2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Temizlik yapan eşlere hastayım❤ dün yemekten önce şerbetli tatlı yedim o da sekerimi düşürdü galiba yattım kaldım öyle mutfak öylece duruyor bulasiklar lavaboda

Biz de Ramazan başlamadan yeni eve taşındık. Halılar da yeni. Bol hav çıkarıyor. Kocanın elinde maraton habire süpürüyor sağ olsun.

Kan ilacım bitti. Dr. perş. gideceğim. Sağlık ocağına gitmek istemiyorum. 4 gün içmesem ne olur ki? Sizden hiç kullanmayan var mı?

Benim.masallah diyeyim bir ara yavas yavas dusuyo idi o zaman C vitamini ile kullanmiyo idim.12.1 e dusmusken gecen baktirdigimda 14 e yukselmis.Suyun icine limon sikip oyle iciyorum.Bu arada Ferro kullaniyorum
Maşallah gercekten ben de Ferro sanola başladım. Bakalım değişiklik olacak mi

Oh eline sağlık
Ayrıca olan var, olmayan var, kıskanırlar
Deniz istiyorummmmmmmm
Kizlar siz kendinize ayri bebe ayri cantami hazirlicaksiniz? Ben beraber hazirlarim diye sey etiydim ama
Ben ayrı hazırlayacağım :)
Kızlar hastanede giymeye nasıl terlik koyacaksınız
Sayecim ben sert bir terlik koyacağım, ilkinde süslü püslü koymuştum, ayaklarım poğaça gibi olmuştu :):):) Bunda sadece lohusa tacı takacağım takım giymeyeceğim.

Teşekkürler canım ben de almadım lohusa takımı falan. Sadece önden düğmeli pijama ve gecelik aldık sıradan şeyler hepsi

günaydın herkese, iyi haftalar bugünlerde totomu kaldıracak halim yok, üst bacak bölgem de ağrı-acı arasında gidip geliyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum 30+1 deyim erken değil mi böyle hissetmem için?

Resmen şuan bilendim sana cuma günü mahsur kaldım yağmur dinsede arabaya uçsam diye rüzgar adam götürüyordu
Oh sefann olsun iyi yapmışsın

Günaydın iyi haftalar herkese

Dün akşam iftarda dışardaydık eve geldik 23 civarı hareket hissetmediğim için bi süre dinledim bebişi yok
Dürtüyorum yok çikolata yedim yok bütün gece kalktım kalktım yokladım yok yok yokk
Küp gibi uyudu 12 saat
Doğuncada böyle uyumazsa naapcam onu ben

Sabah takla atarak uyandı çok şükür aklımı alıyo ya bu velet

Valla gel canım ben seni seve seve misafir ederim. Evim denize de baya yakın hergun gideriz ❤

Benimkide çok uyumaya başladı yada hareketleri azaldı eskisi gibi değil yani

Günayyyddıııınnnn
S Saryamarya canımm alıntı yapamadım mesaj geride kalmıs iyi gidiyor şükür izne ayrıldığımdan beri koşturmaca evde daha cok yoruluyoruz sanırımsenin nasıl gidiyor eşineee cok cok geçmiş arkadaşım

Günaydın canımlar iznime son 4
İzin varya harika birşeymiş ben ayrılalı bir hafta oldu fakat daha birgün bile ayaklarımı uzatıp oturamadım , evde ne kadar dolap içi baza altı atılacak varsa hepsini hallettim Melinamın kıyafetlerini hazırladım ama yine de evi cok özlemişim günlerin hemen gecmesini diliyorum senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…