Ben otel terliği alıcam bikaç tane sonra çöpe direktCanim ben oyshodan normal gri terlik aldim rahat. Onu giyicem valla. Bana gelen giden de cok olur ama ben lohusa terliklerini begenmiyorum zaten. O yuzden kafana gore:)
Yok canim cok daha yukarilari.. rahimdeyse iyi o zaman, onda sikinti yokKasılma rahimde oluyor canım anlattığın yer rahim mi nereye kadar büyüdü rahmin sen bilirsin
O da olur ama benimki yikanabilir bi terlik, kumas yani. Cok da para vermedim indirimde 45-50 gbi birseydi ama gene yikayip giyerim...Ben otel terliği alıcam bikaç tane sonra çöpe direkt
Oyshodan aldığım terliği eve gelip çöpe atmaya gönlüm razı gelmez
Ay kızlar şoklardayım şimdi haber aldım arkadaşım 35+4de acil sezeryan olmuşplesanta ayrılmış kanaması olmuş hemen acil sezeryan almışlar, ama bebekte kendisi de maşşallahh çok iyi 2 gün kalmışlar bu sabah taburcular küveze de gerek kalmamış
Canim biranda yukseltince hipoglisemi yasiyormussun, o da artik kalici mi okuyor bilmiyorum ama bi gecede 2 uniteden fazla yukseltmediler bana hic.Ben bu insülin işini hiiiiiiiiççç anlamadım kaç vurursam vurayım sabah yüksek çıkıyor hayır bı doktorlar niye direk bi doz söylemiyor sabah açlık 114 civarı işde bunu kaç ünite düşürür direk bilemiyorlar mı anlamadım 4-6-8 dünde 12 yaptım bu sefer inadına 122 cıktı ama1. Tokluk iyi cıktı şükür
Canım çok konuşamadık soramadım ama fotoğraf gönderdi tosun gibiydi bence haftasına göreKuvezde kalmaması muhteşem olmuş.Maşaallah arkadasina da güçlü bebeğine de.Sağlıkla büyütsün.Kilo durumu nasıl bebeğin?
İşte yetmiyormuş artık bebekler daha fazla sömürdükleri için biziİçmek bana zor gelmiyo sabah kızı okula geçirirken içiyorum sonra zaten iki saat sonra kahvaltı ediyorum ama aylardır aksatmadan almama rağmen yükselmedi
Maltofer verdi ek olarak
Bi de kızlar kalsiyon son aylarda çok önemliymiş kemik yapıları geliştiği ve settleştiği için
Tüketiminize önem verin
Kalsiyum hangi ilacı kullanıyorsun canımmİşte yetmiyormuş artık bebekler daha fazla sömürdükleri için bizibide Doktorunla konuşup tok günde 2 deneyebilirsin
Kalsiyum aylardır kullanıyorum hatta kemik ağrılarımın olmamasını ona bağlıyorum nedense çok şükür dediğin gibi çok önemli daha öncede yazmıştım kırıp 2 parçada almak daha fazla yarar sağlıyomuş
Canım 32. Hafta raporunu alınca idare, ilçe mem vs. bir yere verdin mi raporu yoksa sisteme kendiliğinden mi dahil oluyor?Canım bende çalışabilir aldım 34 bitmek üzere aynı senin gibi 3 hafta daha dayanmaya çalışıyorum ama bende çok zorlanıyorum, bugün tansiyonum düştü, midem bulandı. bi an önce bayram bitsin istiyorum
Hamile kaldığından beri yapıyor cnm alıştı herhalde bebek doğunca da hafta sonları ben yaparım temizliği diyor:)))
Calciday d3 canımKalsiyum hangi ilacı kullanıyorsun canımm
Evet canım demir için. Haftaya kan tahlili yaptircam. Bakalım faydası oldu mu bir ayda.Karasya canim demir icin mi? Ben de 4-5 haftdir kullaniyorum bende ise yradi. Yemeklerde yarim saat once y da 2 saat once alacaksin. Aldiktan 2,5 saat sorna sut ve peynir urunleri yasak. Bir de visne y da limon suyuyla iceceksin
Ve evet çoookkk sıcakk bikaç gündür
İyi ki tüm yazı hamile geçirmicez
Gerçi emzirmekte çok zor olacak sıcakta yapış yapış
Ferrum ve maltoferi birlikte mi verdi canımBen demir için ferrum alıyorum aylardır
Düşmeye devam etti hep
Maltofer diye başka bir ilaç daha verdi ama kan ilacı içmek işkence resmen
Çokta korkuyorum ameliyat olacağım için kan önemli ama yükselmiyor sabah aç içiyorum bende
Ayyy maşallahhhh. 36. haftada olmuş sağlıkla. Darısı bize zamanında inşallah. Sağlıkla.Ay kızlar şoklardayım şimdi haber aldım arkadaşım 35+4de acil sezeryan olmuşplesanta ayrılmış kanaması olmuş hemen acil sezeryan almışlar, ama bebekte kendisi de maşşallahh çok iyi 2 gün kalmışlar bu sabah taburcular küveze de gerek kalmamış
Of öyle zorlandım ki ben açlıkla sınandım resmen :):) Sabah 6'da suyum gelmişti, doktorum yemek yemeden su içmeden gel dedi, o gün 17.30 'da doğum yaptım ertesi gün akşama kadar açtım1 haşlanmış yumurta çay tereyağı receldi sanırım zaten sezeryanda gaz çıkana kadar bişey yiyemiyosun
Hi!! 1 haftadan sonra çalışmak enteresan geldi :):):):)Günaydın kızlar iyi haftalar. işe gelenlere iyi mesailer :)
Ben de canım geçen gün a101'den pijama ve gecelik aldım ikisi 55 tl'ye geldi onları giyerim :)Teşekkürler canım ben de almadım lohusa takımı falan. Sadece önden düğmeli pijama ve gecelik aldık sıradan şeyler hepsi
Ben canım. Aylarca kullanmama rağmen yükselmek yerine acayip düşüşe uğradı. Doktorum yeterli olmayıp fayda vermediğini söyleyerek günde 2 ye çıkardı. Sonra yükselmeye başladı, gayet iyi şuan değerlerim eskisine göreKan ilacı kullanmasına rağmen değerlerinde herhangi bir yükselme olmayan var mı aranızda benim gibi
Hi!! 1 haftadan sonra çalışmak enteresan geldi :):):):)
Bide bize erken diyolar nolcağı belliymiş gibiAy kızlar şoklardayım şimdi haber aldım arkadaşım 35+4de acil sezeryan olmuşplesanta ayrılmış kanaması olmuş hemen acil sezeryan almışlar, ama bebekte kendisi de maşşallahh çok iyi 2 gün kalmışlar bu sabah taburcular küveze de gerek kalmamış
Evet canımFerrum ve maltoferi birlikte mi verdi canım
Sağ ol canımBide bize erken diyolar nolcağı belliymiş gibi
Çok şükür canım gözleri aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?