Bence o iki katli olan askiliklardan canim ust uste koumamistirEki Görüntüle 2268101
Kizlar tam görünüyor mu bilmiyorum ama
Bu kadın neden 2 çamaşır askiligini uzunlamasına değilde üst üste koymuş
Ve nasıl koydu
Önce çamaşırları serip mı çıkardı askiligi
Yoksa Sandalyeye çıkıp mı serdi
Dünden beri her gördüğümde nasıl gülüyorum anlatamam
2 katlı çamaşır askılığı hiç görmedim ben ama varsa hiç dengeli bişiy gibi durmuyoEki Görüntüle 2268101
Ve nasıl koydu
Canım çift katlı olabilirmi acabaEki Görüntüle 2268101
Ve nasıl koydu
Sanki üst üste koymuş ya da iki katlıEki Görüntüle 2268101
Ve nasıl koydu
Kusura bakmasinlar ama akıl etmek zorundalar edemezlerse evin girişine şirin bir karton yap renkli kalemlerle bebek kuralları diye bebeğin ağzından cici kelimelerle yaz ve kimin kucağına verirsen ver omuzlarına doğru tuttuklarinda sanki onların kıyafeti kusmuklanmasin der gibi ağız bezi koy esin de konuşsunKızlar bir şey sorucam. Ailenizde sigara içen var mı ya. Benim babam kayinvalidem eşimin kardeşi günde 1 pakete yakın sigara içiyorlar. Şimdi bebek doğduğunda gelip kalacaklar. Balkonda icilse bile diğer odalara kadar koku dağılıyor. Bir de yaz mevsimi kapı pencere de açık olacak. Bebeğe kadar gider o sigara kokuları. Bebeğe dokunmadan önce sigara içenler ellerini yikamali bir de. Ben nasıl soylucem dokunmayın diye. Zaten sigara içenler takıntılı bu konuda. Ben istemem o halde dokunmalarini.
Canım benimde öyleydi Acaip canımı yaktı Bi baskı hissi etim acıyordu resmen dönmüş sıpa şuan geçti doktora sordum çok hareketli olması uyutmaması hatta uyandırması normal mi diye hareket etmesinden korkma hareketli olması iyi olduğunun kanıtı dediDün gece ilk defa hiiiiiiç durmadı oğlum karnımda.. dayandı direndi yuvarlandı tepindi.. Ayaklandı herhalde dimdik duruyo dedim. Çareyi sağıma dönüp üstüne yatmakta buldum..
Kasılmalarım da oluyo ama çok hareket etmesine bağlıyorum.. 3 gün eşim evde, bi hastaneyle görüşeyim diyorum, oğlumu ona bırakıp hastaneye gidebilirim en azından.. sizce saçma mı olur gitmek?
Banada doktor progestanı 36ya kadar kullanacaksın demişti bende birkaç yerde okudum. Prosgestan kullananlarda rahim ağzı açılması geç oluyormuş yada olmuyormuş. Doktora normal doğurmak istediğimi belirttiğimde 36da bıraktığımız için normal doğumu etkilemez dedi. İnş 36dan önce gelmezler.Benim rahim uzunluğu 3.8 di geçen hafta. 28. Haftadan beri her hafta çağırıyor doktor. Salı günü yine gidicem.her gittiğimde de nst istiyor. Bir daha hiç sancı çıkmadı şükür ki.Ben kasılma önleyici ilaç da kullanıyorum. Günde iki progestan iki nidicard. 36 ya kadar kullanacaksın 36 dan sonra ne zaman isterse gelir dedi doktor. Bazen endiseleniyorum işte. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Canım bunun çıtçıt yada fermuarı nerde? Bende sadece alttan çıtçıtlı almışım yenidoğana nasıl giydireceksem keşke boyuna kadar olan çıtçıt/fermuarlılardan alsaymışım diyorumBen oğlumun takımlarını giydiricem die almadım ama mini mini yeni bişileri de olsun die tulum aldım bugün..
0-1 ay oluyo sanırım. Newborn size..
Muhtemelen 1-2 aydan çok giyemez..
Kendinden patikli ve eldivenli tulum..
Bende eskisi gibi hareket edemiyorum,geceleri yatakta dönmekte çok zorlanıyorum. EğilemiyorumBen artık epey ağırlaştığımı hissediyorum. Belim kasiklarim azıcık ayakta durunca ağrımaya başlıyor sırtım da dahil. Arkadaşım demisti 32. Haftadan sonra ağırlaşmaya baslayacaksin diye. Dediği gibi de oldu. Sizde durumlar nasıl?
