2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de patronun gibi davranmıştım bir çalışanımıza. Telefonun bir süre susmaz ama dinlenirsin. Gerekirse haftada 1-2 gidersin bi kaç saat. Ama bence güzel imkan
Evet susmaz buna bende inanıyorum. Ama ne bileyim Bi garip oldum. Hiç beklemediğim Bi anda beklemediğim birşey olunca bakalım kısmet artık evde de hiç zaman geçmez ki şimdi bana

Bende de venöz yetmezlik var varis çorabı giyiyorum doktorum sezeryan demedi, o gün gelsin duruma göre bakacağız demişti.

Derecesi de önemli belki bilemiyorum. Ablamın ilk hamileliğinde bacakları tanınmayacak hale geldi, inanılmaz şişti,dokunduğun yerden su fışkırıyordu resmen. Varis çorabını sürekli giymek zorundaydı oda. 2 doğum doktoru da sezeryana yönlendirdi direk. Çünkü baskı ve basınçla birlikte riske atmak istemiyorlarmış. Hepsinin görüşü ayrı tabi ama birde derecesi çok önemli.

Ozgurkus al canım ben favoriye eklemiştim

Günaydın kızlar. Demir hapı kabızlık yaptı Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Ben maltofer kullanıyorum günde iki defa. Hiç kabızlık yapmadı ama kanım hiç yukselmemis. Doktor gyno Ferro sanol ile değiştirdi. Ferro sanol daha etkili dedi. Ama kullanmaya korkuyorum kabızlık bulantı yapıyor falan dediler. Maltofer içiyorum yine elimde kalanları bitireyim.

Ozgurkus

Bende iki yıl önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim tedavi terapi gördüm ama geçen hafta kayinpederim vefat etti ara ara atak haline geliyorum nefes alamıyorum sanıyorum belki alarjik bünyeli olduğumdan polenlerden belki bebeğin baskısından ama öyle olduğumda atak haline geliyorum

Canım kurufasulyedenmis heralde ama akşam yine aynı menü yemesem mi

Canım anlamadım tam iki tarafta toplanması nasıl yani misal başı solda ayakları sağda falan mı

selam kızlar balık muhabbeti olmuş
ben hamile kaldığımdan beri belki 2 belki 3 kere anca yemişimdir onuda annem yaptı çağırdı
kokusundan tiksindim sanki
doğumdan sonra yiyebilirmiyim yine bilmiyorum
Şu çiğ balık kokusu insanı tiksindirir ya hani, beni tam tersi acıktırıyor Pazarda falan balık tezgahının yanından geçerken ölüyorum Hani denizden babam çıksa hesabı, haftada 2-3 mutlaka yiyorum. Bıraksan 3 öğün yerim.

Canım tam bir bilgim yok, nasıl bildi onu da bilmiyorum ama önce ki doktoruma senin kız uzun olacak dediğinde doğurmam zor olmaz mı demiştim. Çatın çok müsait hiç sanmıyorum dedi. Alttan da muayene etmedi üstelik. Ultrason ile anlayabiliyorlar sanırım. Bir sorsana gittiğinde doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…