2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada kızlar milletin gözü hep göbeğimde yolda yürürken sizede bakıyorlar mı öyle çok.nedense benim hoşuma gitmiyor
Ben de hoşlanmıyorum. Henüz hava serin diye ince mont önü kapalı geziyorum. Hava da ısınıyor. İncelere geçeriz birazdan. Bakmasınlar rahat edelim yav
Bir de benim civcivler yanımdaysa iyice zor. Plânlı bebek istedim ben. Burda çoğunluk tek çocuk maksimum iki çocuk yapıyor. Bi değişik algıları var. Hani istemeden mi oldu hissi yaygın

Yumurtayı gruba soracaktım. Nasıl yiyorsunuz, fark eder mi diye? Sen yazmışsın. Nasıl tüketiyorsun? Ben haşlanmıştan çok omlet bazen otlu peynirli falan yiyorum. Acaba kazanım açısından fark eder mi?
Canım gebe okulundaki diyetisyen, haşlanmış katı yumurta öneriyor. Kayısı kıvamı yasak dedi. Yağda çok önermiyor, ama haşlanmışı da tüketirken yanında C vitamini olması önemli dedi, Maydonoz, yeşil biber, kivi, çilek vs. Demir emilimine yardımcı oluyormuş C vitamini.

Hımm teşekkür ederim. Haşlanmışı arttırayım. Baharatla daha kolay yiyebilirim. Zaten tam pişmiş yiyebiliyorum. Rafadan kayısı normalde de sevmiyorum. Mutlaka maydanoz nane yeşil biber tüketiyorum. Severim de..

Benim ilk bebe beklenenden 23 gün önce tam 36+6 da doğdu. Yaz tatilinin içiydi. Başka meslekten olsaydım çalışamaz almaya giderken doğuracakmışım.

Zorlama canım kendini. Bakarsın yapamıyorsan izne cikarsin.

Sanırım galiba gebeliğimin son gribine yakalanmış bulunmaktayım burun akıntısı hapşırık boğaz yanması başladı hoşgeldin ıhlamur limonlu su

İlk anneler günü hediyelerim görümce ve kayınvalidemden geldi bugün bi de 10 lu hastane çıkışı var daha yok çıkış bizim oğlana

Eklentiler

• 96754F3D-9BBF-465A-8819-974946389F40.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 220
  • A13C7654-6772-4F16-A037-F22AE38E83D8.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…