2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ama daha erken değil mi ya
Her bebek farklı olduğu için erken diyemem. Oğlumda daha erken başlamıltı uykusuzluğum çünkü 15. Haftada hareketlenmişti, 20’de gümbür gümbür sallanıyordu karnım. Şimdi 29. Haftamdayım o sallanmalar yeni başladı bende. Ve uykusuzluk da. Oğlumda daha erken yaşamıştım.

Benim öyle ağrıyor ama 2 haftada 1 mesela. Yorulduğumda ya da saçma beslendiğimde. Magnezyum hapını da haftada 1-2 almaya başladım belki düzenli içsem o da olmaz. Ağrıyla inatlaşıyorum ben, yatamıyorum öyle, kalkıp bi tur yürüyüp evde geri yatıyorum.

Aaaaa bütün eczanelerdemi güneş kremi ne marka

Oglumda mustela kullandim kizima da alicam o cantali set 210 civariydi kampanyalı iyi denk getirmissin ama pişik kr3mi ogluma yaramamisti bepantholumkini kullanmıştık ... bunda deniyeceğim bakalim ...

Ben her gerinmek istediğim de kendimi tutuyorum .. Beynimi güzel sartlasimisim .. Geçen bi gerindim anam anam.. Kadın olmak zor ana olmak zor .. 9 ay çok uzun .. Allah cümlemize kolaylık versin

Geriniyorum 2 3 defa ama istem disi yani ellerim ayaklarm sisiyo kalcam agriyo belim agriyo boyle olunca sanki biri gelip ortadan kütletse kütür kütür edicem hatta bazen saga yada sola donerken kemikleri kütürdüyor resmen
Ben de aynıyım ya resmen belimde kemikler hareket ediyor kütür kütür inşallah doğumdan sonra geçer kalıcı olacak diye çok korkuyorum

Ya kızlar benim bir sıkıntım var size anlatayım yaşayan bilen varsa bekli bana bir akıl verir. Son bir iki haftadır birşey oldu bana psikolojik mi fizyolojik birşey mi ayırt da edemiyorum. İlk birgün banyoda fenalaşır gibi oldum gözüm kararır gibi oldu tansiyonum mu düştü niye oldu bilmiyorum köpüklü köpüklü çıktım direkt o kadar korktum düşüp kalacağım diye. Sonra her banyoya girdiğimde aynı şey olacak diye korkmaya başladım eşim evde yokken banyoya giremiyorum, evdeyken beni duyamayacak bir yerdeyse panik oluyorum. Ben çıkana kadar banyonun oralarda geziniyor. Dün çıkmak üzereydim o da salona girip kapıyı kapattı birşey olacak beni duyamayacak diye panik oldum yine en son yüzümü yıkayıp çıkacaktım durulayamadım yüzümü çıktım direkt. Nerden çıktı bu anlamıyorum kendime de itiraf etmek istemiyorum sanki kabul etsem büyük birşey çıkacak altından. Panik atak başlangıcı falan mıdır acaba ya da hormonlarla mı ilgilidir? Var mı böyle bir durum yaşayan?

Kuzum az önce duştan çıktım girerken de eşimi aradim. Aynı korku eşimde de var bı defa banyoya girecegimi söyledim 20 dk falan surmustur en fazla eşim aramış ben giyinirken falan duymayinca eve çıkmış gelmiş. Normaldir diye düşünüyorum doğumdan sonra geçer. Benim de aşırı moralim bozuldu banyo da dün gece kasılmalar oldu tekrar çatlaklar yukarıya kadar çıkmış. Bu karın daha ne kadar büyüyecek acaba.

Eklentiler

• IMG_20190503_160932.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 67
Ay kuzum dikkat et.eşin evdeyken yıkan
Kasılma bir yerde toplanmamı oluyor ben anlamıyorum. Bir yerde toplanıyor ama ağrısız ,genelde sağ tarafta

Canım bende banyoda hem çok kalırım, hem de baya sıcak suyla yıkanırım. Tansiyon düşüklüğü yaşayınca bir kaç kez, eşim oturak aldı bana :) Şimdi oturarak saatlerce kalıyorum bana mısın demiyor. Dene istersen

Aynen bende oturarak kız zaten ayakta mümkün değil ayağım kayar belim ağrır gözüm kararır falan neme lazım

Ben de aynıyım canım. Eşim evde yoksa banyo yapmıyorum. Onun gelmesini bekliyorum. Tabure de oturarak duş alıyorum. Benim de birkaç kere başım döndü çünkü.

Bugün maalesef daha 2 ay önce alınan arabamın arka camını patlattım, hem de çok salak bir biçimde. 10 yıldır aktif araç kullanırım, bu kadar salakça bir hata yapmadım hiç, nasıl oldu anlamadım. Mal sonuçta önemli değil diyorsun ama içim kan ağlıyor, sabahtan beri ağlıyorum. Durduramıyorum kendimi.. Bebeğim o kadar çok etkilendi ki, karnımdan çıkmak istiyor gibi canımı acıtıyor. Hamileliğimin başından beri ilk defa bu kadar üzüldüm ve ağladım sanırım. Canlarım kendinizi üzmeyin.. Ne kadar önemliymiş moral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…