Bana da doktor oruc tutabilirsin demisti.Ben de tutamam dedim sen bilirsin ama tibben sakincasi yok dedi.Ablama da soyleyince o erkek tabi hic hamile kalmadigi.icin bilemez nasil zor.oldugunu.Tutabilirsiniz vs diyorlarda ben sabah kahvalti yaptigim halde oglen biraz geciksin.aksam biraz geciksin perisan oluyorum. Ondan dinlememek lazim doktorun her dedigini
Normal 5 gün, sezeryan 10 gün kalıyor canım bebek ilk Doğum kilosunu kaybediyor ya tekrar geri almadan çıkarmıyorlar.. tabi anne sıkıldıysa ve deneyimliyse ben gitmek istiyorum derse çıkabiliyor
Normal 5 gün, sezeryan 10 gün kalıyor canım bebek ilk Doğum kilosunu kaybediyor ya tekrar geri almadan çıkarmıyorlar.. tabi anne sıkıldıysa ve deneyimliyse ben gitmek istiyorum derse çıkabiliyor
Demir eksikliği benim çok ileri boyutta kızlar kusmadan dolayı asla Demir ilacı içemedim 1 tane bile, hemoglobin vs bütün hemolar düşmüş anemiye dönüşmüş, hastaneye yatmadan önce 2şer gün Demir perfüzyonü yapılmıştı şimdi yine 24 saat arayla 2 tüp verdiler bugün kalp çarpıntım biraz normale dönmüş inş faydası oluyordur.. öyle çok düşük değerlere de Demir ilacının faydası olduğunu hiç sanmıyorum vücut yeterince alamıyor
Buradaki kadınlar çok yalnız aile kavramı yok onun için anne de bebek de tamamen iyileşsin diye hemen bırakmıyorlar, sarılık vs olmasına fırsat vermiyorlar işte banyosu bebeğin bakımları ilacını nasıl içireceğine kadar eğitim veriyorlar anneye
Demir eksikliği benim çok ileri boyutta kızlar kusmadan dolayı asla Demir ilacı içemedim 1 tane bile, hemoglobin vs bütün hemolar düşmüş anemiye dönüşmüş, hastaneye yatmadan önce 2şer gün Demir perfüzyonü yapılmıştı şimdi yine 24 saat arayla 2 tüp verdiler bugün kalp çarpıntım biraz normale dönmüş inş faydası oluyordur.. öyle çok düşük değerlere de Demir ilacının faydası olduğunu hiç sanmıyorum vücut yeterince alamıyor
Canim ben cok kilolu hamile kaldım 105 kilo ile. 12 kilo aldım şimdiye kadar. Bende aman aman kilomu gösterenlerden değilim. Kilom bütün vücuduma eşit dağılmış
Canim ben cok kilolu hamile kaldım 105 kilo ile. 12 kilo aldım şimdiye kadar. Bende aman aman kilomu gösterenlerden değilim. Kilom bütün vücuduma eşit dağılmış
Doktor bana ne dedi bide mide ameliyatı ol dedi bebeği emzirme bittikden sonra sen troid ve şekerle istesende veremezsin dedi yan hastalıkların var sana gerekli dedi ona inat olmayacağım:)))
Vallahi canım benimde vermem lazım evlendiğimden beri 20 kilo aldim-+12 kilo hamilelikte.emzirdikce zaten vereceksin demişti hemşirem bide kilo vermek istersen doğumdan sonra bununla ilgili yardim alabilirsin demisti hatta bana bir iğne ismi söyledi görüştüğüm doktorun yaptığını söyledi çok tok tutuyor
off acıyorum halimize gerçekten yine iyi geldik bugünlere, bizde şeker testleri ve diyet uygulamasının faydası kocama oldu ona da yemek önce sonrası ölçümler yaptım ilk zamanlarda çok yüksekti korkusundan 7 kg civarı verdi