2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah gidebilirim canım. Ücretsiz izin almam mümkün değil, o yüzden ne kasar doğum izni aktarabilirsem o kadar iyi benim için. Zorlamamak lazım haklısın ama evde çocuk olunca mecbur kalıyorsun
Haklisin canim, hepimizin duzeni farkli, o zaman ins istedigin gbi olur, yorulmadan etmeden ise gidip gelirsin

Bende de arda gun icinde oluyor ama kisa suruyor. Max 10 falandir sonea farketmeden gwciyor. Ben normal oldugunu dusunuyorum.

2 gün önce bende de oldu, üşütmüşüm meğerse gece çıktı acısı ama Kuru fasulyeden de olabilir,Pazartesiye az kaldı, devam ederse ve çok rahatsız ederse git ama diğer türlü bence gerek yok strese girmeye

Aynen oyle, sanki yirtiliyor, vajinan tasiyomuyomus gbi geliyor dimi ben suaralae cok cekiyorum o agriyi, bakalim bisi dicek mi extra
Tarif ettiğinin bire bir aynısını yaşıyorum canım. Artık sınırına geldi mi diyorum. Dün gece de sabaha kadar ağrı çektim ya hayırlısı

Günaydın kızlar. Demir hapı kabızlık yaptı Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Ben aile hekimliğinin verdiğini kullanıyorum canım. İçerken dikkat ediyor musun yemekten iki saat önce yada sonra içmeye. Birde süt ürünleriyle birlikte içmemelisin. Ben gece yatarken içiyorum. Yanında c vitamini almalısın ayrıca emilimi iyi olması için

yemekten sonra içiyorum genelde. sabah aç karnına tiroit hapı içtiğim için yemekten sonra içeyim dedim. süt ürünlerine dikkat ediyorum ama 2 3 güne bir wc olayı oluyor neredeyse.

yemekten sonra içiyorum genelde. sabah aç karnına tiroit hapı içtiğim için yemekten sonra içeyim dedim. süt ürünlerine dikkat ediyorum ama 2 3 güne bir wc olayı oluyor neredeyse.
Yanında uçak bir meyve ye öyle ye canım bende faydası oldu

Bu süper canım tam aradığım.Çok teşekkür ederim.Tekzen var burda bakayım ilk fırsatta
Canım ben mağazaya baktım ordaki fiyatı 699 TL bu sadece İnternete özel fiyat mış. Hatta sordum neden böyle buradan alırsak siz mi montaj yapıyorsunuz ondan mı diye oradaki görevli de bana yooo burdan da alsanız demontaj yani siz monte ediyorsunuz dedi yani internetten almak lazım hiç bir fark yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…