- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Karında dikine çizgi var ya. Hafif bi kahverengi çizgi var bende. Herkeste oluşuyor mu? Oluşmadan doğuran da vardır belki
Canım maşallah de. Benim arkadaşım 37. Haftaya kadar çalıştı kızın ne ağrısı ne sancısı ne krampi vardı. Başta da bir gün midesi bulanmadi. Hayret ediyorduk biz nasıl bir hamilesin diye. Kendi de diyordu hamile olduğumu unutuyorum diye. İnsandan insana değişiyor ya bu gebelik ben bildiğin ağır vasitayım. 80 lik neneyim sanki. Surdan kalkıp şuraya oturmak zor geliyor inan geçtim ki çalışmak gezmek iş yapmak. Kocam oruç ona yemek yapabiliyorum diye kendimi şanslı addediyorum. Yine de bin şükür ki Rabbimin en güzel hediyesi için bunlar ❤Valla kızlar ağırlaşma konusunda pire gibi olduğum için midir bilmiyorum ama hiç yatmadım hep hareket ettim düşük tehlikem geçtikten sonra evde bile kendime iş çıkardım dağ tepe bayır gezdim durdum çok şükür ara ara bacak kramplarım vajina ağrısını saymazsak çok enerjiğim
Birde göbek çevresi küçük çıkmıştı biliyorsunuz 8 hafta önce 4 hafta önce fark azaldı şimdi tamamen kapandı her gün bir yumurtanın dışında aşırı derecede peynir ve meyve tüketiyorum haftada 1 kalıp Bitiyo ben ona bağlıyorum (şekerim yok olanlar için demiyorum)
Birde doktorum Bi taktik söyledi kalsiyum kullananlar 2ye kırıp iç yarısı boşa gidiyo tamamını içince 2 parça halinde içersen %100 yararlanırsın dedi
Ah keşke baksalar da otobüste metroda yer verseler, hala geçen kadın hamile misiniz diye sorduBu arada kızlar milletin gözü hep göbeğimde yolda yürürken sizede bakıyorlar mı öyle çok.nedense benim hoşuma gitmiyor
GEÇMİŞ OLSUN CANIM, yediğin birşey dokunmuştur belki, ya da mideni mi üşüttün acaba? bende 2 gece önce birden kalkıp istifra ettim yediğim bi pasta dokundu..Kızlar 2 gündür özellikle akşamları mide bulantim var istahimi kesecek ve yememi engelleyecek kadar değilde yine de var hafiften
inşallah halledersin canım, ama kendini çok yorma bak son zman ters birşey olmasın@gulayavsar E EndoplazmikSeyyahikulumMammamia2 teşekkürler kızlar 5hafta önce ayrılmak niyetindeyim umarım bebek zamanında gelir de 5 hafta içinde şu taşınma işini vs halledebilirim
ay inşallah geçer canım o zmana kadar Allah korusun, zor bir kararYa ben doğumda ne halt yerim diye düşünmeye başladımbugün doktorla da konuştum gözüne bulaşabiliyomuş akciğer enfeksiyonu falan yapabiliyomuş normal yapmam ki geçmezse
Evet canım benim arkadaşım da öyle ömrüm boyunca hamile olabilirim çok seviyorum diyo hiç bişey yaşamadıCanım maşallah de. Benim arkadaşım 37. Haftaya kadar çalıştı kızın ne ağrısı ne sancısı ne krampi vardı. Başta da bir gün midesi bulanmadi. Hayret ediyorduk biz nasıl bir hamilesin diye. Kendi de diyordu hamile olduğumu unutuyorum diye. İnsandan insana değişiyor ya bu gebelik ben bildiğin ağır vasitayım. 80 lik neneyim sanki. Surdan kalkıp şuraya oturmak zor geliyor inan geçtim ki çalışmak gezmek iş yapmak. Kocam oruç ona yemek yapabiliyorum diye kendimi şanslı addediyorum. Yine de bin şükür ki Rabbimin en güzel hediyesi için bunlar ❤
Valla canım karar zor değil çünkü bebeğim için hangisi iyiyse onu tercih edicem bile bile lades demem de tabiki normal varken bu yüzden sezeryan olursam üzülürümay inşallah geçer canım o zmana kadar Allah korusun, zor bir karar
Benim bir arkadaşım da öyleydi. 37. Haftaya kadar çalıştık aynı okulda. Ben kendimi hamileyken diğer zamanlarimdan daha enerjik ve iyi hissediyorum diyordu. Midesi hiç bulanmadi. Ağrısı falan yoktu. Normalde migreni var. Hamilelikte bir kere bile migreni tutmadı. Bildiğin sekiyordu sokaklarda.karnim büyümese hamile olduğumu bile anlamicam diyordu. Allah herkese öyle hamilelik nasip etsin.Canım maşallah de. Benim arkadaşım 37. Haftaya kadar çalıştı kızın ne ağrısı ne sancısı ne krampi vardı. Başta da bir gün midesi bulanmadi. Hayret ediyorduk biz nasıl bir hamilesin diye. Kendi de diyordu hamile olduğumu unutuyorum diye. İnsandan insana değişiyor ya bu gebelik ben bildiğin ağır vasitayım. 80 lik neneyim sanki. Surdan kalkıp şuraya oturmak zor geliyor inan geçtim ki çalışmak gezmek iş yapmak. Kocam oruç ona yemek yapabiliyorum diye kendimi şanslı addediyorum. Yine de bin şükür ki Rabbimin en güzel hediyesi için bunlar ❤
Sanada çok geçmiş olsun canım bazilarinda 30lu haftalardann sonra yeniden baslayabiliyormus benimki öyle bişey sanırımGEÇMİŞ OLSUN CANIM, yediğin birşey dokunmuştur belki, ya da mideni mi üşüttün acaba? bende 2 gece önce birden kalkıp istifra ettim yediğim bi pasta dokundu..
