2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebek tekstil olarak da birkaç bir şey kaldı. Onu eklemedim şu an. Eksik bir şey var mı kızlar ?

Eklentiler

• image.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 70
Valla meraktan ölcem zaten gittiğimde sorucam canım 1 hafta kaldı kontrole

Canım 3 gün önce bende öyle uyanmıştım, günde 3 kere sıcak su, bal ve limonu karıştırıp içtim, şuan şükür daha iyiyim, dene derim
Deniyorum şuan zaten canım sıcak çorbalar sıcak sular akşamda ıhlamur içerim ama bu öyle bişey değil eşimin mikrobu bana geçtiyse yandım kemik ağrısı ateş terleme boğaz şişliği herşey var

Tabiki nasip canım illa normal olsun yada illa sezeryan olsun asla demiyorum ama vajinal doğuma daha yakınım (acısını bilmiyorum ya ondan bu havalar )
Sadece bana kalkıp derse 5 6 saat acıdan sonra herhangi Bi sıkıntı yokken AA çatın müsait değil sezeryan kıyameti koparırım
Çocuğum içinse seve seve çekerim o ayrı sürprizler bebekle ilgili olabilir ama benimle ilgili olmasın yapısal olarak psikolojim alt üst olur sinirlenirim o yüzden diyorum hani ne gelecekse başıma bileyim
Normal denildiyse bebeğim de bi sıkıntı yoksa normal olsun
He benimle ilgili Bi sıkıntı varsa çatı darlığı yada baş büyüklüğü gibi sezeryan denilsin olsun bitsin

Aynen günah yani son anda bebişler ilgili bişey olursa seve seve canımı çıkarabilirler sorun yok benim bedeninle alakalı süpriz olmasın istiyorum o kadar canım
Amin inşallah sağlıkla doğsunlar da yeter

Kizlar ben gibi kalcasi cok agriyan varmi kramp giriyor ondan sonrada bi agriyor saga sola donerken acisindan uyuyorum bacagim yerinden cikti snaiyorum o kdar ki agriyor ve normal dogum yaparsamda mi boyle acir diye korkmuyor degilim kisa sureli felc geciriyorun saniyorum resmen

magnezyum istemelisin dr dan ben kullanmaya başladım. ilkinde dediğin gibi kalçadan tutmuyordu bu şimdilik dizden aşağı giriyor kramp .. hap iyi fakat uyurken gerinmemeye özen göstermelisin

Bazen de mesela gaz oluyor ama bunu anlayamiyorsun ya da kabızlık oluyor anlayamiyorsun taş gibi oluyor karninin tamamı. Böyle bişey yaşarsan da panik olmadan önce aklına gelsin. Ben iyice tecrubelendim. Dün iki tencerelik sarma sardım oturduğum yerde. İki haftadır full yatıyorum malum o kadar sıkıldım ki ramazan için eşime sarma sarayım dedim. Gece boyunca yine kasilmalar. Allah'ım bir pişman oldum yaptığıma yapacagima. Beni yine aldı panikler falan. Sabah anladım ki üşütmüşüm. Ev havalansin diye cam acmistim hava da çok güzeldi halbuki ama oluyor demek ki.

Mustela alacak arkadaşlarım, eczanelerde kampanya var. 100 tl'ye 25 tl gibi. Çantalı bir set var içinde büyük şampuan, büyük losyon, büyük pişik kremi ve masaj yağı var. Çantası da baya büyük. Bebek çantası olarak bile kullanılabilir. 184 tl'ye geldi. Bir de 50 faktör güneş kremi var. Yanında küçük şampuan ve küçük losyon hediyeli. Onun da biberon çantası hediyesi var. O da 105 tl'te denk geliyor. Ben bayadır araştırıyorum, bundan uygununu hiç görmedim. Bilgilerinize

Bütün eczanelerde var mı acaba kampanya

Artık bu aylarda ıhlamur da onerilmiyor diye biliyorum canim geçmiş olsun

magnezyum istemelisin dr dan ben kullanmaya başladım. ilkinde dediğin gibi kalçadan tutmuyordu bu şimdilik dizden aşağı giriyor kramp .. hap iyi fakat uyurken gerinmemeye özen göstermelisin
Geriniyorum 2 3 defa ama istem disi yani ellerim ayaklarm sisiyo kalcam agriyo belim agriyo boyle olunca sanki biri gelip ortadan kütletse kütür kütür edicem hatta bazen saga yada sola donerken kemikleri kütürdüyor resmen

Başınız sağolsun bende geçen nisan ayında 26 haftalık ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim. Atlatmak unutmam mümkün değil haklısınız. Ama bu bebeğinizide olumsuz etkileyecek gibi sıkıntı yaratıyorsa bence psikiyatri ile görüşmelisiniz. Çünkü karnımızdaki bebeğin geçmiş yaşananlarda hiç suçu yok, biz stresliyken bebişlerimizde stresli.
Canım anlamadım tam iki tarafta toplanması nasıl yani misal başı solda ayakları sağda falan mı
Canım söyleki erken doğum sancısında elini karnında gezdir rahmin nerde başlayıp bittiğini anlatsın futbol topu gibi yuvarlak taş gibi hissettiriyor. Midenin üstü kasıkların sağ/sol yanın taş gibi oluyor. Ama bebeğin hareketine bağlı bir sertleşmeyse ozaman sadece sağda sadece solda vs sertlik oluyor tek bir yerde genel karında deği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…