Boşa elbette değildir ama sadece o kadar sancı çekip 2 acıyı birden yaşamak anne psikolojisine kötü gelir şahsen kendi adıma
Ben yaşamak istemem normal denilsin sonuna kadar direneyim yada yapamazsın sezeryan denilsin ona göre ilerleyeyim derdim
Bende Gyno kullanıyorum canım memnunumGünaydın kızlar. Demir hapı kabızlık yaptı Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Vajinazedeler diyorum bize:)) çekmeyen bilmez bu acıyıAynen oyle, sanki yirtiliyor, vajinan tasiyomuyomus gbi geliyor dimiben suaralae cok cekiyorum o agriyi, bakalim bisi dicek mi extra
Benim 2 haftada bire indiAyda bir gidiyorum normalde ama busefer baya uzadı gidemedim bir türlü
Oh hayırlı olsun, ne güzel ya gözünüz aydın. darısı bize :)Günaydın. Ablam doğum yaptı bugün 4.200 gr. darısı sağlıkla zamanında hepimizin başına :)
Ay ne güzel patron, afferim ona :):):)ırak şimdi resmiyet ben sana ücretli izin verdim 4 haft da benden olsun git dinlen zaten ramazan burda herkez oruçlu sen gelme home ofis çalış ded
Pamuk mu canım kumaşı nasıl bir şey aldın, fiyatları nasılKızlar instada pinguiplus tan pijama takımı aldım beğendim bakabilirsiniz oraya.
Ardniyetli olmadığını düşünüyorsan ne istiyorsun dinlen bebisler gelince lazım olacak enerjiyi toplaKızlar ben buğün 28+0 dayım işe geldim patronum çağırdı. Artık işe gelmenin doğru olmadığını dinlenmem gerektiğini söyledi. 32. Haftadan önce işi bırakamam resmiyet böyle dedim. Bırak şimdi resmiyet ben sana ücretli izin verdim 4 haft da benden olsun git dinlen zaten ramazan burda herkez oruçlu sen gelme home ofis çalış dedi. Yerime 1 buçuk ay önce Bi kız aldım yetiştirdim allahtan. Birşey olursa o arar seni yönlendirirsin yada o zaman gelirsin dedi. Bende kabul etmedim. İnat Bi patronum var benim olmaz konu burda kapandı dedi. Yani buğün son iş günüm ☹ üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
Oyu maşşallah benimki de o kilolarda olucak büyük ihtimal önden mi gidiyordu gelişimi ve normal doğum mu sezeryan mı:)Günaydın. Ablam doğum yaptı bugün 4.200 gr. darısı sağlıkla zamanında hepimizin başına :)
Her türlü ilaca açık bünyelerine kıyamıyorlar ya sinir oluyorum ben de. Ben hasta olursam daha zor iç ilacını al serumunu işte di miİnat ya inat Bi serum yeseydi atlatcaktı bana da geçmicekti
Valla canım kulaklarıma vurmaya başladı bile inşallah atlatırım ilaçsız
Kızlar ben buğün 28+0 dayım işe geldim patronum çağırdı. Artık işe gelmenin doğru olmadığını dinlenmem gerektiğini söyledi. 32. Haftadan önce işi bırakamam resmiyet böyle dedim. Bırak şimdi resmiyet ben sana ücretli izin verdim 4 haft da benden olsun git dinlen zaten ramazan burda herkez oruçlu sen gelme home ofis çalış dedi. Yerime 1 buçuk ay önce Bi kız aldım yetiştirdim allahtan. Birşey olursa o arar seni yönlendirirsin yada o zaman gelirsin dedi. Bende kabul etmedim. İnat Bi patronum var benim olmaz konu burda kapandı dedi. Yani buğün son iş günüm ☹ üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
Oyu maşşallah benimki de o kilolarda olucak büyük ihtimal önden mi gidiyordu gelişimi ve normal doğum mu sezeryan mı:)
Negüzel rahat olmuş benimki de hep önde gidiyor inşallah sağlıkla gelir :)Çok teşekkür ederiz. Kilosu ileride gidiyordu hep maşallah :) Sezeryanla aldılar. 2. çocuğu ve ablamın bacaklarında venöz yetmezliği var o yüzden 2 doğumu da sezeryan oldu. Çok rahat oldu diyor 10 dk da ne olduğunu anlamadan bitti diyor. Sadece solunum balonu ile geldi bebeğimiz biraz hızlı nefes alıp veriyor, onu destekleyecekler biraz. Çok şükür ciddi bir sıkıntısı yok :)
