Bebekler mi toplanıyor kasılma mı canım ayırt edebiliyor musun?Benim bebekler çok toplanıyor geceden beri. Druma mesaj attım ağrım yok normalde ama onlar toplanınca baya oluyor.sizlerde yaşayan var mı
Canım kaburgamın altında bir anda top olup sonra dağılıyor . Ben toplanıyorlar diye tahmin ettim ama kasılma nasıl onu da bilmiyorumBebekler mi toplanıyor kasılma mı canım ayırt edebiliyor musun?
Yapı galiba canım iki hamileliğimde de oluşmadı.Karında dikine çizgi var ya. Hafif bi kahverengi çizgi var bende. Herkeste oluşuyor mu? Oluşmadan doğuran da vardır belki
Kasılma kaburga çevresinde değil de daha aşağıda oluyor normalde, bebekler toplanmış gibi oluyor tüm karın yada belli bir bölge şişip sertleşiyor o sırada bebek hareket etmiyor sanki karnında kalp atarmış gibi tık tık tık gerilmeler hissediyorsun ağrılı da oluyor, kısa bir süre öyle kalıyor zaten o anda başka bir hareket yapmıyorsun sonra yumuşuyor bebekler yerleşiyor geri yerine.. yani ben böyle yaşıyorum inş senin kasılma değildirCanım kaburgamın altında bir anda top olup sonra dağılıyor . Ben toplanıyorlar diye tahmin ettim ama kasılma nasıl onu da bilmiyorum
İnşallah canım sağol druma mesaj attım bakalım dönmedi daha ne diyecek. Ben aşağıda değil de yukarıda hissediyorum baya geriliyor. Karnımda sert baya genel manadaKasılma kaburga çevresinde değil de daha aşağıda oluyor normalde, bebekler toplanmış gibi oluyor tüm karın yada belli bir bölge şişip sertleşiyor o sırada bebek hareket etmiyor sanki karnında kalp atarmış gibi tık tık tık gerilmeler hissediyorsun ağrılı da oluyor, kısa bir süre öyle kalıyor zaten o anda başka bir hareket yapmıyorsun sonra yumuşuyor bebekler yerleşiyor geri yerine.. yani ben böyle yaşıyorum inş senin kasılma değildir
Sıkıntılı zamanlardayız canım hayırlısıyla bir atlatırız inşallah şu haftaları, hastaneye yatma durumu olmuyor mu senin için sürekli kontrol altında dursan, burda riskli gebelikte hemen hastane yatışı yapılıyor Doğuma kadar ama benim çocuklarım olduğu için hastaneye yatmıyorum evde haftada iki gün ebe kontrolü ve her iki haftada hastane kontrolüyle ilerliyoruzİnşallah canım sağol druma mesaj attım bakalım dönmedi daha ne diyecek. Ben aşağıda değil de yukarıda hissediyorum baya geriliyor. Karnımda sert baya genel manada
Allah korusun inşallah bi şey olmaz... baya tedirginim aslında zaman da kalmıyor pek ama sürekli oğlum hayırlısıyla zamanında doğacak diye evrene olumlu enerji gönderiyoruminşallah halledersin canım, ama kendini çok yorma bak son zman ters birşey olmasın
Canım drumda iki haftada bir kontrol ediyor. Hastaneye yatacak bir durum görmemişti hiç sürekli istirahat verdi. Sorun olursa gidiyorum mesaj atıyorum o dönüyor mutlaka.Sıkıntılı zamanlardayız canım hayırlısıyla bir atlatırız inşallah şu haftaları, hastaneye yatma durumu olmuyor mu senin için sürekli kontrol altında dursan, burda riskli gebelikte hemen hastane yatışı yapılıyor Doğuma kadar ama benim çocuklarım olduğu için hastaneye yatmıyorum evde haftada iki gün ebe kontrolü ve her iki haftada hastane kontrolüyle ilerliyoruz
bende var canım, hatta göbek deliği çevrem de kahverengi bi daire şeklini aldı...doktor hamilelik lekesi dedi:) çatlaklar çizgiler lekeler aldı başını gidiyor bakalım feda olsunKarında dikine çizgi var ya. Hafif bi kahverengi çizgi var bende. Herkeste oluşuyor mu? Oluşmadan doğuran da vardır belki
Canım benimde öyle olmuştu saatte 4.5 kere olmaması lazımmıs benim saatte 5/6 kere olmuştu ağrı yoktu ama bir dahada olmadı doktoruna daha sonra sordumda öyle birşey yine olursa gel takip edelim demişti kasılmalar olabilir dedi yani bir sorunda olabilir olmayabilir de.benimki tahminim dönmüş gittiğimde başı aşağı daydıCanım drumda iki haftada bir kontrol ediyor. Hastaneye yatacak bir durum görmemişti hiç sürekli istirahat verdi. Sorun olursa gidiyorum mesaj atıyorum o dönüyor mutlaka.
