Yapmaması lazım canım normalde enfeksiyonda çıkmıştı sen kültür yaptırmadı mı idrar yolu enfeksiyonu varsa yanma yapar fitil neden yapsın ki ucu görünmemesi lazım canım acaba itemiyo musunTamam canim islatmamistim.ama benimki islaninca beyaz beyaz parcalari dokuluyo ondan islatamadim.ittim ama nasi anlatsam disaridan belli olmuyo ama aralayinca ucu gorunuyodu biraz o sekilde koyabildim yanlis mi oldu sence? Birde idrar yaparken yanma oldu koydugumdan beridir
Ben anlamadim bu isi canim kendime gicik oldum neden gitmiyo daha ileri anlamiyorm agliycaktim.sanki gidiyomus gibi oluyo bi bakiyorm ucu gene gorunuyo. Normalde yanma olmadi fitili takinca geceden beri oldu.yarin yaptircam kulturu de.Yapmaması lazım canım normalde enfeksiyonda çıkmıştı sen kültür yaptırmadı mı idrar yolu enfeksiyonu varsa yanma yapar fitil neden yapsın ki ucu görünmemesi lazım canım acaba itemiyo musun
Saye canım karnının yukarı kısmı da sertse iyi bişey değil sanirim. Kasılma dediğimiz şeyi yaşıyorsun muhtemelen. Doktorundan cevap gelsin hele. Muhtemelen çağırır seni.İnşallah canım sağol druma mesaj attım bakalım dönmedi daha ne diyecek. Ben aşağıda değil de yukarıda hissediyorum baya geriliyor. Karnımda sert baya genel manada
Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
kuzum rabbim şifa versin inş. Bol bol.hava alması lazım sanırım inş hemen toparlar.Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Benim de 1 aydır sol kalçamda ağrı vardı ilerlemeye başlayınca Fizik tedavi doktoruna gittik Yaşadığımın “Gebelikte kalça osteoporozu” olduğunu söyledi Kalçamın sol tarafında kırık ya da çatlak olduğunu düşündüğünü söyledi MR a da giremiyorum Doğumu bekleyecek mecburenValla kızlar ağırlaşma konusunda pire gibi olduğum için midir bilmiyorum ama hiç yatmadım hep hareket ettim düşük tehlikem geçtikten sonra evde bile kendime iş çıkardım dağ tepe bayır gezdim durdum çok şükür ara ara bacak kramplarım vajina ağrısını saymazsak çok enerjiğim
Birde göbek çevresi küçük çıkmıştı biliyorsunuz 8 hafta önce 4 hafta önce fark azaldı şimdi tamamen kapandı her gün bir yumurtanın dışında aşırı derecede peynir ve meyve tüketiyorum haftada 1 kalıp Bitiyo ben ona bağlıyorum (şekerim yok olanlar için demiyorum)
Birde doktorum Bi taktik söyledi kalsiyum kullananlar 2ye kırıp iç yarısı boşa gidiyo tamamını içince 2 parça halinde içersen %100 yararlanırsın dedi
Ben gecen hafta doktora gittigimde artik sirt ustu uyuma dedi.Zaten en basindan beri sirt ustu uyumazdim.Bebege oksijen akisi olmuyomus ve Allah korusun anne.karninda olume neden oluyormus canim.Bende en rahat sırtüstü pozisyondayim ya sola dönünce hemen hareket ediyor kuzum mümkün olduğu kadar solda kalmaya calissamda rahatlamak için sırtüstü sol sag her pozisyonu deniyorum gece boyu
Rabbim Safi versin canim.Gecen.haftalar bizim akrabamizda aynen kizin gibi oldu suan iyi cok sukur. Icini ferah tut iyi olacak.kizin insallahAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Allah muhafaza, Rabbim acil şifa nasip eder insaAllah cancağızım, mübarek günlerin hürmetine bir an evvel toparlar çıkarAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Ahh o dert... Mahvetti o bacaktan sıkıntılar, ilk kızimda çok ağır geçirdim hele doğum sonrasını, bunda umudum vardı olmayacak diye ama yine başında maalesefBenim de 1 aydır sol kalçamda ağrı vardı ilerlemeye başlayınca Fizik tedavi doktoruna gittik Yaşadığımın “Gebelikte kalça osteoporozu” olduğunu söyledi Kalçamın sol tarafında kırık ya da çatlak olduğunu düşündüğünü söyledi MR a da giremiyorum Doğumu bekleyecek mecburenbu haftaya kadar normal gidiyorduk ama artık yürüyemiyorum yatıyorum mecburen Verdikleri tek ilaç kalsiyum ve d vitamini olabildi kullanım için ikiye böl demediler ama acaba öyle mi yapsam ki ben de
