2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen öyle walla bana sakincasi yok ust uste olmasin ama dedi

Evet canım nasip olursa bir gün kalacağım hastanede yeterli olur dediğin gibi. Sizin orada bir hafta mı yatış vardı
Normal 5 gün, sezeryan 10 gün kalıyor canım bebek ilk Doğum kilosunu kaybediyor ya tekrar geri almadan çıkarmıyorlar.. tabi anne sıkıldıysa ve deneyimliyse ben gitmek istiyorum derse çıkabiliyor

Normal 5 gün, sezeryan 10 gün kalıyor canım bebek ilk Doğum kilosunu kaybediyor ya tekrar geri almadan çıkarmıyorlar.. tabi anne sıkıldıysa ve deneyimliyse ben gitmek istiyorum derse çıkabiliyor
Baya çokmuş ya insan sıkılır

Demir eksikliği benim çok ileri boyutta kızlar kusmadan dolayı asla Demir ilacı içemedim 1 tane bile, hemoglobin vs bütün hemolar düşmüş anemiye dönüşmüş, hastaneye yatmadan önce 2şer gün Demir perfüzyonü yapılmıştı şimdi yine 24 saat arayla 2 tüp verdiler bugün kalp çarpıntım biraz normale dönmüş inş faydası oluyordur.. öyle çok düşük değerlere de Demir ilacının faydası olduğunu hiç sanmıyorum vücut yeterince alamıyor

Baya çokmuş ya insan sıkılır
Buradaki kadınlar çok yalnız aile kavramı yok onun için anne de bebek de tamamen iyileşsin diye hemen bırakmıyorlar, sarılık vs olmasına fırsat vermiyorlar işte banyosu bebeğin bakımları ilacını nasıl içireceğine kadar eğitim veriyorlar anneye

Ben de onu diyorum. Niye ilaç içiyoruz yavaş yükseltiyor ya da hiç yükseltmiyor. Damardan alsak belirli zamanlarda daha iyi.

Ben zayıf hamiş kalmadım , maşallah etli butluyum ama göstermiyorum kilomu bilmiyorum niye kaç kilosun hey Kanadalı
Canim ben cok kilolu hamile kaldım 105 kilo ile. 12 kilo aldım şimdiye kadar. Bende aman aman kilomu gösterenlerden değilim. Kilom bütün vücuduma eşit dağılmış

Kendine haksızlık etme ben varım canım. Daha etiketleriyle duruyor kıyaferler falan

Ben tek çanta yapacağım canım
Kızlar hastanede giymeye nasıl terlik koyacaksınız
Ben dün terlik aldım parmak arası ama komple peluşlu yumuşacık açık mor rengi. Tek çanta fikri daha iyi hersey yan yana

Canim ben cok kilolu hamile kaldım 105 kilo ile. 12 kilo aldım şimdiye kadar. Bende aman aman kilomu gösterenlerden değilim. Kilom bütün vücuduma eşit dağılmış
Doktor bana ne dedi bide mide ameliyatı ol dedi bebeği emzirme bittikden sonra sen troid ve şekerle istesende veremezsin dedi yan hastalıkların var sana gerekli dedi ona inat olmayacağım:)))

Bi doğuralım vericez canım bu kiloları ben koydum kafaya:))
Vallahi canım benimde vermem lazım evlendiğimden beri 20 kilo aldim-+12 kilo hamilelikte.emzirdikce zaten vereceksin demişti hemşirem bide kilo vermek istersen doğumdan sonra bununla ilgili yardim alabilirsin demisti hatta bana bir iğne ismi söyledi görüştüğüm doktorun yaptığını söyledi çok tok tutuyor

Hahahaja yok kız o bugüne mahsusdu:)))) hamile kaldığımdan beri ikinci yiyişimdi:))
off acıyorum halimize gerçekten yine iyi geldik bugünlere, bizde şeker testleri ve diyet uygulamasının faydası kocama oldu ona da yemek önce sonrası ölçümler yaptım ilk zamanlarda çok yüksekti korkusundan 7 kg civarı verdi

Sabah yemekden önce 3 ünite yazdı bana 3 ünite banamısın demiyor seytan diyor vur sabah 10 ünite 3 de neymiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…