2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen
Klasik olacak ama sıcak bişey değilde nem çok nemm :) buraların meşhur sözüdür

Sizin iklimi iyi bilirim
Ben Bozüyüklüyüm ve 12 yaşıma kadar orada yaşadım

Valla gel canım ben seni seve seve misafir ederim. Evim denize de baya yakın hergun gideriz ❤
Offff ne güzel olurdu ya
Olsun canım varsın evinde yorul :):):) Kuzun ne yapıyor, keyifler yerinde mi? Çok sağol canım, inşallah en kısa zamanda toparlar, malum çocuk 3 olacak :):):)
Ya kizlar gogus alti bolgemde kaburgalarim gbi sertlesme olmaya basladi, sanci gbi. Ama gobek y da kasik bolgem degil? Bu kasilma mi oluyor simdi? Siklasti cunku dun geceden beri. Yarin nst kontrolum var, cuma da doktor
Ben de hep oluyor sertleşme, bence normal canım sancı hissetmiyorsan, artık bebekler de büyüdü, hareketleri sertleşme ve kasılma gibi oluyor. E yerleri de dar malum yavruların.
izinleri kullanmıyorum doğum sonrasına kalsın diye izin ne demek unuttum :)))
Ben zorunlu kullandım canım Yoksa harcar mıyım cağnım izinlerimi :):)

Bende akşamdan acile giriş yaptım sabah sezeryanla doğum oldu o gün ertesi sabaha kadar yine dogumhanede kaldım malesf berbatti tatlı bı hemşire sağolsun arada gelip pamukla dudaklarimi islatti sonraki gün sabah odama gecebildim ama açlık aklıma hiç gelmedi moralim sifirdi zaten gaz çıkmasını bekle falan ondan da tam emin olamadım da çıktı mı çıkmadı mı bakalım bu sefer nasil bı hikayemiz olacak inşallah günü belirlenip 1 gün kalmalı yavrumuzuda sağlıkla kucağımiza alıp eve dönmeli güzel doğum hikayeleri olsun

Sezeryandan sonra neden dogumhanede kaldin

canım raporu alıp direk müdür yardımcısına verdim ben, okul sisteme giriyor görünüyor orda sanırım. biryere götüre falan diyen olmadı. bende diyordum seminer de dahil olsaydı çalışsaydım keşke daha fazla izin aktarırdım sonrasına diye ama insan güçsüzleşiyor gitgide. inşallah sende sıkıntısız bitirirsin kuzum

Kalsıyum ılacık bıttı kızlar sız hangısını kullanıyorsunuz bu sefer baska marka almak istiyorum

Bende cuma günü o işi bitiricem inşallah halim kalırsa hazırlayalım da kafamızdan çıksın canım
ben bebiş çantasını hazır ettim benimki kaldı bakalım onuda yapacağım inşallah, bugün yarın, herşey hazırda koyması kaldı. bebişin eşyalarını minnacık bir hurç alıp içine koydum 2 takım, bez, ıslak mendi, pamuk,penye battaniye, ağız bezi, başka birşey lazım olur mu, alt açma da var. süt sağma şeysini koyayım mı?

Kan dediğiniz hangisi ?
Demir ferritin dimi ?
demie ilacı kullanmıyorum kuzu sanırım ikisi bir arada maltofer diye bi ilaç 100 mg, ikiye çıkar dedi asm, demirin düşük dedi bi rakam söylemedi kan 10 buçukmuş. neden düşüyor ki

Canım bir on dk yürüsen ölçmeden önce ?

Ben bunlara ek olarak biberon havlu pişik kremi yedek çorap koyucam canım süt sağma makinasına gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç anında hastane temin eder zaten

Ya kizlar gogus alti bolgemde kaburgalarim gbi sertlesme olmaya basladi, sanci gbi. Ama gobek y da kasik bolgem degil? Bu kasilma mi oluyor simdi? Siklasti cunku dun geceden beri. Yarin nst kontrolum var, cuma da doktor
Canım iki haftadır ara ara yaşıyorum bu deşiğini dra sordum normal dedi. Geçenlerde iki gün sürdü be bittiğinde karnım ağır spor yapmış gibi ağrıyırdu
Canim ben oyshodan normal gri terlik aldim rahat. Onu giyicem valla. Bana gelen giden de cok olur ama ben lohusa terliklerini begenmiyorum zaten. O yuzden kafana gore:)
Bende sevmiyorum Yalnız değilim o zaman ne güzel
Yalnız olmadığıma sevindim gönül rahatlığıyla takılayım canım

Artık bebek hareket edince sanki kasiklarima asılıyorlar gibi oluyor. Önceden de oluyordu da şimdi arttı. Canım acıyor öyle olunca. Kafa aşağıda elleriyle kazı çalışması yapıyor sanki oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…