Ne rahatmış valla :) Ben kesin hamilelik sonrası da oturarak yıkanırım, bayıldım çünkü :)Aynen bende oturarak kız zaten ayakta mümkün değil ayağım kayar belim ağrır gözüm kararır falan neme lazım
Geçmiş olsun canım tamiri mümkün olan birşey sonuçta kendini de bebeğini de üzme, cana gelmesin yeter kiBugün maalesef daha 2 ay önce alınan arabamın arka camını patlattım, hem de çok salak bir biçimde. 10 yıldır aktif araç kullanırım, bu kadar salakça bir hata yapmadım hiç, nasıl oldu anlamadım. Mal sonuçta önemli değil diyorsun ama içim kan ağlıyor, sabahtan beri ağlıyorum. Durduramıyorum kendimi.. Bebeğim o kadar çok etkilendi ki, karnımdan çıkmak istiyor gibi canımı acıtıyor. Hamileliğimin başından beri ilk defa bu kadar üzüldüm ve ağladım sanırım. Canlarım kendinizi üzmeyin.. Ne kadar önemliymiş moral
Ayy kıyamam kuzum ya evet tabi ki önemli değil ama muhtemelen sen kendinden hıncını alamadin ondan üzüldün böyle . Boşver yaa herşeyin canı cehenneme bebeğini düşünBugün maalesef daha 2 ay önce alınan arabamın arka camını patlattım, hem de çok salak bir biçimde. 10 yıldır aktif araç kullanırım, bu kadar salakça bir hata yapmadım hiç, nasıl oldu anlamadım. Mal sonuçta önemli değil diyorsun ama içim kan ağlıyor, sabahtan beri ağlıyorum. Durduramıyorum kendimi.. Bebeğim o kadar çok etkilendi ki, karnımdan çıkmak istiyor gibi canımı acıtıyor. Hamileliğimin başından beri ilk defa bu kadar üzüldüm ve ağladım sanırım. Canlarım kendinizi üzmeyin.. Ne kadar önemliymiş moral
Evet kesinlikle öyle ama çok özenerek kullandığından kıyamıyorsun ona da.. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım tamiri mümkün olan birşey sonuçta kendini de bebeğini de üzme, cana gelmesin yeter ki
Evet, sabahtan beri kendimle kavga ediyorum nasıl böyle bir şey yaparım diye. Fena değilimdir çünkü, kamyon bile kullanırım. Gitti güzelim araba diye yiyorum kendimiAyy kıyamam kuzum ya evet tabi ki önemli değil ama muhtemelen sen kendinden hıncını alamadin ondan üzüldün böyle . Boşver yaa herşeyin canı cehenneme bebeğini düşün
Biraz geç bakabildim ama hoşbuldukGünaydın sende kimsin ,yenilerden mi hoşgeldin
Bazen olur öyle. Olması gerekir çünkü. Valla boşverEvet, sabahtan beri kendimle kavga ediyorum nasıl böyle bir şey yaparım diye. Fena değilimdir çünkü, kamyon bile kullanırım. Gitti güzelim araba diye yiyorum kendimi
Sağol canım ben sormuştum pijamanın kumaşını. Kafama göre bir şey bulamadımAlıntı yapamdım. Pijama kumaşı biri polo kumaştan diğeri elastik. Ama naylon değiller.
Akşama kendini ödüllendir bence :):)Canım kurufasulyedenmis heraldeama akşam yine aynı menü yemesem mi
Ben ben ben, bir de bende bel fıtığı var düşün :):)Kizlar ben gibi kalcasi cok agriyan varmi kramp giriyor ondan sonrada bi agriyor saga sola donerken acisindan uyuyorum bacagim yerinden cikti snaiyorum o kdar ki agriyor ve normal dogum yaparsamda mi boyle acir diye korkmuyor degilim kisa sureli felc geciriyorun saniyorum resmen
Moralin bozulmasın çözümü var çatlağın, sen kendine ve bebeğine dikkat et, her şey bebeğini kucağına aldığında kendiliğinden düzelecek zaten, sadece o anı hayat et, o bile yeter.Kuzum az önce duştan çıktım girerken de eşimi aradim. Aynı korku eşimde de var bı defa banyoya girecegimi söyledim 20 dk falan surmustur en fazla eşim aramış ben giyinirken falan duymayinca eve çıkmış gelmiş. Normaldir diye düşünüyorum doğumdan sonra geçer. Benim de aşırı moralim bozuldu banyo da dün gece kasılmalar oldu tekrar çatlaklar yukarıya kadar çıkmış. Bu karın daha ne kadar büyüyecek acaba.
Sirke miElma sirkesiyle gargara yapip bir tatli kasigi bal yersen 2 güne birseyin kalmaz tüm.kışı böyle atlattım ilaçsız
Bende yedim valla şimdi yoğurtla komşum yeni Doğum yaptı çok zararlı falan dedi zehir ettiYok yavrum ya ben bı kere yedim yoğurtlu yoğurtlu hiç de bişey olmadı niye zararlı olcak ki
Çok fazla yenirse bebekte yenidoğan sarılığına vs neden olabiliyormuş ondan zararlı diye biliyorum ama fazla olursa zararlı normal tüketirsen bişey olmaz bence de Afiyet olmuşBende yedim valla şimdi yoğurtla komşum yeni Doğum yaptı çok zararlı falan dedi zehir etti
Kuzum az önce duştan çıktım girerken de eşimi aradim. Aynı korku eşimde de var bı defa banyoya girecegimi söyledim 20 dk falan surmustur en fazla eşim aramış ben giyinirken falan duymayinca eve çıkmış gelmiş. Normaldir diye düşünüyorum doğumdan sonra geçer. Benim de aşırı moralim bozuldu banyo da dün gece kasılmalar oldu tekrar çatlaklar yukarıya kadar çıkmış. Bu karın daha ne kadar büyüyecek acaba.
