Fitil kullanan kizlar bana bi yardimci olun lutfen ben gece takmaya calistim sanki bi duvar var gitmiyo disaridan belli olmuyo ama acinca ucu gorunecek sekilde koyabildim.koydugumdan beridir idrarda yanma oldu sabahta baktim fitil dagilmis girise birikmis bi kismi.yanlis mi yaptim naptim bu konuda tecrubeli bi arkadas anlatabilir mi?
Kızlar çok kötüyüm birden vurdu hapşırık burun akıntısı halsizlik
1 fincan limonlu ıhlamur içtim Bi tane de parol ama bana mısın demiyor
Ne içebilirim ne yapabilirim doktora gitsem kesin ilaç vermicek nezle yat dinlen bol sıvı vitamin dicek
Parmağınla hafif ittirip sonra bi süre sırt üstü uzanırsan geri gelmez ben 12. .haftaya kadar günde 3 defa progesteron fitil kullandım illaki bi kısmı geri akıyor.
Kızlar 32 hafta çalışabilir raporunu aldım. 2260 gr 47 cm olmuş. Birdaha bayram öncesi gel dedi. Doğumda acil durum olmazsa 24 27 haziran arası olacak sanırım.
Tamam canim islatmamistim.ama benimki islaninca beyaz beyaz parcalari dokuluyo ondan islatamadim.ittim ama nasi anlatsam disaridan belli olmuyo ama aralayinca ucu gorunuyodu biraz o sekilde koyabildim yanlis mi oldu sence? Birde idrar yaparken yanma oldu koydugumdan beridir
Son iki haftadır bende de var o, toplanıyor ve bı sure o yle kalıyor, haliyle olduğu yer hayli can yakıyor, doktor sorun olarak görmedi, yorgunluğa ya da susuz kalmaya bağlamıştı
Kızlar 32 hafta çalışabilir raporunu aldım. 2260 gr 47 cm olmuş. Birdaha bayram öncesi gel dedi. Doğumda acil durum olmazsa 24 27 haziran arası olacak sanırım.