2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hahaha benim kocamda öyle yüksek çıkınca tırstı kolayı falan kesti adam:)))

Reactions: LaL
Ya nedir o iğne herkezden duyuyorum

Sabah yemekden önce 3 ünite yazdı bana 3 ünite banamısın demiyor seytan diyor vur sabah 10 ünite 3 de neymiş:)
Bir anda 10 üniteye çıkma ama benim drun dediği eğer yetersiz görürsen yavaş yavaş iki günde bir ünite yükseltebilirsin

Ya nedir o iğne herkezden duyuyorum
Vallahi adini da söyledi bana zararsız çok iyi dedi ama biraz pahali dedi. Hani şekerimiz çıkınca hormon doktoruna yönlendirdiler ya? E harfiyle başlıyor mesleğin adini hatırlayamadim işte o doktor yapıyormuş iğneyi. 3 haziranda randevum var sorucam neymiş ne değilmiş ne kadarmış. Ya benim suan issizlik maaşım yok eşime işlemler yaptım oturma izni alsin diye ve 3 yıl boyunca devletten maaş alma hakkım yok. O maaşım olsaydi kesin yapardım bu iğneyi Niye bunları anlattım hic bir fikrim yok

Bir anda 10 üniteye çıkma ama benim drun dediği eğer yetersiz görürsen yavaş yavaş iki günde bir ünite yükseltebilirsin
Vallahi ben ilk gün 6 yaptim.sonra 10,14,18 bu gece daha fazla yapmayı düşünüyorum çünkü hiç hiç yardımcı olmuyor

Normal 5 gün, sezeryan 10 gün kalıyor canım bebek ilk Doğum kilosunu kaybediyor ya tekrar geri almadan çıkarmıyorlar.. tabi anne sıkıldıysa ve deneyimliyse ben gitmek istiyorum derse çıkabiliyor
Baya çokmuş canım. Aslında yardımcı olacak kimsesi olmayan için çok iyi
Kızlar insülini 10 da diyor ya daha geç vursak ne olur yatarken vursak?
Yok canım yatmadan hemen önce yapma. Gece uykuda şekerin düşer falan fark edemezsin
Ben dün terlik aldım parmak arası ama komple peluşlu yumuşacık açık mor rengi. Tek çanta fikri daha iyi hersey yan yana
Bende normal terlik koyacağım canım çok sağol

Nasıl rahat edeceksen öyle yap canım.ya benim kafama takılan sey agda,doğumdan önce yapmak istiyorum ama gözüm yemiyor canım tatli

Tamam canım. Bazı insanlar tutuyor allahla kendileri arasında bisey elbette ama ben onlar adına endişeleniyorum
Tutamayana hiçbir vebal yok çünkü bizim içimizde küçükde olsa bir insan var. Hatta bazılarında iki, dolayısıyla bebeklerimiz bizden besleniyor bu sebeple tutmayıp kazaya bırakmakta hiçbir sakınca yok. Ama kimide tutar zorlanmaz, bebeğine de sakıncası yoktur ona da bişey diyemem . Kendi şahsıma recep ayında bir gün deneyeyim dedim sabah 9 buçukta dilim damağım kurudu, elim ayağım titredi ve bozdum bu sebeple yeltenmiyorum

Vallahi çok doğrusu diyorsun canım. Ben son 2 yıldır tutamıyorum cenaze gibi oluyorum,elim ayağım tutmuyor

Vallahi çok doğrusu diyorsun canım. Ben son 2 yıldır tutamıyorum cenaze gibi oluyorum,elim ayağım tutmuyor
Aynen öyle canım. Emzirme dönemim de bittiğinde kısa günlerde kazasını tutmayı planlıyorum nasipse

Son düzenleme:
Değerlerin kaç canım?

Günaydın kızlar ya mantar için tek kutuda iki fitil vermişti ikinciyi dün kullanacaktım ama unuttum ne yapmalıyım

Selam, yerinde olmayı su an çok isterdim bir deniz manyağı olarak nerde eviniz bana sakın Fethiye deme

Maşallah canım ne güzel, 34ten itibaren küveze girmez diyor bizim hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…