Allah'ım mmAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Canım çok geçmiş olsun ya resmen sürprizlerle dolu Bi süreç iyi kötü insanın aklına gelmeyenler başına geliyorBenim de 1 aydır sol kalçamda ağrı vardı ilerlemeye başlayınca Fizik tedavi doktoruna gittik Yaşadığımın “Gebelikte kalça osteoporozu” olduğunu söyledi Kalçamın sol tarafında kırık ya da çatlak olduğunu düşündüğünü söyledi MR a da giremiyorum Doğumu bekleyecek mecburenbu haftaya kadar normal gidiyorduk ama artık yürüyemiyorum yatıyorum mecburen Verdikleri tek ilaç kalsiyum ve d vitamini olabildi kullanım için ikiye böl demediler ama acaba öyle mi yapsam ki ben de
Çok düşünmemeye çalışıyorum ama destek almadan ayağa kalkmam ve yürümem mümkün olmuyorAhh o dert... Mahvetti o bacaktan sıkıntılar, ilk kızimda çok ağır geçirdim hele doğum sonrasını, bunda umudum vardı olmayacak diye ama yine başında maalesefumarım kolay atlatirsin
Çok geçmiş olsun canım Allahım korusun kötüyü hiç düşünme iyi olacak kızın dualarım sizinleAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Bacaklarını Bi yere yaslayıp hafif karnına doğru çekip mi itsen?Ben anlamadim bu isi canim kendime gicik oldum neden gitmiyo daha ileri anlamiyorm agliycaktim.sanki gidiyomus gibi oluyo bi bakiyorm ucu gene gorunuyo. Normalde yanma olmadi fitili takinca geceden beri oldu.yarin yaptircam kulturu de.
Canım çok geçmiş olsun ya resmen sürprizlerle dolu Bi süreç iyi kötü insanın aklına gelmeyenler başına geliyorsuda eritilen mi kalsiyum? Bana önceki doktor öyle bişey dememişti bu dedi mantıklı geldi açıkçası öyle içiyorum bende
Ben de senin gibiyim inan. Dün sabah 10'da evden bi çıktık, akşam 9'a geliyordu eve girdiğimizde. Sadece yavaş yürüyorum eskisinden ve ara ara oturma ihtiyacı duyuyorum. Bu fotoğraf da dünden. Tam bir pandayım :)) +13Ben hala zıpır Bi çocuk ağrım sızım olmazsa hamile gibi değilim ama elbette eskisi gibi pıt diye kalkamıyorum zor dönüyorum canım
Birde süt değilde yoğurt ve peynir vücutta direk kalsiyum sağlıyor faydalı bakteriler olduğu için onları da arttırabilirsin canım bebeğin yararlandığından ziyade seninde vücudunun ekstra kalsiyuma ihtiyacı var şuan ben kesinlikle faydasını gördüm kendimi kesicektim karın çevresi küçülmüş dediğinde bunlarla aştım resmen inşallah sanada faydası olurHergün yeni bir şey öğreniyoruz gerçekten Doktora gidene kadar böyle bir hastalığın varlığından bile haberimiz yoktuEvet suda eritilen kalsiyum verdiler Ben de öyle içeyim olmazsa belki pozitif bir etkisi olur dediğin gibi
Kız fıstık gibisin kendine hakaret etmeyi artık bırak lütfenBen de senin gibiyim inan. Dün sabah 10'da evden bi çıktık, akşam 9'a geliyordu eve girdiğimizde. Sadece yavaş yürüyorum eskisinden ve ara ara oturma ihtiyacı duyuyorum. Bu fotoğraf da dünden. Tam bir pandayım :)) +13Eki Görüntüle 2268295
Canım Allah şifa versin hemen toparlayıp çıksın inşallah benimkide tek tük 1 aydır öksürüyor altında başka bişey mi yatıyor düşünmeden edemiyorum çocukların hastalığın annenin en zayıf anı oluyor üzülme inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur yavrunAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?