2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de bebek hareketlerinin değiştiğini fark ediyorum eskiden daha cok tekmeyken şimdi kımıldamaya çalışıyor karnım hareket ediyo yamuluyor oraya buraya bazen de el ayak bıseyı vurdugunu hissediyorum , cok az kaldı sabır gözumuzun önunde olacak zilloşlar

Ay canım çok sağol evet benimde aynı valla perşembe işteyim cuma günü mobilyamız gelcek koltuklarımı yatağımı yıkamaya gelecekler cumartesi pazar cam kapı pencere dökülüp kıyafetler hazırlanacak ama gözümde büyümüyor ev ortamı ilaç şu günlerde

Ya kizlar gogus alti bolgemde kaburgalarim gbi sertlesme olmaya basladi, sanci gbi. Ama gobek y da kasik bolgem degil? Bu kasilma mi oluyor simdi? Siklasti cunku dun geceden beri. Yarin nst kontrolum var, cuma da doktor

Ben demir için ferrum alıyorum aylardır
Düşmeye devam etti hep
Maltofer diye başka bir ilaç daha verdi ama kan ilacı içmek işkence resmen
Çokta korkuyorum ameliyat olacağım için kan önemli ama yükselmiyor sabah aç içiyorum bende

Ya kizlar gogus alti bolgemde kaburgalarim gbi sertlesme olmaya basladi, sanci gbi. Ama gobek y da kasik bolgem degil? Bu kasilma mi oluyor simdi? Siklasti cunku dun geceden beri. Yarin nst kontrolum var, cuma da doktor
Kasılma rahimde oluyor canım anlattığın yer rahim mi nereye kadar büyüdü rahmin sen bilirsin

Ben bu insülin işini hiiiiiiiiççç anlamadım kaç vurursam vurayım sabah yüksek çıkıyor hayır bı doktorlar niye direk bi doz söylemiyor sabah açlık 114 civarı işde bunu kaç ünite düşürür direk bilemiyorlar mı anlamadım 4-6-8 dünde 12 yaptım bu sefer inadına 122 cıktı ama1. Tokluk iyi cıktı şükür

Ve evet çoookkk sıcakk bikaç gündür
İyi ki tüm yazı hamile geçirmicez
Gerçi emzirmekte çok zor olacak sıcakta yapış yapış
Valla İzmir sıcak hep sıcak yanıcam fena gibi geliyor bide sezeryan orası terlicek etcek nasıl olucak bilmiyore

Kan problemi olan Arkidişler hiç bi ilacı aynı anda almayın süt ve süt ürünleri için 2 saat bekleyin bende günde 1 aç içiyordum doktor artık yemekten 2 saat sonra sabah akşam al yetmeyebilir dedi isterseniz Bi sorun doktorunuza hemde içmek daha kolay oldu

herkese iyi haftalar 32 hafta çalışabilir raporumu cts aldım ama gerçekten artık zorlanıyorum son 3 hafta sonra bırakacağım. Bebek telsizi olarak ne aldınız kızlar?
Canım bende çalışabilir aldım 34 bitmek üzere aynı senin gibi 3 hafta daha dayanmaya çalışıyorum ama bende çok zorlanıyorum, bugün tansiyonum düştü, midem bulandı. bi an önce bayram bitsin istiyorum

Ayy neymis o igne

İçmek bana zor gelmiyo sabah kızı okula geçirirken içiyorum sonra zaten iki saat sonra kahvaltı ediyorum ama aylardır aksatmadan almama rağmen yükselmedi
Maltofer verdi ek olarak

Bi de kızlar kalsiyon son aylarda çok önemliymiş kemik yapıları geliştiği ve settleştiği için
Tüketiminize önem verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…