Ben artık epey ağırlaştığımı hissediyorum. Belim kasiklarim azıcık ayakta durunca ağrımaya başlıyor sırtım da dahil. Arkadaşım demisti 32. Haftadan sonra ağırlaşmaya baslayacaksin diye. Dediği gibi de oldu. Sizde durumlar nasıl?
Ben hala zıpır Bi çocuk ağrım sızım olmazsa hamile gibi değilim ama elbette eskisi gibi pıt diye kalkamıyorum zor dönüyorum canımBen artık epey ağırlaştığımı hissediyorum. Belim kasiklarim azıcık ayakta durunca ağrımaya başlıyor sırtım da dahil. Arkadaşım demisti 32. Haftadan sonra ağırlaşmaya baslayacaksin diye. Dediği gibi de oldu. Sizde durumlar nasıl?
Canım benimde öyleydi Acaip canımı yaktı Bi baskı hissi etim acıyordu resmen dönmüş sıpa şuan geçti doktora sordum çok hareketli olması uyutmaması hatta uyandırması normal mi diye hareket etmesinden korkma hareketli olması iyi olduğunun kanıtı dedi
Banada doktor progestanı 36ya kadar kullanacaksın demişti bende birkaç yerde okudum. Prosgestan kullananlarda rahim ağzı açılması geç oluyormuş yada olmuyormuş. Doktora normal doğurmak istediğimi belirttiğimde 36da bıraktığımız için normal doğumu etkilemez dedi. İnş 36dan önce gelmezler.
Canım bunun çıtçıt yada fermuarı nerde? Bende sadece alttan çıtçıtlı almışım yenidoğana nasıl giydireceksem keşke boyuna kadar olan çıtçıt/fermuarlılardan alsaymışım diyorum
Maşallah de kızBen hala zıpır Bi çocuk ağrım sızım olmazsa hamile gibi değilim ama elbette eskisi gibi pıt diye kalkamıyorum zor dönüyorum canım
Ben hala zıpır Bi çocuk ağrım sızım olmazsa hamile gibi değilim ama elbette eskisi gibi pıt diye kalkamıyorum zor dönüyorum canım
Dün eşimle markete gidelim dedik market apartmanımıza çok yakın. Arada 1 sokak var sadece karşılıklı bina, ben başladım yoruldum nefes alamıyorum yavaş yürü demeye, eşimde diyorki seninki anormalmi acaba 38 haftalık olup kilometre yürüyen var doktoramı gitsek acaba? Video uygulamalarından bakıyorum insanlar at gibi koşturuyor benmi tembelim diye düşünmeye başlamıştım vallaBen artık epey ağırlaştığımı hissediyorum. Belim kasiklarim azıcık ayakta durunca ağrımaya başlıyor sırtım da dahil. Arkadaşım demisti 32. Haftadan sonra ağırlaşmaya baslayacaksin diye. Dediği gibi de oldu. Sizde durumlar nasıl?
Aynen canım benim aldığımda aynı seninki gibi ama yelek gibi giyilen tulumlardanda alıcam newborn. Baştan geçirmeli olanlar daha zormuş gibi geldi.Canım alttan çıtçıtı var ayaktan ayağa kadar. Bi de ensede 3 düğmesi var sırtına doğru inen. Onları açıp rahatlıkla giydirebilirsin..
Bi de yakası üst üste şöyle olan zıbınlar tulumlar omuzdan omuza açılabiliyorlar biliyosundur belki. Sırtına kadar kaka yapınca özellikle başından çıkarmayıp, aşağı sıyırıyosun daha pratik oluyo..
Yelek gibi giyilenler en güzeli. Önden düğme ya da fermuar miss.. Yere serip içine yatırıyosun en pratiği o gerçekten..Dün eşimle markete gidelim dedik market apartmanımıza çok yakın. Arada 1 sokak var sadece karşılıklı bina, ben başladım yoruldum nefes alamıyorum yavaş yürü demeye, eşimde diyorki seninki anormalmi acaba 38 haftalık olup kilometre yürüyen var doktoramı gitsek acaba? Video uygulamalarından bakıyorum insanlar at gibi koşturuyor benmi tembelim diye düşünmeye başlamıştım valla
Aynen canım benim aldığımda aynı seninki gibi ama yelek gibi giyilen tulumlardanda alıcam newborn. Baştan geçirmeli olanlar daha zormuş gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?