2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım tamiri mümkün olan birşey sonuçta kendini de bebeğini de üzme, cana gelmesin yeter ki

Ayy kıyamam kuzum ya evet tabi ki önemli değil ama muhtemelen sen kendinden hıncını alamadin ondan üzüldün böyle . Boşver yaa herşeyin canı cehenneme bebeğini düşün

Ayy kıyamam kuzum ya evet tabi ki önemli değil ama muhtemelen sen kendinden hıncını alamadin ondan üzüldün böyle . Boşver yaa herşeyin canı cehenneme bebeğini düşün
Evet, sabahtan beri kendimle kavga ediyorum nasıl böyle bir şey yaparım diye. Fena değilimdir çünkü, kamyon bile kullanırım. Gitti güzelim araba diye yiyorum kendimi

Evet, sabahtan beri kendimle kavga ediyorum nasıl böyle bir şey yaparım diye. Fena değilimdir çünkü, kamyon bile kullanırım. Gitti güzelim araba diye yiyorum kendimi
Bazen olur öyle. Olması gerekir çünkü. Valla boşver
Esin bişey diyecek olursa da totomu ye de hiç bişey bizden değerli değil

Canım kurufasulyedenmis heralde ama akşam yine aynı menü yemesem mi
Akşama kendini ödüllendir bence :):)
Ben ben ben, bir de bende bel fıtığı var düşün :):)
Moralin bozulmasın çözümü var çatlağın, sen kendine ve bebeğine dikkat et, her şey bebeğini kucağına aldığında kendiliğinden düzelecek zaten, sadece o anı hayat et, o bile yeter.

Elma sirkesiyle gargara yapip bir tatli kasigi bal yersen 2 güne birseyin kalmaz tüm.kışı böyle atlattım ilaçsız
Sirke mi hassas noktam koklayamam bile canım
Benim Malesef boğazım şişerse enfeksiyonsuz şişmiyo iyiyim çok şükür böyle gider inşallah

Ben de aynıyım canım. Eşim evde yoksa banyo yapmıyorum. Onun gelmesini bekliyorum. Tabure de oturarak duş alıyorum. Benim de birkaç kere başım döndü çünkü.
Tabureyi deneyeyim ben de bari. Tek sebebi tansiyonsa çözüm olur heralde. İnşallah psikolojik birşeyin başlangıcı değildir

Kursta söylemişlerdi. Tansiyon düşebiliyormuş. Hele bir de sıcak ve uzun duş aldıysan bu durumu yaşaman normal. Eşinin evde olduğu zamanlarda banyo yap canım, mazallah son aylardayız bir kaza olmasın

Herkese merabaaaaa biz bugün oglumuzla görüştük 1229gr ve 37 cm olmuş canım oglummmm Babası Karadenizli, burnu da aynı babasininkine benziyo eşim çok dua etti burnu seninkine benzesin diye ama tıpkı babası:) bu arada oğlum burnu hariç bana benziyo:)) ha bı de her zaman ki gibi ilk gösterdiği şey pipisi oldu, bu pipi basimiza iş acmasa bari bugün babamız yola çıkıyor, sabaha yanımızda olur inşallah 1gun de olsa kavuscaz diye coookkk mutluyuz Bizde durumlar böyle kızlar 2gundur giremedim foruma ama eşim gittikten sonra hepsini okurum evelallah

Son düzenleme:
Canım bende panik atak yok ama eşim olmadan korkuyorum bir şey olacak diye, bide kesinlikle son trimesterde oturak kullanın. Ben eşimi banyoda taburede oturtup kendim duşa kabine giriyorum kafa rahat

Hamilelikte beslenmek gerçekten çok sıkıntılı... oysaki insanın en iyi beslenmesi gerekn bir dönem

Kursta söylemişlerdi. Tansiyon düşebiliyormuş. Hele bir de sıcak ve uzun duş aldıysan bu durumu yaşaman normal. Eşinin evde olduğu zamanlarda banyo yap canım, mazallah son aylardayız bir kaza olmasın
Korkumdan uzun da kalamıyorum zaten ama yine de oluyor demekki. Sağol canım aynen tekken girmiyorum evde ve uyanık olması lazım
Canım bende panik atak yok ama eşim olmadan korkuyorum bir şey olacak diye, bide kesinlikle son trimesterde oturak kullanın. Ben eşimi banyoda taburede oturtup kendim duşa kabine giriyorum kafa rahat
Evet bir tabure alacağım heralde. Ben de öyle yapıyorum ya banyoda oturtuyorum ya da en fazla karşı oda da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…