Sirt üstu uyuma zaten canim. Ya sagina ya soluna yatacaksin vursun dursunGunaydin kizlar..ya uykusuz geceler simdiden basladi dun gece nefes alamadim tikandim uykuya dalamadim bi onceki gece de kipitisindan uyuyamadim soluma yatiyorum vuruyo sagima yatiyorum vuruyo her turlu rahatsız hanımefendi...ee sırt üstü de bana rahat değil anlasamicaz biz bu bebeyle
Bende en rahat sırtüstü pozisyondayim ya sola dönünce hemen hareket ediyor kuzum mümkün olduğu kadar solda kalmaya calissamda rahatlamak için sırtüstü sol sag her pozisyonu deniyorum gece boyuGunaydin kizlar..ya uykusuz geceler simdiden basladi dun gece nefes alamadim tikandim uykuya dalamadim bi onceki gece de kipitisindan uyuyamadim soluma yatiyorum vuruyo sagima yatiyorum vuruyo her turlu rahatsız hanımefendi...ee sırt üstü de bana rahat değil anlasamicaz biz bu bebeyle
Benim de iki gecedir öyle. Sola yatıyorum nasıl tekme atıyor. Sağa yatıyorum bu sefer oraya gelip tekmelemeye başlıyor. En sonunda kalktım biraz oturdum yatakta. Sonra bir daha yattım. Artık uyumusum. Yine bir kıpırdandi ama susutu sonra.Gunaydin kizlar..ya uykusuz geceler simdiden basladi dun gece nefes alamadim tikandim uykuya dalamadim bi onceki gece de kipitisindan uyuyamadim soluma yatiyorum vuruyo sagima yatiyorum vuruyo her turlu rahatsız hanımefendi...ee sırt üstü de bana rahat değil anlasamicaz biz bu bebeyle
Yok canım otobüsde metroda kafalarını çevirirler:)Ah keşke baksalar da otobüste metroda yer verseler, hala geçen kadın hamile misiniz diye sordu
Benimde migren derecesinde ağrılarım olurdu ölüyorum zannederdim kafamı sağa sola ceviremez hale geldiğim oluyordu hamile kalınca en çok korktuğum bu oldu bu şekilde ağrırsa naparım diye ağrı kesicileri 2 şer 2 şer içerdim.gebelik boyunca hiç böyle bir ağrım olmadı şükür gebeliğin nimeti heraldeBenim bir arkadaşım da öyleydi. 37. Haftaya kadar çalıştık aynı okulda. Ben kendimi hamileyken diğer zamanlarimdan daha enerjik ve iyi hissediyorum diyordu. Midesi hiç bulanmadi. Ağrısı falan yoktu. Normalde migreni var. Hamilelikte bir kere bile migreni tutmadı. Bildiğin sekiyordu sokaklarda.karnim büyümese hamile olduğumu bile anlamicam diyordu. Allah herkese öyle hamilelik nasip etsin.
Benimde kayınvalide ve erkek kardeşim içiyordu. Elinizi yüzünüzü yıkamadan asla bebeğe dokunmayın diyordum. Dokunmuyorlardı.Kızlar bir şey sorucam. Ailenizde sigara içen var mı ya. Benim babam kayinvalidem eşimin kardeşi günde 1 pakete yakın sigara içiyorlar. Şimdi bebek doğduğunda gelip kalacaklar. Balkonda icilse bile diğer odalara kadar koku dağılıyor. Bir de yaz mevsimi kapı pencere de açık olacak. Bebeğe kadar gider o sigara kokuları. Bebeğe dokunmadan önce sigara içenler ellerini yikamali bir de. Ben nasıl soylucem dokunmayın diye. Zaten sigara içenler takıntılı bu konuda. Ben istemem o halde dokunmalarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?