2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum aşılmış bişey mi devam mı peki?
Belki stres olucağın içindir psikolojik olarak riske atmak istemiyorlardır çünkü fizyolojik olarak Bi engel yok sanırım dimi
Yok yok aşılmış bişey ama ne bileyim kendimi kasarim da acilmam olmaz diye mi diyorlar neden diyorlar bilmiyorum. Vajinismus geçmişi olanları da sezeryanla aliyorlarmis. Bundan sonraki hayat için sanırım. Ya bı de benim eşimde sezeryan olsun diyor sürekli. Doktora da öyle dedi hocam sezeryanla alalım istiyoruz diye. O niye böyle istiyor bilmiyorum sanırım o da korkuyor.

Ne yasağı ki ben duymadım hiç gayet de yiyorum

Bana sezeryanı önerdi, 38. Haftanın bitimi için hastahaneden tarih aldı ama yarın 37. Haftayı dolduralım yeterli dicem, şimdiden bukadar zorlanıyorum, 38 bana çok zor olur gbi geliyor
Canım zorlanıyoruz gerçekten bu haftalarda bile. Bakalım nasibimizde ne var. Sağ Salim doğsunlar, onlarda bizde sağlıklı olalım yeter

@Meylen bana iki doktorumda vajinismus dan ötürü de sezeryan dediler mesela. Ben bunu ilk defa duydum. Çatı darligi makat geliş bunlardan dolayı sezeryan aldıklarını biliyordum da bunu yeni öğrendim
Bunu da ilk kez duydum bir de siz muayene esnasında söylemiş miydiniz ki vajinusmus olduğunuzu yani neden gerek duyuldu da konuşuldu mesela. Gebe okulunda sadece bir kere tam ilişkiye Bile giremeden hamile kalan bir vajinusmus un Doğum öncesi egzersizleri ile gayet güzel normal Doğum yaptığını anlatmıştı ebe hocamız. Hatta Kızlık zarı tam olarak Doğumda dr yırttı fln demişti

Bencede psikolojik olarak düşünüyorlar
Eşinde korkuyordur aynı şeyleri yaşamadan tekrarlamasından vücut sağlığı önemli psikolojide Bi o kadar önemli canım o yüzden sezeryan diyolarsa iyi olacaksa senin için öyle olsun

Yeni doğan bebeklere bal verilmediğini biliyorum.yasak olduğunu...
esimde bana bal sakin yeme diyince .aynı mantıktan olsa gerek diye korktum canım.yasak sandim.ama degilmis
Canım benim şeker sorunu olmadığı için hala yiyorum, hep yedim organik bal özellikle faranjit, boğaz ağrısı olduğunda

Yeni doğan bebeklere bal verilmediğini biliyorum.yasak olduğunu...
esimde bana bal sakin yeme diyince .aynı mantıktan olsa gerek diye korktum canım.yasak sandim.ama degilmis
Canım o mantıkla bakarsak hiç Bi şey yiyemeyiz, su dahi içmeyiz. :) balı aldığın yer güvenilir ve de şeker problemin yoksa günlük normal dozunda yiyebilirsin ki bebeğe ve anneyr faydaları çok.

Ters olması normal doğmaması demek değil, doktor son an bile çevirebilir. Benim kız kardeşim makat geliş normal doğum mesela. Kafasının büyük olduğu usg de belli olur zaten, çatı darlığına hiç bilmiyorum canım. Benimki talihsizlikti, hem sancı çektim hem genel anestezi hem bir dünya dikiş :) ama kızımı kucağıma aldığımda hiç bir şeyin önemi kalmadı. Allah herkese yaşatsın o duyguyu
Kızlar; LaL Saye- S Saryamarya @gojibeeren S Shewolf15 size doğum tarihi için kaçıncı hafta verdi doktor?
Biz henüz doğumu hiç konuşmadık canım.

Ben bir denedim ama yükseldi canım

Reactions: LaL
Canım acaba şeker katkılı mıydı malum ne kadar doğal dense de güvenemiyoruz herşeye, bende çok tedirgin yemiştim ama yükselmedi tekrar tekrar denedim
Canım onu tam bilmiyorum belki olabilir. Ama ben ne yesem korkuyorum artık. Öğlen yemekte bir tane hurma yedim çok yüksek çıktı şaşkınım

Reactions: LaL
Aynen yani ben zaten 36 yı geçen çok ikiz görmedim ama vücudum dayanırsa 37 bitsin tabii ama daha da uzatmak bana eziyet, o karın kaç kilo taşıcak yanii... vajinam benim artık dayanmıyor, ev içinde az dolanırsam ok ama arabayla bi yere git azcık yürü, eve dön akşam; o gün ve sonraki günler pert oluyorum ve ağrı korkutuyor, diyorum rahim ağzım mı kısaldı acaba vs. Sağdan sola dönmek, koltuktan yardımsız kalkmak imkansız oluyor...dışarı çıkmak hayal olmaya başladı benim için

Ev yapımı reçele de İzin vermişti bana doktor. Gerçi evde yapılmadığı için yemedim de:)

Ya bende zar konusunda endişeliyim bende kanama falan olmadı muayenede hiç olmadım ne alemde bilmiyorum doğum esnasında yırtıyolarda nasıl oluyor acaba acısı falan

Evet alttan muayenelerde çok zorlandığım için iki doktor da biliyor. Yani ilişkiden değil ama doktorlardan ve muayeneden korkuyorum.

Canım bende de öyle. Az bir yürüsem o vajinal ağrı bana yetiyor. Korkuyorum bende o sebeple çok mecbur kalmadıkça çıkmıyorum dışarı. Çoğunlukla hastaneden eve evden hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…