2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yapmaması lazım canım normalde enfeksiyonda çıkmıştı sen kültür yaptırmadı mı idrar yolu enfeksiyonu varsa yanma yapar fitil neden yapsın ki ucu görünmemesi lazım canım acaba itemiyo musun

Yapmaması lazım canım normalde enfeksiyonda çıkmıştı sen kültür yaptırmadı mı idrar yolu enfeksiyonu varsa yanma yapar fitil neden yapsın ki ucu görünmemesi lazım canım acaba itemiyo musun
Ben anlamadim bu isi canim kendime gicik oldum neden gitmiyo daha ileri anlamiyorm agliycaktim.sanki gidiyomus gibi oluyo bi bakiyorm ucu gene gorunuyo. Normalde yanma olmadi fitili takinca geceden beri oldu.yarin yaptircam kulturu de.

İnşallah canım sağol druma mesaj attım bakalım dönmedi daha ne diyecek. Ben aşağıda değil de yukarıda hissediyorum baya geriliyor. Karnımda sert baya genel manada
Saye canım karnının yukarı kısmı da sertse iyi bişey değil sanirim. Kasılma dediğimiz şeyi yaşıyorsun muhtemelen. Doktorundan cevap gelsin hele. Muhtemelen çağırır seni.

Benim de 1 aydır sol kalçamda ağrı vardı ilerlemeye başlayınca Fizik tedavi doktoruna gittik Yaşadığımın “Gebelikte kalça osteoporozu” olduğunu söyledi Kalçamın sol tarafında kırık ya da çatlak olduğunu düşündüğünü söyledi MR a da giremiyorum Doğumu bekleyecek mecburen bu haftaya kadar normal gidiyorduk ama artık yürüyemiyorum yatıyorum mecburen Verdikleri tek ilaç kalsiyum ve d vitamini olabildi kullanım için ikiye böl demediler ama acaba öyle mi yapsam ki ben de

Bende en rahat sırtüstü pozisyondayim ya sola dönünce hemen hareket ediyor kuzum mümkün olduğu kadar solda kalmaya calissamda rahatlamak için sırtüstü sol sag her pozisyonu deniyorum gece boyu
Ben gecen hafta doktora gittigimde artik sirt ustu uyuma dedi.Zaten en basindan beri sirt ustu uyumazdim.Bebege oksijen akisi olmuyomus ve Allah korusun anne.karninda olume neden oluyormus canim.

Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Rabbim Safi versin canim.Gecen.haftalar bizim akrabamizda aynen kizin gibi oldu suan iyi cok sukur. Icini ferah tut iyi olacak.kizin insallah

Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Allah muhafaza, Rabbim acil şifa nasip eder insaAllah cancağızım, mübarek günlerin hürmetine bir an evvel toparlar çıkar

Ahh o dert... Mahvetti o bacaktan sıkıntılar, ilk kızimda çok ağır geçirdim hele doğum sonrasını, bunda umudum vardı olmayacak diye ama yine başında maalesef umarım kolay atlatirsin

Canım çok geçmiş olsun ya resmen sürprizlerle dolu Bi süreç iyi kötü insanın aklına gelmeyenler başına geliyor suda eritilen mi kalsiyum? Bana önceki doktor öyle bişey dememişti bu dedi mantıklı geldi açıkçası öyle içiyorum bende

Ahh o dert... Mahvetti o bacaktan sıkıntılar, ilk kızimda çok ağır geçirdim hele doğum sonrasını, bunda umudum vardı olmayacak diye ama yine başında maalesef umarım kolay atlatirsin
Çok düşünmemeye çalışıyorum ama destek almadan ayağa kalkmam ve yürümem mümkün olmuyor Doktorum şimdiye kadar 1 hastam olmuştu böyle ikinci hamileliğinde yaşamadı bi sıkıntı demişti ama şans demekki Umarım çok ilerlemez sizinki de

Çok geçmiş olsun canım Allahım korusun kötüyü hiç düşünme iyi olacak kızın dualarım sizinle

Ben anlamadim bu isi canim kendime gicik oldum neden gitmiyo daha ileri anlamiyorm agliycaktim.sanki gidiyomus gibi oluyo bi bakiyorm ucu gene gorunuyo. Normalde yanma olmadi fitili takinca geceden beri oldu.yarin yaptircam kulturu de.
Bacaklarını Bi yere yaslayıp hafif karnına doğru çekip mi itsen?
Bencede kültürü yaptır da için rahatlasın en azından canım ben daha başlamadım ilaçlara bugün başlicam inşallah

Hergün yeni bir şey öğreniyoruz gerçekten Doktora gidene kadar böyle bir hastalığın varlığından bile haberimiz yoktu Evet suda eritilen kalsiyum verdiler Ben de öyle içeyim olmazsa belki pozitif bir etkisi olur dediğin gibi

Ben hala zıpır Bi çocuk ağrım sızım olmazsa hamile gibi değilim ama elbette eskisi gibi pıt diye kalkamıyorum zor dönüyorum canım
Ben de senin gibiyim inan. Dün sabah 10'da evden bi çıktık, akşam 9'a geliyordu eve girdiğimizde. Sadece yavaş yürüyorum eskisinden ve ara ara oturma ihtiyacı duyuyorum. Bu fotoğraf da dünden. Tam bir pandayım :)) +13

Birde süt değilde yoğurt ve peynir vücutta direk kalsiyum sağlıyor faydalı bakteriler olduğu için onları da arttırabilirsin canım bebeğin yararlandığından ziyade seninde vücudunun ekstra kalsiyuma ihtiyacı var şuan ben kesinlikle faydasını gördüm kendimi kesicektim karın çevresi küçülmüş dediğinde bunlarla aştım resmen inşallah sanada faydası olur

Kız fıstık gibisin kendine hakaret etmeyi artık bırak lütfen
Hareket iyidir ya benim eşim benden daha çok hamile şuan oruçlu olduğu için hergün bişey istiyo canı çekiyo akşama kadar su aygırı gibi yatıyo adım atmaya mecali yok
Kendimizle gurur duyalım maşallahımız var

Canım Allah şifa versin hemen toparlayıp çıksın inşallah benimkide tek tük 1 aydır öksürüyor altında başka bişey mi yatıyor düşünmeden edemiyorum çocukların hastalığın annenin en zayıf anı oluyor üzülme inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…