2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım maşallah de. Benim arkadaşım 37. Haftaya kadar çalıştı kızın ne ağrısı ne sancısı ne krampi vardı. Başta da bir gün midesi bulanmadi. Hayret ediyorduk biz nasıl bir hamilesin diye. Kendi de diyordu hamile olduğumu unutuyorum diye. İnsandan insana değişiyor ya bu gebelik ben bildiğin ağır vasitayım. 80 lik neneyim sanki. Surdan kalkıp şuraya oturmak zor geliyor inan geçtim ki çalışmak gezmek iş yapmak. Kocam oruç ona yemek yapabiliyorum diye kendimi şanslı addediyorum. Yine de bin şükür ki Rabbimin en güzel hediyesi için bunlar ❤

Bu arada kızlar milletin gözü hep göbeğimde yolda yürürken sizede bakıyorlar mı öyle çok.nedense benim hoşuma gitmiyor
Ah keşke baksalar da otobüste metroda yer verseler, hala geçen kadın hamile misiniz diye sordu

Kızlar 2 gündür özellikle akşamları mide bulantim var istahimi kesecek ve yememi engelleyecek kadar değilde yine de var hafiften
GEÇMİŞ OLSUN CANIM, yediğin birşey dokunmuştur belki, ya da mideni mi üşüttün acaba? bende 2 gece önce birden kalkıp istifra ettim yediğim bi pasta dokundu..

Ya ben doğumda ne halt yerim diye düşünmeye başladım bugün doktorla da konuştum gözüne bulaşabiliyomuş akciğer enfeksiyonu falan yapabiliyomuş normal yapmam ki geçmezse
ay inşallah geçer canım o zmana kadar Allah korusun, zor bir karar

Gunaydin kizlar..ya uykusuz geceler simdiden basladi dun gece nefes alamadim tikandim uykuya dalamadim bi onceki gece de kipitisindan uyuyamadim soluma yatiyorum vuruyo sagima yatiyorum vuruyo her turlu rahatsız hanımefendi...ee sırt üstü de bana rahat değil anlasamicaz biz bu bebeyle

Evet canım benim arkadaşım da öyle ömrüm boyunca hamile olabilirim çok seviyorum diyo hiç bişey yaşamadı
Tabiki şükür Rabbim nimet verdi herşeye razıyım iyi olsunlar yeter ki
Ama sıkıldım o bir gerçek

ay inşallah geçer canım o zmana kadar Allah korusun, zor bir karar
Valla canım karar zor değil çünkü bebeğim için hangisi iyiyse onu tercih edicem bile bile lades demem de tabiki normal varken bu yüzden sezeryan olursam üzülürüm
Bakalım inşallah işe yarar Rabbim hayırlısını versin

Benim bir arkadaşım da öyleydi. 37. Haftaya kadar çalıştık aynı okulda. Ben kendimi hamileyken diğer zamanlarimdan daha enerjik ve iyi hissediyorum diyordu. Midesi hiç bulanmadi. Ağrısı falan yoktu. Normalde migreni var. Hamilelikte bir kere bile migreni tutmadı. Bildiğin sekiyordu sokaklarda.karnim büyümese hamile olduğumu bile anlamicam diyordu. Allah herkese öyle hamilelik nasip etsin.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, yediğin birşey dokunmuştur belki, ya da mideni mi üşüttün acaba? bende 2 gece önce birden kalkıp istifra ettim yediğim bi pasta dokundu..
Sanada çok geçmiş olsun canım bazilarinda 30lu haftalardann sonra yeniden baslayabiliyormus benimki öyle bişey sanırım sadece akşam hafif bı bulantı o da bolca yediriyor bana bastırmak icin

m
Sirt üstu uyuma zaten canim. Ya sagina ya soluna yatacaksin vursun dursun

Bende en rahat sırtüstü pozisyondayim ya sola dönünce hemen hareket ediyor kuzum mümkün olduğu kadar solda kalmaya calissamda rahatlamak için sırtüstü sol sag her pozisyonu deniyorum gece boyu

Benim de iki gecedir öyle. Sola yatıyorum nasıl tekme atıyor. Sağa yatıyorum bu sefer oraya gelip tekmelemeye başlıyor. En sonunda kalktım biraz oturdum yatakta. Sonra bir daha yattım. Artık uyumusum. Yine bir kıpırdandi ama susutu sonra.

Benimde migren derecesinde ağrılarım olurdu ölüyorum zannederdim kafamı sağa sola ceviremez hale geldiğim oluyordu hamile kalınca en çok korktuğum bu oldu bu şekilde ağrırsa naparım diye ağrı kesicileri 2 şer 2 şer içerdim.gebelik boyunca hiç böyle bir ağrım olmadı şükür gebeliğin nimeti heralde

Benimde kayınvalide ve erkek kardeşim içiyordu. Elinizi yüzünüzü yıkamadan asla bebeğe dokunmayın diyordum. Dokunmuyorlardı.

Benim bebekler çok toplanıyor geceden beri. Druma mesaj attım ağrım yok normalde ama onlar toplanınca baya oluyor.sizlerde yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…