Canım bende banyoda hem çok kalırım, hem de baya sıcak suyla yıkanırım. Tansiyon düşüklüğü yaşayınca bir kaç kez, eşim oturak aldı bana :) Şimdi oturarak saatlerce kalıyorum bana mısın demiyor. Dene istersen
Tabureyi deneyeyim ben de bari. Tek sebebi tansiyonsa çözüm olur heralde. İnşallah psikolojik birşeyin başlangıcı değildirBen de aynıyım canım. Eşim evde yoksa banyo yapmıyorum. Onun gelmesini bekliyorum. Tabure de oturarak duş alıyorum. Benim de birkaç kere başım döndü çünkü.
Kursta söylemişlerdi. Tansiyon düşebiliyormuş. Hele bir de sıcak ve uzun duş aldıysan bu durumu yaşaman normal. Eşinin evde olduğu zamanlarda banyo yap canım, mazallah son aylardayız bir kaza olmasınYa kızlar benim bir sıkıntım var size anlatayım yaşayan bilen varsa bekli bana bir akıl verir. Son bir iki haftadır birşey oldu bana psikolojik mi fizyolojik birşey mi ayırt da edemiyorum. İlk birgün banyoda fenalaşır gibi oldum gözüm kararır gibi oldu tansiyonum mu düştü niye oldu bilmiyorum köpüklü köpüklü çıktım direkt o kadar korktum düşüp kalacağım diye. Sonra her banyoya girdiğimde aynı şey olacak diye korkmaya başladım eşim evde yokken banyoya giremiyorum, evdeyken beni duyamayacak bir yerdeyse panik oluyorum. Ben çıkana kadar banyonun oralarda geziniyor. Dün çıkmak üzereydim o da salona girip kapıyı kapattı birşey olacak beni duyamayacak diye panik oldum yine en son yüzümü yıkayıp çıkacaktım durulayamadım yüzümü çıktım direkt. Nerden çıktı bu anlamıyorum kendime de itiraf etmek istemiyorum sanki kabul etsem büyük birşey çıkacak altından. Panik atak başlangıcı falan mıdır acaba ya da hormonlarla mı ilgilidir? Var mı böyle bir durum yaşayan?
Canım bende panik atak yok ama eşim olmadan korkuyorum bir şey olacak diye, bide kesinlikle son trimesterde oturak kullanın. Ben eşimi banyoda taburede oturtup kendim duşa kabine giriyorum kafa rahatYa kızlar benim bir sıkıntım var size anlatayım yaşayan bilen varsa bekli bana bir akıl verir. Son bir iki haftadır birşey oldu bana psikolojik mi fizyolojik birşey mi ayırt da edemiyorum. İlk birgün banyoda fenalaşır gibi oldum gözüm kararır gibi oldu tansiyonum mu düştü niye oldu bilmiyorum köpüklü köpüklü çıktım direkt o kadar korktum düşüp kalacağım diye. Sonra her banyoya girdiğimde aynı şey olacak diye korkmaya başladım eşim evde yokken banyoya giremiyorum, evdeyken beni duyamayacak bir yerdeyse panik oluyorum. Ben çıkana kadar banyonun oralarda geziniyor. Dün çıkmak üzereydim o da salona girip kapıyı kapattı birşey olacak beni duyamayacak diye panik oldum yine en son yüzümü yıkayıp çıkacaktım durulayamadım yüzümü çıktım direkt. Nerden çıktı bu anlamıyorum kendime de itiraf etmek istemiyorum sanki kabul etsem büyük birşey çıkacak altından. Panik atak başlangıcı falan mıdır acaba ya da hormonlarla mı ilgilidir? Var mı böyle bir durum yaşayan?
Bilmem ben yedim valla sakıncalımıymışKızlar hamilelikte taze bakla yemek sakıncalı mı ya
Korkumdan uzun da kalamıyorum zaten ama yine de oluyor demekki. Sağol canım aynen tekken girmiyorum evde ve uyanık olması lazımKursta söylemişlerdi. Tansiyon düşebiliyormuş. Hele bir de sıcak ve uzun duş aldıysan bu durumu yaşaman normal. Eşinin evde olduğu zamanlarda banyo yap canım, mazallah son aylardayız bir kaza olmasın
Evet bir tabure alacağım heralde. Ben de öyle yapıyorum ya banyoda oturtuyorum ya da en fazla karşı oda da oluyorCanım bende panik atak yok ama eşim olmadan korkuyorum bir şey olacak diye, bide kesinlikle son trimesterde oturak kullanın. Ben eşimi banyoda taburede oturtup kendim duşa kabine giriyorum kafa rahat
Neler yediğime nasıl yediğime inanamazsın kuzumGünaydın canımslar❤ Gece 3 de yarım ekmek sandviç gömüp sabah 8 de açlıktan ölürken uyanan bir ben olamam heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?