2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım hafif ıslatıp kayganlaşmasını sağla orta parmağına ite bildiğin kadar it en az yarım saat kalkma ki geri gelmesin

1 haftaya geçer de sürünce işte tamam canım sağol

Çalışmaya devam ediyorsun değil mi canım. Rapor al evde dinlen. Zaten ilaç da alamiyoruz. Bir tane limon sık onu iç. Geçmiş olsun.

Çalışmaya devam ediyorsun değil mi canım. Rapor al evde dinlen. Zaten ilaç da alamiyoruz. Bir tane limon sık onu iç. Geçmiş olsun.
Devam canım işteyim hala işte kendi kendine geçmesini beklicez bitki çayı hakkımı da doldurdum Bi fincan içtim limonlu suyla devam artık sağol canım

Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Ay ne diyosun canım yaa
( bişeyi yoktu dün falan nasıl oldu birden böyle

Allah yardımcınız olsun iyi olacak herşey inşallah korkma lütfen sakin

Canım hafif ıslatıp kayganlaşmasını sağla orta parmağına ite bildiğin kadar it en az yarım saat kalkma ki geri gelmesin
Tamam canim islatmamistim.ama benimki islaninca beyaz beyaz parcalari dokuluyo ondan islatamadim.ittim ama nasi anlatsam disaridan belli olmuyo ama aralayinca ucu gorunuyodu biraz o sekilde koyabildim yanlis mi oldu sence? Birde idrar yaparken yanma oldu koydugumdan beridir

Canım kaburgamın altında bir anda top olup sonra dağılıyor . Ben toplanıyorlar diye tahmin ettim ama kasılma nasıl onu da bilmiyorum
Son iki haftadır bende de var o, toplanıyor ve bı sure o yle kalıyor, haliyle olduğu yer hayli can yakıyor, doktor sorun olarak görmedi, yorgunluğa ya da susuz kalmaya bağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…