İnşallah gidebilirim canım. Ücretsiz izin almam mümkün değil, o yüzden ne kasar doğum izni aktarabilirsem o kadar iyi benim için. Zorlamamak lazım haklısın ama evde çocuk olunca mecbur kalıyorsun
Buarada dün akşam kurufasulye yedigimden midir yada usttugumden mi hafif adet sancısı gibi bir şancı var karnimda umarım gaz vardır. Bebek hareketleri var şükür ama artık pazartesi gelsin istiyorum 40 gündür göremedim. Geçmezse doktora erkenden uğrayacağım bu gidişle
Buarada dün akşam kurufasulye yedigimden midir yada usttugumden mi hafif adet sancısı gibi bir şancı var karnimda umarım gaz vardır. Bebek hareketleri var şükür ama artık pazartesi gelsin istiyorum 40 gündür göremedim. Geçmezse doktora erkenden uğrayacağım bu gidişle
2 gün önce bende de oldu, üşütmüşüm meğerse gece çıktı acısı ama Kuru fasulyeden de olabilir,Pazartesiye az kaldı, devam ederse ve çok rahatsız ederse git ama diğer türlü bence gerek yok strese girmeye
Ben aile hekimliğinin verdiğini kullanıyorum canım. İçerken dikkat ediyor musun yemekten iki saat önce yada sonra içmeye. Birde süt ürünleriyle birlikte içmemelisin. Ben gece yatarken içiyorum. Yanında c vitamini almalısın ayrıca emilimi iyi olması için
Ben aile hekimliğinin verdiğini kullanıyorum canım. İçerken dikkat ediyor musun yemekten iki saat önce yada sonra içmeye. Birde süt ürünleriyle birlikte içmemelisin. Ben gece yatarken içiyorum. Yanında c vitamini almalısın ayrıca emilimi iyi olması için
yemekten sonra içiyorum genelde. sabah aç karnına tiroit hapı içtiğim için yemekten sonra içeyim dedim. süt ürünlerine dikkat ediyorum ama 2 3 güne bir wc olayı oluyor neredeyse.
yemekten sonra içiyorum genelde. sabah aç karnına tiroit hapı içtiğim için yemekten sonra içeyim dedim. süt ürünlerine dikkat ediyorum ama 2 3 güne bir wc olayı oluyor neredeyse.
yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum canım magnezyumu. Karnımdaki şiddetli sancılarda dinme oldu. Ama aşağıdaki ağrı müthiş derecede devam ediyor. Hatta gece yatakta bile kıvranıyorum bazen.
Canım ben mağazaya baktım ordaki fiyatı 699 TL bu sadece İnternete özel fiyat mış. Hatta sordum neden böyle buradan alırsak siz mi montaj yapıyorsunuz ondan mı diye oradaki görevli de bana yooo burdan da alsanız demontaj yani siz monte ediyorsunuz dedi yani internetten almak lazım hiç bir fark yok canım