- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Yok yok aşılmış bişey ama ne bileyim kendimi kasarim da acilmam olmaz diye mi diyorlar neden diyorlar bilmiyorum. Vajinismus geçmişi olanları da sezeryanla aliyorlarmis. Bundan sonraki hayat için sanırım. Ya bı de benim eşimde sezeryan olsun diyor sürekli. Doktora da öyle dedi hocam sezeryanla alalım istiyoruz diye. O niye böyle istiyor bilmiyorum sanırım o da korkuyor.Kuzum aşılmış bişey mi devam mı peki?
Belki stres olucağın içindir psikolojik olarak riske atmak istemiyorlardır çünkü fizyolojik olarak Bi engel yok sanırım dimi
Ne yasağı ki ben duymadım hiç gayet de yiyorumBal mi dedin canım, bal yasak degilmi ?
Ay benim canım nasıl istiyor.korkudan yiyemiyorum. Hicde araştırmadım, eşim sakin yeme sana yasak dedi diyeli ağzıma sürmedim.hergun kahvaltıda masada oluyor bal.esim çekinmesin yesin diyede canımın istediğini de ona söylemiyorum. Gerçekten yasak değilse şimdi hiç affetmiycem.
Canım zorlanıyoruz gerçekten bu haftalarda bile. Bakalım nasibimizde ne var. Sağ Salim doğsunlar, onlarda bizde sağlıklı olalım yeterBana sezeryanı önerdi, 38. Haftanın bitimi için hastahaneden tarih aldı ama yarın 37. Haftayı dolduralım yeterli dicem, şimdiden bukadar zorlanıyorum, 38 bana çok zor olur gbi geliyor
Bunu da ilk kez duydum bir de siz muayene esnasında söylemiş miydiniz ki vajinusmus olduğunuzu yani neden gerek duyuldu da konuşuldu mesela. Gebe okulunda sadece bir kere tam ilişkiye Bile giremeden hamile kalan bir vajinusmus un Doğum öncesi egzersizleri ile gayet güzel normal Doğum yaptığını anlatmıştı ebe hocamız. Hatta Kızlık zarı tam olarak Doğumda dr yırttı fln demişti@Meylen bana iki doktorumda vajinismus dan ötürü de sezeryan dediler mesela. Ben bunu ilk defa duydum. Çatı darligi makat geliş bunlardan dolayı sezeryan aldıklarını biliyordum da bunu yeni öğrendim
Yeni doğan bebeklere bal verilmediğini biliyorum.yasak olduğunu...Ne yasağı ki ben duymadım hiç gayet de yiyorum
Bencede psikolojik olarak düşünüyorlarYok yok aşılmış bişey ama ne bileyim kendimi kasarim da acilmam olmaz diye mi diyorlar neden diyorlar bilmiyorum. Vajinismus geçmişi olanları da sezeryanla aliyorlarmis. Bundan sonraki hayat için sanırım. Ya bı de benim eşimde sezeryan olsun diyor sürekli. Doktora da öyle dedi hocam sezeryanla alalım istiyoruz diye. O niye böyle istiyor bilmiyorum sanırım o da korkuyor.
Canım benim şeker sorunu olmadığı için hala yiyorum, hep yedim organik bal özellikle faranjit, boğaz ağrısı olduğundaYeni doğan bebeklere bal verilmediğini biliyorum.yasak olduğunu...
esimde bana bal sakin yeme diyince .aynı mantıktan olsa gerek diye korktum canım.yasak sandim.ama degilmis
Canım o mantıkla bakarsak hiç Bi şey yiyemeyiz, su dahi içmeyiz. :) balı aldığın yer güvenilir ve de şeker problemin yoksa günlük normal dozunda yiyebilirsin ki bebeğe ve anneyr faydaları çok.Yeni doğan bebeklere bal verilmediğini biliyorum.yasak olduğunu...
esimde bana bal sakin yeme diyince .aynı mantıktan olsa gerek diye korktum canım.yasak sandim.ama degilmis
Ters olması normal doğmaması demek değil, doktor son an bile çevirebilir. Benim kız kardeşim makat geliş normal doğum mesela. Kafasının büyük olduğu usg de belli olur zaten, çatı darlığına hiç bilmiyorum canım. Benimki talihsizlikti, hem sancı çektim hem genel anestezi hem bir dünya dikiş :) ama kızımı kucağıma aldığımda hiç bir şeyin önemi kalmadı. Allah herkese yaşatsın o duyguyuSağol canım
Herşey son ana kadar normal gidip çocuğa bağlı sezeryana alıyorlar o tamam canım da
Mesela dönmedi diyelim 38 hafta doldu yada kafası büyük yada çatı dar diye söylemiyorlar mı
Ne kötü o kadar sancı çekip sezeryana alınmak
Biz henüz doğumu hiç konuşmadık canım.Kızlar;LaL Saye- S Saryamarya @gojibeeren S Shewolf15 size doğum tarihi için kaçıncı hafta verdi doktor?
https://www.e-minico.com/patiko-babysun-3-kapili-bebek-odasi-dolabi-pembe-u-39869.html 2 kapaklı da varÇok güzel.Güle güle kullansın miniğin.Maalesef benim bu kadar yerim yok.Iki kapaklı 2-3 çekmeceli boyu farketmez de eni en fazla 1 metre olması lazım.
