Aynı tarif ettiğin gibi.. Normal işte biliyorum da oğlumda yaşamadığım bişi die azıcık tereddüt ettim. Belki dönmeye uğraşıyodur
Canım alttan çıtçıtı var ayaktan ayağa kadar. Bi de ensede 3 düğmesi var sırtına doğru inen. Onları açıp rahatlıkla giydirebilirsin..
Bi de yakası üst üste şöyle olan zıbınlar tulumlar omuzdan omuza açılabiliyorlar biliyosundur belki. Sırtına kadar kaka yapınca özellikle başından çıkarmayıp, aşağı sıyırıyosun daha pratik oluyo..
Sayfa başındaki ankete takılıyo gözüm her seferinde..
İkiz bebişlerimiz bi yana, Kız bebek ve erkek bebek sayımız düzenli olarak artıyo.. Ama arada hep yaklaşık 10 sayı fark var..
+150 kişi miyiz burda biz
Ben artık epey ağırlaştığımı hissediyorum. Belim kasiklarim azıcık ayakta durunca ağrımaya başlıyor sırtım da dahil. Arkadaşım demisti 32. Haftadan sonra ağırlaşmaya baslayacaksin diye. Dediği gibi de oldu. Sizde durumlar nasıl?
bende bu hafta çalışırken zorlanmaya başladım
sürekli oturmaktan belim ağrıyo
kaburgalarım batıyo
sürekli bi baskı var
37ye kadar çalışabilir almayı düşünüyorum ama nasıl dayanıcam bilemiyorum
Hem nasıl agirlasmak Allah'ım. Ben ki hop tezgahın üstüne çık hop atla zıpla her gün yuruyuse git sabah ayrı akşam ayrı misafir agirla gecesine parklara git müzik dinle biriydim. Ekmek almaya gideyim dedim de akşam otobüs durağında oturdum dinlendim hem giderken hem gelirken. Hayırlısıyla eski günlerime dönmeyi o kadar istiyorum ki o kadar özledim ki. İçerdeki TV yı izlemek istemiyorum tuvalete uzak diye yatak odasında geçiyor günlerim hep.
bende bu hafta çalışırken zorlanmaya başladım
sürekli oturmaktan belim ağrıyo
kaburgalarım batıyo
sürekli bi baskı var
37ye kadar çalışabilir almayı düşünüyorum ama nasıl dayanıcam bilemiyorum
Ben zaten zorunlu olup izne çıktım 28. Haftada. AMa bir sıkıntım olmasaymis yine de devam edemezmisim. 32 de ayrilirmisim yani. Tebrik ediyorum 37 ye kadar çalışanları.
Hem nasıl agirlasmak Allah'ım. Ben ki hop tezgahın üstüne çık hop atla zıpla her gün koşuya git sabah ayrı akşam ayrı misafir agirla gecesine parklara git müzik dinle biriydim. Ekmek almaya gideyim dedim de akşam otobüs durağında oturdum dinlendim hem giderken hem gelirken. Hayırlısıyla eski günlerime dönmeyi o kadar istiyorum ki o kadar özledim ki. İçerdeki TV yı izlemek istemiyorum tuvalete uzak diye yatak odasında geçiyor günlerim hep.
Ben koltukta oturamiyorum rahat. Ne yaptı eşim tek kişilik başkanın yatağını getirdi salonda yere koydu. Sırtımda üç tane yastik, ayağımın altında iki tane yastik.Artık orada uzanıyorum. Yoksa yatak odasında canım sıkılıyordu.
Ben zaten zorunlu olup izne çıktım 28. Haftada. AMa bir sıkıntım olmasaymis yine de devam edemezmisim. 32 de ayrilirmisim yani. Tebrik ediyorum 37 ye kadar çalışanları.
valla bizim mağazadaki bütün kızlar 37ye kadar çalıştılar
izne çıktıktan en fazla 10 gün sonra doğurdular
bende onlara özeniyorum
doğumdan sonrasına daha çok iznim kalsın istiyorum ama zor gibi dayanamıcak gibiyim
Valla kızlar ağırlaşma konusunda pire gibi olduğum için midir bilmiyorum ama hiç yatmadım hep hareket ettim düşük tehlikem geçtikten sonra evde bile kendime iş çıkardım dağ tepe bayır gezdim durdum çok şükür ara ara bacak kramplarım vajina ağrısını saymazsak çok enerjiğim
Birde göbek çevresi küçük çıkmıştı biliyorsunuz 8 hafta önce 4 hafta önce fark azaldı şimdi tamamen kapandı her gün bir yumurtanın dışında aşırı derecede peynir ve meyve tüketiyorum haftada 1 kalıp Bitiyo ben ona bağlıyorum (şekerim yok olanlar için demiyorum)
Birde doktorum Bi taktik söyledi kalsiyum kullananlar 2ye kırıp iç yarısı boşa gidiyo tamamını içince 2 parça halinde içersen %100 yararlanırsın dedi
Valla kızlar ben bugün çok Yoruldum anneme gittik biraz çarşıda gezdim havada sıcakdı ahan şimdi pertim çıktı eve gelince 1 saat uyudum ama ne uyumak sanki bütün gün kömür taşımışım:)
Ben spor yapıyorum sayilir gun boyu iki cocuk peşinde geziniyorumev temizlik yemek vs. Derken iyi hareket ediyorum.bi tek aksam bacaklarimda hafif agri oluyor bazen
Valla kızlar ağırlaşma konusunda pire gibi olduğum için midir bilmiyorum ama hiç yatmadım hep hareket ettim düşük tehlikem geçtikten sonra evde bile kendime iş çıkardım dağ tepe bayır gezdim durdum çok şükür ara ara bacak kramplarım vajina ağrısını saymazsak çok enerjiğim
Birde göbek çevresi küçük çıkmıştı biliyorsunuz 8 hafta önce 4 hafta önce fark azaldı şimdi tamamen kapandı her gün bir yumurtanın dışında aşırı derecede peynir ve meyve tüketiyorum haftada 1 kalıp Bitiyo ben ona bağlıyorum (şekerim yok olanlar için demiyorum)
Birde doktorum Bi taktik söyledi kalsiyum kullananlar 2ye kırıp iç yarısı boşa gidiyo tamamını içince 2 parça halinde içersen %100 yararlanırsın dedi
Yumurtayı gruba soracaktım. Nasıl yiyorsunuz, fark eder mi diye? Sen yazmışsın. Nasıl tüketiyorsun? Ben haşlanmıştan çok omlet bazen otlu peynirli falan yiyorum. Acaba kazanım açısından fark eder mi?
Yumurtayı gruba soracaktım. Nasıl yiyorsunuz, fark eder mi diye? Sen yazmışsın. Nasıl tüketiyorsun? Ben haşlanmıştan çok omlet bazen otlu peynirli falan yiyorum. Acaba kazanım açısından fark eder mi?
Ediyo canım Malesef yağda pişirmeye önermiyorlar besin değeri ölüyo diye haşlanmış tam pişmiş olarak yiyorum tuz atmıyorum karabiber pul biber kekik falan atıyorum
Çok sıkılırsam hafta da bir falan kaşarlı peynirli yağda yiyorum haşlanmış olarak yersen daha çok kazanımı oluyo
Sayfa başındaki ankete takılıyo gözüm her seferinde..
İkiz bebişlerimiz bi yana, Kız bebek ve erkek bebek sayımız düzenli olarak artıyo.. Ama arada hep yaklaşık 10 sayı fark var..
+150 kişi miyiz burda biz