2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bence o iki katli olan askiliklardan canim ust uste koumamistir

2 katlı çamaşır askılığı hiç görmedim ben ama varsa hiç dengeli bişiy gibi durmuyo
Belki çarşaf vs asacaktır katlamiyim yere de değmesin demiştir

Canım çift katlı olabilirmi acaba

Sanki üst üste koymuş ya da iki katlı

Kusura bakmasinlar ama akıl etmek zorundalar edemezlerse evin girişine şirin bir karton yap renkli kalemlerle bebek kuralları diye bebeğin ağzından cici kelimelerle yaz ve kimin kucağına verirsen ver omuzlarına doğru tuttuklarinda sanki onların kıyafeti kusmuklanmasin der gibi ağız bezi koy esin de konuşsun

Karasya benim eşim içiyor sadece. Her zaman balkonda içer ama iyi içici 2 paket vardır sanırım söz verdi evlenmeden önce ama hiç bırakacak gibi durmuyor hangi bir seferinde elini ağzını yıkar hiç bilmiyorum o kadar içmeye cok üzülüyorum

Canım benimde öyleydi Acaip canımı yaktı Bi baskı hissi etim acıyordu resmen dönmüş sıpa şuan geçti doktora sordum çok hareketli olması uyutmaması hatta uyandırması normal mi diye hareket etmesinden korkma hareketli olması iyi olduğunun kanıtı dedi

Banada doktor progestanı 36ya kadar kullanacaksın demişti bende birkaç yerde okudum. Prosgestan kullananlarda rahim ağzı açılması geç oluyormuş yada olmuyormuş. Doktora normal doğurmak istediğimi belirttiğimde 36da bıraktığımız için normal doğumu etkilemez dedi. İnş 36dan önce gelmezler.

Canım bunun çıtçıt yada fermuarı nerde? Bende sadece alttan çıtçıtlı almışım yenidoğana nasıl giydireceksem keşke boyuna kadar olan çıtçıt/fermuarlılardan alsaymışım diyorum

Ben artık epey ağırlaştığımı hissediyorum. Belim kasiklarim azıcık ayakta durunca ağrımaya başlıyor sırtım da dahil. Arkadaşım demisti 32. Haftadan sonra ağırlaşmaya baslayacaksin diye. Dediği gibi de oldu. Sizde durumlar nasıl?

Bende eskisi gibi hareket edemiyorum,geceleri yatakta dönmekte çok zorlanıyorum. Eğilemiyorum

Ben spor yapan birisiydim ama hamilelik skntlarimla birlikte çok ihmal ettim

Şuan koltuktan kalkmaya bile zorlaniyorum, yemek yaparken belim yerinden kopuyo gibi agriyo. Spor yapabilsek bu kadar sknti olmaz bence

Ben hala zıpır Bi çocuk ağrım sızım olmazsa hamile gibi değilim ama elbette eskisi gibi pıt diye kalkamıyorum zor dönüyorum canım

Aynı tarif ettiğin gibi.. Normal işte biliyorum da oğlumda yaşamadığım bişi die azıcık tereddüt ettim. Belki dönmeye uğraşıyodur

Canım alttan çıtçıtı var ayaktan ayağa kadar. Bi de ensede 3 düğmesi var sırtına doğru inen. Onları açıp rahatlıkla giydirebilirsin..

Bi de yakası üst üste şöyle olan zıbınlar tulumlar omuzdan omuza açılabiliyorlar biliyosundur belki. Sırtına kadar kaka yapınca özellikle başından çıkarmayıp, aşağı sıyırıyosun daha pratik oluyo..

Eklentiler

• 08D0238F-41AF-4AE3-B2C6-F789A841E267.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 41
Dün eşimle markete gidelim dedik market apartmanımıza çok yakın. Arada 1 sokak var sadece karşılıklı bina, ben başladım yoruldum nefes alamıyorum yavaş yürü demeye, eşimde diyorki seninki anormalmi acaba 38 haftalık olup kilometre yürüyen var doktoramı gitsek acaba? Video uygulamalarından bakıyorum insanlar at gibi koşturuyor benmi tembelim diye düşünmeye başlamıştım valla
Aynen canım benim aldığımda aynı seninki gibi ama yelek gibi giyilen tulumlardanda alıcam newborn. Baştan geçirmeli olanlar daha zormuş gibi geldi.

Yelek gibi giyilenler en güzeli. Önden düğme ya da fermuar miss.. Yere serip içine yatırıyosun en pratiği o gerçekten..

Ps: Tembel değilsin tabi ki.. Ben de 39 haftalıkken 8km yürümüş kişiyim ama konforlu mu? Değil
Her bedenin taşıdığı yük başka bence, 30-35 arası çok zorlandığımı hatırlıyorum ben, sonra düzelmiştim bi enerji bi kıvraklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…