2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim ben oyshodan normal gri terlik aldim rahat. Onu giyicem valla. Bana gelen giden de cok olur ama ben lohusa terliklerini begenmiyorum zaten. O yuzden kafana gore:)
Ben otel terliği alıcam bikaç tane sonra çöpe direkt
Oyshodan aldığım terliği eve gelip çöpe atmaya gönlüm razı gelmez

Kuvezde kalmaması muhteşem olmuş.Maşaallah arkadasina da güçlü bebeğine de.Sağlıkla büyütsün.Kilo durumu nasıl bebeğin?

Canim biranda yukseltince hipoglisemi yasiyormussun, o da artik kalici mi okuyor bilmiyorum ama bi gecede 2 uniteden fazla yukseltmediler bana hic.

Reactions: LaL
İşte yetmiyormuş artık bebekler daha fazla sömürdükleri için bizi bide Doktorunla konuşup tok günde 2 deneyebilirsin
Kalsiyum aylardır kullanıyorum hatta kemik ağrılarımın olmamasını ona bağlıyorum nedense çok şükür dediğin gibi çok önemli daha öncede yazmıştım kırıp 2 parçada almak daha fazla yarar sağlıyomuş

Kalsiyum hangi ilacı kullanıyorsun canımm

Canım 32. Hafta raporunu alınca idare, ilçe mem vs. bir yere verdin mi raporu yoksa sisteme kendiliğinden mi dahil oluyor?
Her şey yolundaysa perş. çalışabilir alacağım.
Haftaya okulun son haftası oluyor bir hafta da bayram tatili. Karne haftası. Seminer dönemi Allah kerim..

Hamile kaldığından beri yapıyor cnm alıştı herhalde bebek doğunca da hafta sonları ben yaparım temizliği diyor:)))

Ya benim eşimde yapıyor Allah razı olsun.Hem de işi çok yorucu ona rağmen oruçlu halde akşam sofrayı kurmaya toplamaya yardım eder.Bazen sadece kendisi yapar.Allah başımızdan eksik etmesin

Karasya canim demir icin mi? Ben de 4-5 haftdir kullaniyorum bende ise yradi. Yemeklerde yarim saat once y da 2 saat once alacaksin. Aldiktan 2,5 saat sorna sut ve peynir urunleri yasak. Bir de visne y da limon suyuyla iceceksin
Evet canım demir için. Haftaya kan tahlili yaptircam. Bakalım faydası oldu mu bir ayda.

Ve evet çoookkk sıcakk bikaç gündür
İyi ki tüm yazı hamile geçirmicez
Gerçi emzirmekte çok zor olacak sıcakta yapış yapış

Bol bol duş alıcz artıkın.Ama İstanbul çok yapış yapış 2 yıl önce temmuz basinda bir hafta kalmıştık
aman Allahım gezip kaçmak istedim hemen.Bizim Afyon efil efil çok şükür.Temmuzda gece balkonda otursan üşürsün

Ferrum ve maltoferi birlikte mi verdi canım

Ayyy maşallahhhh. 36. haftada olmuş sağlıkla. Darısı bize zamanında inşallah. Sağlıkla.
1 haşlanmış yumurta çay tereyağı receldi sanırım zaten sezeryanda gaz çıkana kadar bişey yiyemiyosun
Of öyle zorlandım ki ben açlıkla sınandım resmen :):) Sabah 6'da suyum gelmişti, doktorum yemek yemeden su içmeden gel dedi, o gün 17.30 'da doğum yaptım ertesi gün akşama kadar açtım Resmen yalvardım bana yemek verin diye :):)
Günaydın kızlar iyi haftalar. işe gelenlere iyi mesailer :)
Hi!! 1 haftadan sonra çalışmak enteresan geldi :):):):)
Teşekkürler canım ben de almadım lohusa takımı falan. Sadece önden düğmeli pijama ve gecelik aldık sıradan şeyler hepsi
Ben de canım geçen gün a101'den pijama ve gecelik aldım ikisi 55 tl'ye geldi onları giyerim :)

Kan ilacı kullanmasına rağmen değerlerinde herhangi bir yükselme olmayan var mı aranızda benim gibi
Ben canım. Aylarca kullanmama rağmen yükselmek yerine acayip düşüşe uğradı. Doktorum yeterli olmayıp fayda vermediğini söyleyerek günde 2 ye çıkardı. Sonra yükselmeye başladı, gayet iyi şuan değerlerim eskisine göre

Bide bize erken diyolar nolcağı belliymiş gibi
Çok şükür canım gözleri aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…