Geçmiş olsun bu havalarda grip hiç çekilmez ben de grip olunca limon bal zencefil içtim iyi geliyordu inşallah bi an önce geçer.Kızlar çok kötüyüm birden vurdu hapşırık burun akıntısı halsizlik
1 fincan limonlu ıhlamur içtim Bi tane de parol ama bana mısın demiyor
Ne içebilirim ne yapabilirim doktora gitsem kesin ilaç vermicek nezle yat dinlen bol sıvı vitamin dicek
Parmağınla hafif ittirip sonra bi süre sırt üstü uzanırsan geri gelmez ben 12. .haftaya kadar günde 3 defa progesteron fitil kullandım illaki bi kısmı geri akıyor.Fitil kullanan kizlar bana bi yardimci olun lutfenben gece takmaya calistim sanki bi duvar var gitmiyo disaridan belli olmuyo ama acinca ucu gorunecek sekilde koyabildim.koydugumdan beridir idrarda yanma oldu sabahta baktim fitil dagilmis girise birikmis bi kismi.yanlis mi yaptim naptim bu konuda tecrubeli bi arkadas anlatabilir mi?
Inşallah sağlıkla gelsinler de varsın sezeryan olsun bende çok istiyorum normal olmasını ama bugün rüyamda onu kaybettigimi gördüm o kadar kötü bi rüyaydı ki hala etkisi geçmedi .saglikla gelsinde sezeryan olsun dedim .Günaydın hepinize. Geçmişte olsa anneler gününüz kutlu olsun :)
Cumartesi günü uyandığımda itibaren saat 2 ye kadar hiç hareket hissetmeyince direk doktorda aldık soluğu. Çünkü doktor 2 saat içinde tatlı yediğin halde 4-5 hareket hissetmezsen gel dedi. Ben o zaman panik oldum, ilk defa bu kadar uzun süre hareketsiz kaldı çünkü. Gittiğimizde tamamen döndüğünü ve kalçasını leğen kemiklerimin oraya oturttuğu için hareketlerini kısıtlamış olduğunu gördük. Çok şükür iyiydi ama görene ve kalp atışlarını duyana kadar ben benden gittim :/ Daha 2 gün önce kafası aşağıdaydı ne ara böyle değişik bir pozisyon aldı hiç anlamıyorum. Daha 37 haftaya kadar çok yön değiştirir dedi doktorumuz. Tam normal doğum olma umuduna dönerken bu olacak iş mi :) Bir değişik bizim oğlan. yüzünü göstermez, ayakları kafada gezer :) 40 cm 1420 gr olmuştu cumartesi günü. Yüreğimi ağzıma getirdi, doğuma kadar bu endişelerle yaşamaya alışıcaz sanırım. Sağlıkla gelsinler de inş.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin sana bagislasin inşallahAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Rabbim acil şifalar versin yavrunu size bağışlasın İnşallahAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Ben de olunca bal limon ılık su bal zencefil pekmez vs. kullandım.Kızlar çok kötüyüm birden vurdu hapşırık burun akıntısı halsizlik
1 fincan limonlu ıhlamur içtim Bi tane de parol ama bana mısın demiyor
Ne içebilirim ne yapabilirim doktora gitsem kesin ilaç vermicek nezle yat dinlen bol sıvı vitamin dicek
Canım çok geçmiş olsun. Ne oldu o kadar üşüttü yavruş? Büyüyene kadar sıkıntılar geçmiyor. Rabbim yardım etsin. Çabucak iyileşsin inş.Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?