2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aaaa adamlar daha napsın tereyağı sütü reçeli:))))) Türkiye de ne veriyorlar Acep bilmiyorum:)))) o değilde sezeryanla doğurucağım için hastanede aç kalacağım bir kesin benim:))
1 haşlanmış yumurta çay tereyağı receldi sanırım zaten sezeryanda gaz çıkana kadar bişey yiyemiyosun

Kaç kilo almistin canım sonrasında kantoron yağının biraz faydası olur belki

Endokrin canım benim bir komşu da seker ve troid hastası sabah aksam bir iğne vuruldum dedi onla 25 kilo verdim dedi kadın baya baya kiloluydu baktım erimiş

Küveze gerek kalmamasına iyi olmalarına çok sevindimmm

Kan ilacı kullanmasına rağmen değerlerinde herhangi bir yükselme olmayan var mı aranızda benim gibi
Benim.masallah diyeyim bir ara yavas yavas dusuyo idi o zaman C vitamini ile kullanmiyo idim.12.1 e dusmusken gecen baktirdigimda 14 e yukselmis.Suyun icine limon sikip oyle iciyorum.Bu arada Ferro kullaniyorum

Temizlik yapan eşlere hastayım❤ dün yemekten önce şerbetli tatlı yedim o da sekerimi düşürdü galiba yattım kaldım öyle mutfak öylece duruyor bulasiklar lavaboda
Hamile kaldığından beri yapıyor cnm alıştı herhalde bebek doğunca da hafta sonları ben yaparım temizliği diyor:)))

Nasıl rahat edeceksen öyle yap canım.ya benim kafama takılan sey agda,doğumdan önce yapmak istiyorum ama gözüm yemiyor canım tatli
Daha öncesinde lazer yaptırmıştım tek tük çıkıyor onuda kısaltıyorum canım jilet falan yaparsam başa dönerim.ağda yaptırabilirsin çok da acımaz bence. Belki bende 36 da falan yaptırırım
Banada doktorum 34ü sınır koydu bi görsek diyede bende şeker olduğu için diabetik annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi geç oluyormuş.
Bana da perinatalog aynı şeyi söyledi. Şeker yüksek devam ederse haftaları büyük de olsa küvez durumları olur dikkat et diye. İnşallah sağlıkla gelirler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…