Negüzel rahat olmuş benimki de hep önde gidiyor inşallah sağlıkla gelir :)
Banada gebe okulunda öyle demişlerdi artık önceden çatı muayenesi yok diye.Canım gebe okulunda ebeler önceden yapılan çatı muayenesi çok fazla oranda yanlış oluyor doğum başlamadan çatı anlaşılmaz demişlerdi bana da hatta burada bazı arkadaşlara hiç bir kere bile yapmayan doktorlar olmuş bebekleri normal kiloda olunca
Ablam doğum yaptığımda; baş pozisyon ve iri kalçalıydı sorun yoktu. 7-8 saat sancı çekti 2 kere epidural anestezi oldu serviks anca 6cm açıldı, bebek doğuma zorlanmaktan anne karnında kakasını yaptı, strese girdi birde ablama genel anestezi verip acil sezeryana aldılar. Ablam 40. Günlük olunca muayeneye bile gitmedi, doğum sonu depresyona girdi (birazda başındaki kv faktörü) annem aldı yanına götürdü 3 ay baktı toparladı. Ve doğum psikolojisinden dolayı 2. Çocuğu yapmadı yeğenim 10 yaşında. Hep derki şimdiki aklım olsa baktı açılmıyor yavaş ilerliyor hiç dememez çantamı alır sezeryanımı olurdum. Doğumsonrası dayak yemiş gibiydi. 2 gün önce kız kardeşim dolu yaptı çocuğun suyu azalmıştı 1 cm açıklığı ve kasılmaları yoktu. Doktoru suni sancıyla normali deneyebiliriz ama bebeğin suyun az strese sokmak istemiyorum dedi karar için onları bekledi. Kardeşimde sezeryan kararı aldı, oysa normal doğsun diye duşlar masajlar yürüyüşler ve egzersizler bile yaptı 1cm anca açıklığı vardı. Şimdi kardeşim sanki hiç sezeryan olmamış gibi toparladı. Ablamın çocuğu 3750 doğdu küveze girdi solunum sokıntısı için, kardeşiminki 2500 anneyanına verildi hemen. Doğum tamamen kısmet işi, şans. Allah en hayırlısını nasip etsin bebek ve anne için.Boşa elbette değildir ama sadece o kadar sancı çekip 2 acıyı birden yaşamak anne psikolojisine kötü gelir şahsen kendi adıma
Ben yaşamak istemem normal denilsin sonuna kadar direneyim yada yapamazsın sezeryan denilsin ona göre ilerleyeyim derdim
Canım 40 gün önce arkadaşımı vajinismus nedeniyle doktoru direk sezeryana aldı. Arkadaşımda ben muayenede bile kasılıyorum hayatta normal doğuramazdım dedi. Ama bence herşey yolundaysa normal doğum düşünülmeli.@Meylen bana iki doktorumda vajinismus dan ötürü de sezeryan dediler mesela. Ben bunu ilk defa duydum. Çatı darligi makat geliş bunlardan dolayı sezeryan aldıklarını biliyordum da bunu yeni öğrendim
Canım tek taraflı toplanmaysa sorun yok. Eğer iki tarafta aynı anda toplanıyorsa erken doğum kasılmasıymış.Kızlar bebek neden hep bir yerde toplanır ?
Ben doktorumun muayenehanesinden bi gebeyle tanıştım oda benim gibi erken doğumla bebeğini kaybetmişti. Bu gebeliğinde de 2 günde 1 acile gidiyormuş doğuruyormuyum diye doktorum psikiyatriye yollamış ve antidepresan başlanmış. Sanırım gerekli durumlarda kullanılıyor.Kızlar aramızda gebeliğinde antidepresan kullanan varmı
Bende de venöz yetmezlik var varis çorabı giyiyorum doktorum sezeryan demedi, o gün gelsin duruma göre bakacağız demişti.Çok teşekkür ederiz. Kilosu ileride gidiyordu hep maşallah :) Sezeryanla aldılar. 2. çocuğu ve ablamın bacaklarında venöz yetmezliği var o yüzden 2 doğumu da sezeryan oldu. Çok rahat oldu diyor 10 dk da ne olduğunu anlamadan bitti diyor. Sadece solunum balonu ile geldi bebeğimiz biraz hızlı nefes alıp veriyor, onu destekleyecekler biraz. Çok şükür ciddi bir sıkıntısı yok :)
Ardniyetli değillerdir kesinlikle buna inanırım. Ama içim el vermedi çalışarak kazanmadığım parayı almaya vicdan yaptım ama gelsemde alır götürür beni evimeArdniyetli olmadığını düşünüyorsan ne istiyorsun dinlen bebisler gelince lazım olacak enerjiyi topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?