ama ben kendi vücudumu dinleyip ona göre hareket ettim hep:)) çok heyecanlı, düşününce bişi kalmadı ya

Canım 30. Dan sonra zaten işe de gidemezsin istesende:)) genede şimdiden de çok zorlama kendini bence. Şyi geceler size

Benimkide aynı haftada doğum pozisyonunu aldı.çatı agrısı ondanmıymısMagnezyum kullanıyormusun ben bugun söyleyecegim
yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum canım magnezyumu. Karnımdaki şiddetli sancılarda dinme oldu. Ama aşağıdaki ağrı müthiş derecede devam ediyor. Hatta gece yatakta bile kıvranıyorum bazen.

Canım 30. Dan sonra zaten işe de gidemezsin istesende:)) genede şimdiden de çok zorlama kendini bence. Şyi geceler size
İnşallah gidebilirim canım. Ücretsiz izin almam mümkün değil, o yüzden ne kasar doğum izni aktarabilirsem o kadar iyi benim için. Zorlamamak lazım haklısın ama evde çocuk olunca mecbur kalıyorsun

Reactions: LaL
Günaydın kızlar oğlumda son ana kadar normal doğumu çok istedim. Hep yürüyüş yaptım ama 38e kadar bekledik dönmedi. Amuda bile kalktım dönsün diye...internette var döndürmek için yapılması gerekenler hepsini denedim. Bebeğim 4 kg olmuştu artık dr. Dönmez zorlamayalım dedi. 39+0 a gün aldık sezeryan için benimki kendi istediği zamanda sancıyla geldi 38+5te baya 3 dk da bire düştü sancim...ilk defa o gün çatı muayenesi yapıldı. Hiç açılma yoktu ve sezeryana alındım. Dr. Um hasta Besiktasliydi. O aksam besiktasin maci vardi dua ettim kazandin diye cok sukur kazandı ve geç doğuma girerken çok neşeliydi doktorum...
Bebisler sağlıkla gelsinler de nasıl geldiklerinin bir önemi yok bence
Ama inş. Bu oğlumda sancıyla gelsin çok isterim.benim mecbur sezeryan olacak ama sancıyla gelmesiyle mi alakalı bilmiyorum çok şükür sutum de hemen gelmişti.

Buarada dün akşam kurufasulye yedigimden midir yada usttugumden mi hafif adet sancısı gibi bir şancı var karnimda umarım gaz vardır. Bebek hareketleri var şükür ama artık pazartesi gelsin istiyorum 40 gündür göremedim. Geçmezse doktora erkenden uğrayacağım bu gidişle

Kaç günde bir gidiyor sunki

Canım bende de öyle. Az bir yürüsem o vajinal ağrı bana yetiyor. Korkuyorum bende o sebeple çok mecbur kalmadıkça çıkmıyorum dışarı. Çoğunlukla hastaneden eve evden hastaneye
Aynen oyle, sanki yirtiliyor, vajinan tasiyomuyomus gbi geliyor dimi ben suaralae cok cekiyorum o agriyi, bakalim bisi dicek mi extra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…