Ben bir denedim ama yükseldi canımŞekerli arkadaşlarım bal konusu geçince yazmak istedim, reçel vs yasak zaten yemiyoruz ama dayanamayıp doğal bal yedim ve ölçümde hiçbir yükselme olmadı, birkaç gündür de yiyorum kahvaltıda gerçekten hiç yükseltmiyor denemenizi tavsiye ederim :)
Canım acaba şeker katkılı mıydı malum ne kadar doğal dense de güvenemiyoruz herşeye, bende çok tedirgin yemiştim ama yükselmedi tekrar tekrar denedimBen bir denedim ama yükseldi canım
Canım onu tam bilmiyorum belki olabilir. Ama ben ne yesem korkuyorum artık. Öğlen yemekte bir tane hurma yedim çok yüksek çıktı şaşkınımCanım acaba şeker katkılı mıydı malum ne kadar doğal dense de güvenemiyoruz herşeye, bende çok tedirgin yemiştim ama yükselmedi tekrar tekrar denedim
37 biterse de çok iyi bir hafta canım tabi en iyisini doktorun bilir, kesinlikle çok zor senin haftan benden baya ilerde tahmin edebiliyorum şu an bile oturmak yatmak dahi ayrı problem çünkü. Yer darlığı da var teke göre karnım çok acıyor her gün diyorum tüm kaslarim dokularim yirtiliyor Allah im çatlamış mı diye açıp bakıyorum iş dönüşü
Aynen yani ben zaten 36 yı geçen çok ikiz görmedim ama vücudum dayanırsa 37 bitsin tabii ama daha da uzatmak bana eziyet, o karın kaç kilo taşıcak yanii... vajinam benim artık dayanmıyor, ev içinde az dolanırsam ok ama arabayla bi yere git azcık yürü, eve dön akşam; o gün ve sonraki günler pert oluyorum ve ağrı korkutuyor, diyorum rahim ağzım mı kısaldı acaba vs. Sağdan sola dönmek, koltuktan yardımsız kalkmak imkansız oluyor...dışarı çıkmak hayal olmaya başladı benim içinKızlar ne kadar beklese minikler anne karnında o kadar iyi ama gerçekten insan zor dayanıyor kocaman göbek kemik kas rahim ağrıları, beni en çok zorlayanlardan biri de diyabet insülin iğneler sürekli diyetAllah’ın izniyle küveze gerek duymayacak hale gelip doğsalar ne güzel olur, 34-35 küveze girmeden yaşayabilir dedi dr inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Ev yapımı reçele de İzin vermişti bana doktor. Gerçi evde yapılmadığı için yemedim de:)Şekerli arkadaşlarım bal konusu geçince yazmak istedim, reçel vs yasak zaten yemiyoruz ama dayanamayıp doğal bal yedim ve ölçümde hiçbir yükselme olmadı, birkaç gündür de yiyorum kahvaltıda gerçekten hiç yükseltmiyor denemenizi tavsiye ederim :)
Ya bende zar konusunda endişeliyim bende kanama falan olmadı muayenede hiç olmadım ne alemde bilmiyorum doğum esnasında yırtıyolarda nasıl oluyor acaba acısı falanBunu da ilk kez duydum bir de siz muayene esnasında söylemiş miydiniz ki vajinusmus olduğunuzu yani neden gerek duyuldu da konuşuldu mesela. Gebe okulunda sadece bir kere tam ilişkiye Bile giremeden hamile kalan bir vajinusmus un Doğum öncesi egzersizleri ile gayet güzel normal Doğum yaptığını anlatmıştı ebe hocamız. Hatta Kızlık zarı tam olarak Doğumda dr yırttı fln demişti
Evet alttan muayenelerde çok zorlandığım için iki doktor da biliyor. Yani ilişkiden değil ama doktorlardan ve muayeneden korkuyorum.Bunu da ilk kez duydum bir de siz muayene esnasında söylemiş miydiniz ki vajinusmus olduğunuzu yani neden gerek duyuldu da konuşuldu mesela. Gebe okulunda sadece bir kere tam ilişkiye Bile giremeden hamile kalan bir vajinusmus un Doğum öncesi egzersizleri ile gayet güzel normal Doğum yaptığını anlatmıştı ebe hocamız. Hatta Kızlık zarı tam olarak Doğumda dr yırttı fln demişti
Canım bende de öyle. Az bir yürüsem o vajinal ağrı bana yetiyor. Korkuyorum bende o sebeple çok mecbur kalmadıkça çıkmıyorum dışarı. Çoğunlukla hastaneden eve evden hastaneyeAynen yani ben zaten 36 yı geçen çok ikiz görmedim ama vücudum dayanırsa 37 bitsin tabii ama daha da uzatmak bana eziyet, o karın kaç kilo taşıcak yanii... vajinam benim artık dayanmıyor, ev içinde az dolanırsam ok ama arabayla bi yere git azcık yürü, eve dön akşam; o gün ve sonraki günler pert oluyorum ve ağrı korkutuyor, diyorum rahim ağzım mı kısaldı acaba vs. Sağdan sola dönmek, koltuktan yardımsız kalkmak imkansız oluyor...dışarı çıkmak hayal olmaya başladı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?