Hahaha benim kocamda öyle yüksek çıkınca tırstı kolayı falan kesti adam:)))off acıyorum halimize gerçekten yine iyi geldik bugünlere, bizde şeker testleri ve diyet uygulamasının faydası kocama oldu ona da yemek önce sonrası ölçümler yaptım ilk zamanlardan çok yüksekti korkusundan 7 kg civarı verdi
Ya nedir o iğne herkezden duyuyorumVallahi canım benimde vermem lazım evlendiğimden beri 20 kilo aldim-+12 kilo hamilelikte.emzirdikce zaten vereceksin demişti hemşirem bide kilo vermek istersen doğumdan sonra bununla ilgili yardim alabilirsin demisti hatta bana bir iğne ismi söyledi görüştüğüm doktorun yaptığını söyledi çok tok tutuyor
Bir anda 10 üniteye çıkma ama benim drun dediği eğer yetersiz görürsen yavaş yavaş iki günde bir ünite yükseltebilirsinSabah yemekden önce 3 ünite yazdı bana 3 ünite banamısın demiyor seytan diyor vur sabah 10 ünite 3 de neymiş:)
Vallahi adini da söyledi bana zararsız çok iyi dedi ama biraz pahali dedi. Hani şekerimiz çıkınca hormon doktoruna yönlendirdiler ya? E harfiyle başlıyor mesleğin adini hatırlayamadim işte o doktor yapıyormuş iğneyi. 3 haziranda randevum var sorucam neymiş ne değilmiş ne kadarmış. Ya benim suan issizlik maaşım yok eşime işlemler yaptım oturma izni alsin diye ve 3 yıl boyunca devletten maaş alma hakkım yok. O maaşım olsaydi kesin yapardım bu iğneyiYa nedir o iğne herkezden duyuyorum
Vallahi ben ilk gün 6 yaptim.sonra 10,14,18 bu gece daha fazla yapmayı düşünüyorum çünkü hiç hiç yardımcı olmuyorBir anda 10 üniteye çıkma ama benim drun dediği eğer yetersiz görürsen yavaş yavaş iki günde bir ünite yükseltebilirsin
Kız oruç tutmuyorsun demi?
Hayır canım esime hazırlıyorum.Kız oruç tutmuyorsun demi?
Tamam canım. Bazı insanlar tutuyor allahla kendileri arasında bisey elbette ama ben onlar adına endişeleniyorumHayır canım esime hazırlıyorum.
Baya çokmuş canım. Aslında yardımcı olacak kimsesi olmayan için çok iyiNormal 5 gün, sezeryan 10 gün kalıyor canım bebek ilk Doğum kilosunu kaybediyor ya tekrar geri almadan çıkarmıyorlar.. tabi anne sıkıldıysa ve deneyimliyse ben gitmek istiyorum derse çıkabiliyor
Yok canım yatmadan hemen önce yapma. Gece uykuda şekerin düşer falan fark edemezsinKızlar insülini 10 da diyor ya daha geç vursak ne olur yatarken vursak?
Bende normal terlik koyacağım canım çok sağolBen dün terlik aldım parmak arası ama komple peluşlu yumuşacık açık mor rengi. Tek çanta fikri daha iyi hersey yan yana
Nasıl rahat edeceksen öyle yap canım.ya benim kafama takılan sey agda,doğumdan önce yapmak istiyorum ama gözüm yemiyor canım tatliBaya çokmuş canım. Aslında yardımcı olacak kimsesi olmayan için çok iyi
Yok canım yatmadan hemen önce yapma. Gece uykuda şekerin düşer falan fark edemezsin
Bende normal terlik koyacağım canım çok sağol☺
Tutamayana hiçbir vebal yok çünkü bizim içimizde küçükde olsa bir insan var. Hatta bazılarında iki, dolayısıyla bebeklerimiz bizden besleniyor bu sebeple tutmayıp kazaya bırakmakta hiçbir sakınca yok. Ama kimide tutar zorlanmaz, bebeğine de sakıncası yoktur ona da bişey diyememTamam canım. Bazı insanlar tutuyor allahla kendileri arasında bisey elbette ama ben onlar adına endişeleniyorum
Vallahi çok doğrusu diyorsun canım. Ben son 2 yıldır tutamıyorum cenaze gibi oluyorum,elim ayağım tutmuyorTutamayana hiçbir vebal yok çünkü bizim içimizde küçükde olsa bir insan var. Hatta bazılarında iki, dolayısıyla bebeklerimiz bizden besleniyor bu sebeple tutmayıp kazaya bırakmakta hiçbir sakınca yok. Ama kimide tutar zorlanmaz, bebeğine de sakıncası yoktur ona da bişey diyemem. Kendi şahsıma recep ayında bir gün deneyeyim dedim sabah 9 buçukta dilim damağım kurudu, elim ayağım titredi ve bozdum bu sebeple yeltenmiyorum
Aynen öyle canım. Emzirme dönemim de bittiğinde kısa günlerde kazasını tutmayı planlıyorum nasipseVallahi çok doğrusu diyorsun canım. Ben son 2 yıldır tutamıyorum cenaze gibi oluyorum,elim ayağım tutmuyor
Değerlerin kaç canım?Demir eksikliği benim çok ileri boyutta kızlar kusmadan dolayı asla Demir ilacı içemedim 1 tane bile, hemoglobin vs bütün hemolar düşmüş anemiye dönüşmüş, hastaneye yatmadan önce 2şer gün Demir perfüzyonü yapılmıştı şimdi yine 24 saat arayla 2 tüp verdiler bugün kalp çarpıntım biraz normale dönmüş inş faydası oluyordur.. öyle çok düşük değerlere de Demir ilacının faydası olduğunu hiç sanmıyorum vücut yeterince alamıyor
Selam, yerinde olmayı su an çok isterdim bir deniz manyağı olarakSelam güzel hanımlar ❤ Bebeğin dolabı, eşimin doğum günü falan derken baya yoruldum. Sabah kalktık denize gittik. Hava misHafif de rüzgar var, bayılarak oturdum 2-3 saat.. Anam eve bi geldik yemin ediyorum pancarim ben şu an. Göbeğim bildiğin kıpkırmızı. Bikini izi, yeni bir şekil kazanmış. Yaniyorummmmm
Son değerlerimi bilmiyorum canım sonuçlar drun elinde, bu ilk kan verilmeden önceydiDeğerlerin kaç canım?
Maşallah canım ne güzel, 34ten itibaren küveze girmez diyor bizim hastaneAy kızlar şoklardayım şimdi haber aldım arkadaşım 35+4de acil sezeryan olmuşplesanta ayrılmış kanaması olmuş hemen acil sezeryan almışlar, ama bebekte kendisi de maşşallahh çok iyi 2 gün kalmışlar bu sabah taburcular küveze de gerek kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?