- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Biz genelde eşimle beraber dus alıyoruz son zamanlarda,işten gelir gelmez beraber gireriz,korkudan değil de alışkanlık olmuş bizde. Ama fark etmeden iyi bisey yapıyormuşumTabureyi deneyeyim ben de bari. Tek sebebi tansiyonsa çözüm olur heralde. İnşallah psikolojik birşeyin başlangıcı değildir
8 gün önce şekeri öğrendim,hic canımın çekmediği seyleri cekiyor şimdiNeler yediğime nasıl yediğime inanamazsın kuzum
Hakkını veriyorum göbekliğin
Şu yasaklar kalksa neler yicem neler
Öyle olur canım yasaklar her zaman cazip gelir insana8 gün önce şekeri öğrendim,hic canımın çekmediği seyleri cekiyor şimdiNasil bir aksilik bu ya
Benim acımıştıCanım biz sana söyleyelim, acımıyor :) Anlamazsın bile
Ya bende dünden beri bebek çok hareketli ,sertleşme oluyor sağ tarafta ama sonra düzeliyorAğrısız oluyor kuzum zaten. Aynen bazen tek taraflı bazen de 30 sn falan tamamı sertlesiyor
Maşallah ,haftalarıyla uyumlular kızlarınKızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda; biri 1920 gr, biri 1850 gr. 42-45 cm boyları. Herşey haftasıyla uyumluymuş, haftaya nts ye başlıcam (Haftada 2 kez). 37. Haftada doğuracaksan, senden imzalı kağıt isterim dedikorkuttu bizleri, gıkım çıkamadı:) vajina ağrılarıma rağmen(ki özellikle geceleri acıdan zor yürüyorum) rahim ağzım ideal boydaymış. Benim gbi olanlar korkmasın yanii dinlenirken ağrı yoksa. Ama bu nst farklı bişi oluyor dimi, çok önemli dedi doktor...
Yüzlerini gene göremedik, onlara tripteyim artık
Her acı onun gibi olsa keşke canım saniyelik Bi sızı o konuda çok çok rahat olYa bende zar konusunda endişeliyim bende kanama falan olmadı muayenede hiç olmadım ne alemde bilmiyorum doğum esnasında yırtıyolarda nasıl oluyor acaba acısı falan
Ben bi kere girdim canım sancım var mı yok mu diye bazen sen hissetmesende Sancın olabiliyomuş takibini yapıcak demek kiKızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda; biri 1920 gr, biri 1850 gr. 42-45 cm boyları. Herşey haftasıyla uyumluymuş, haftaya nts ye başlıcam (Haftada 2 kez). 37. Haftada doğuracaksan, senden imzalı kağıt isterim dedikorkuttu bizleri, gıkım çıkamadı:) vajina ağrılarıma rağmen(ki özellikle geceleri acıdan zor yürüyorum) rahim ağzım ideal boydaymış. Benim gbi olanlar korkmasın yanii dinlenirken ağrı yoksa. Ama bu nst farklı bişi oluyor dimi, çok önemli dedi doktor...
Vajinal tuşe mi ağrılıHer acı onun gibi olsa keşke canım saniyelik Bi sızı o konuda çok çok rahat ol
Ağda daha çok can yakıyor öyle sölim
Yok yok zar yırtılmasından korkuyormuş ağrılı mı diyeVajinal tuşe mi ağrılı
Kasmazsanız kendinizi acımıyor kuzular :)
Benım en çok korktuğum epizyotomi sırası uyuşturyorlar mı Acaba diye
Ben de doğumdan falan korkmuyorum da yani şimdilik ama en korktuğum şey alttan dikiş falan oluyormuş ondan korkuyorumYok yok zar yırtılmasından korkuyormuş ağrılı mı diye
Aynen bende acı hissetmiyorum ki 2 senedir düzenli muayenemi oldum smear yaptırdım vs o yüzden korkmuyorum alttan muayeneden
Uyuşturuyolar kuzum rahat ol o konuda arkadaşım 2 tane normal doğurdu iki tanesindede iğne yaptılar hissetmedim bile dedi eş düştükten sonra dikiş bişey değil 10 dakika sürmüyor uyuşması dikmesi dedi
Yalan yok benide düşündüren o vallaBen de doğumdan falan korkmuyorum da yani şimdilik ama en korktuğum şey alttan dikiş falan oluyormuş ondan korkuyorum
Benimde arkadaşların söylüyor o an dikiş atılırken hisetmiyorsun diye ama düşününce biraz korkutucu geliyor:)Yalan yok benide düşündüren o valla
Ama şöyle bişey var fizyolojik olarak ordaki dikiş 2 3 gün sonra tamamen iyileşmeye yüz tutuyormuş hatta bende aynı şeyi söylediğimde normal doğuranlar asıl ondan korkma be ne var onda diyolar
Bende sandım vajinal tuşe:)Yok yok zar yırtılmasından korkuyormuş ağrılı mı diye
Aynen bende acı hissetmiyorum ki 2 senedir düzenli muayenemi oldum smear yaptırdım vs o yüzden korkmuyorum alttan muayeneden
Uyuşturuyolar kuzum rahat ol o konuda arkadaşım 2 tane normal doğurdu iki tanesindede iğne yaptılar hissetmedim bile dedi eş düştükten sonra dikiş bişey değil 10 dakika sürmüyor uyuşması dikmesi dedi
Haftada 2 kez çok değil mi ya nstKızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda; biri 1920 gr, biri 1850 gr. 42-45 cm boyları. Herşey haftasıyla uyumluymuş, haftaya nts ye başlıcam (Haftada 2 kez). 37. Haftada doğuracaksan, senden imzalı kağıt isterim dedikorkuttu bizleri, gıkım çıkamadı:) vajina ağrılarıma rağmen(ki özellikle geceleri acıdan zor yürüyorum) rahim ağzım ideal boydaymış. Benim gbi olanlar korkmasın yanii dinlenirken ağrı yoksa. Ama bu nst farklı bişi oluyor dimi, çok önemli dedi doktor...
Maşallah prenseslereKızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda; biri 1920 gr, biri 1850 gr. 42-45 cm boyları. Herşey haftasıyla uyumluymuş, haftaya nts ye başlıcam (Haftada 2 kez). 37. Haftada doğuracaksan, senden imzalı kağıt isterim dedikorkuttu bizleri, gıkım çıkamadı:) vajina ağrılarıma rağmen(ki özellikle geceleri acıdan zor yürüyorum) rahim ağzım ideal boydaymış. Benim gbi olanlar korkmasın yanii dinlenirken ağrı yoksa. Ama bu nst farklı bişi oluyor dimi, çok önemli dedi doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?