Temizlik yapan eşlere hastayım❤ dün yemekten önce şerbetli tatlı yedim o da sekerimi düşürdü galiba yattım kaldım öyle mutfak öylece duruyor bulasiklar lavaboda
Benim.masallah diyeyim bir ara yavas yavas dusuyo idi o zaman C vitamini ile kullanmiyo idim.12.1 e dusmusken gecen baktirdigimda 14 e yukselmis.Suyun icine limon sikip oyle iciyorum.Bu arada Ferro kullaniyorum
Selam güzel hanımlar ❤ Bebeğin dolabı, eşimin doğum günü falan derken baya yoruldum. Sabah kalktık denize gittik. Hava mis Hafif de rüzgar var, bayılarak oturdum 2-3 saat.. Anam eve bi geldik yemin ediyorum pancarim ben şu an. Göbeğim bildiğin kıpkırmızı. Bikini izi, yeni bir şekil kazanmış. Yaniyorummmmm
Sayecim ben sert bir terlik koyacağım, ilkinde süslü püslü koymuştum, ayaklarım poğaça gibi olmuştu :):):) Bunda sadece lohusa tacı takacağım takım giymeyeceğim.
Oh eline sağlık
Ayrıca olan var, olmayan var, kıskanırlar
Deniz istiyorummmmmmmm
Ben ayrı hazırlayacağım :)
Sayecim ben sert bir terlik koyacağım, ilkinde süslü püslü koymuştum, ayaklarım poğaça gibi olmuştu :):):) Bunda sadece lohusa tacı takacağım takım giymeyeceğim.
günaydın herkese, iyi haftalar bugünlerde totomu kaldıracak halim yok, üst bacak bölgem de ağrı-acı arasında gidip geliyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum 30+1 deyim erken değil mi böyle hissetmem için?
Selam güzel hanımlar ❤ Bebeğin dolabı, eşimin doğum günü falan derken baya yoruldum. Sabah kalktık denize gittik. Hava mis Hafif de rüzgar var, bayılarak oturdum 2-3 saat.. Anam eve bi geldik yemin ediyorum pancarim ben şu an. Göbeğim bildiğin kıpkırmızı. Bikini izi, yeni bir şekil kazanmış. Yaniyorummmmm
Dün akşam iftarda dışardaydık eve geldik 23 civarı hareket hissetmediğim için bi süre dinledim bebişi yok
Dürtüyorum yok çikolata yedim yok bütün gece kalktım kalktım yokladım yok yok yokk
Küp gibi uyudu 12 saat
Doğuncada böyle uyumazsa naapcam onu ben
Sabah takla atarak uyandı çok şükür aklımı alıyo ya bu velet
Oh eline sağlık
Ayrıca olan var, olmayan var, kıskanırlar
Deniz istiyorummmmmmmm
Ben ayrı hazırlayacağım :)
Dün akşam iftarda dışardaydık eve geldik 23 civarı hareket hissetmediğim için bi süre dinledim bebişi yok
Dürtüyorum yok çikolata yedim yok bütün gece kalktım kalktım yokladım yok yok yokk
Küp gibi uyudu 12 saat
Doğuncada böyle uyumazsa naapcam onu ben
Sabah takla atarak uyandı çok şükür aklımı alıyo ya bu velet
Günayyyddıııınnnn SSaryamarya
canımm alıntı yapamadım mesaj geride kalmıs iyi gidiyor şükür izne ayrıldığımdan beri koşturmaca evde daha cok yoruluyoruz sanırımsenin nasıl gidiyor eşineee cok cok geçmiş arkadaşım
İzin varya harika birşeymiş ben ayrılalı bir hafta oldu fakat daha birgün bile ayaklarımı uzatıp oturamadım , evde ne kadar dolap içi baza altı atılacak varsa hepsini hallettim Melinamın kıyafetlerini hazırladım ama yine de evi cok özlemişim günlerin hemen gecmesini diliyorum senin adına