2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sana cevap yazmayacağım

Arkadaşlar biraz kaderci bir yaklasım gibi gelebilir ama cidden her sey kader.Karnımız sürpriz kutu.Ne kilo ne anne babanın saglık durumu ne de doktorun dediği ne yediğimiz içtiğimiz yüzde yüzde saglıklı ya da saglıksız bir bebeğimiz olacagını garanti etmez. Neden bosuna birbirimizi üzüyoruz. Hamile kalırken pazarlık mı ettik. Erken dogurmayayım sezeryan olmayayım saglıklı olsun kilosu az olsun boyu uzun olsun vs. diye.Hamile kalırken her riski göze almıyormuyuz zaten. Düşük yapmayı hastalığı sağlığı..Bosuna birbirimizi üzmenin anlamı yok.

Benim evde 2+1 annem babamla gelecek. Arada erkek kardeşim gelecek. Kayinvalidede uzakta allahtan o gelip gorumcemde kalacak. Birde oğlumun odasını da ayirmistim. Bende sıcak evde kalabalıkta kafayı yemem inş diyorum...
Ya benim 2+1 olmakla birlikte salon direkt giriş kapısına açılıyor ve mutfağa geçişte salondan
Biri gelse yatırmaya başka yerim yok zaten ve gece belki sürekli salona gir çık yapmam gerekecek
Ayy anlattıkça darlanıyorum vallahi hızlıca geçsin şu lohusa günlerimiz

Aynen benimde salondan başka yatıracak yerim yok...erkek kardeşim 1 hafta durup gider allahtan anneme de dedim. Eşim evde olacak zaten 1 ay fln sonra en kötü ben halledebilirim dedim. Siz tatilinizden olmayın dedim ama bakalım nasıl yapacağız...

Kızlar sızın gene durumlar iyi. Bizim tayinimiz cıkacak bu sene ve seçimlerden sonraya kaldı nereye cıkacagı. Sarka gıdıcez. Tam doguma denk gelıyor. Ev bulmak toplamak yerleşmek var bir de..

Annem hep anlatır,ben doğunca pek ufakmışım o kadar ki annem basımda durup ağlıyormuş her an ölebilirim diye zayıflıktan siz düşünün artık. 40 çıkınca anne sütüyle o kadar güzel kilo almışım kiiiii kollarımın arasini açıp tek tek temizliyormuş kıvrımlı kivrimli olduğu için şimdi ki halimi zaten gördünüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebeler versin inşallah,mübarek günde üzmeyelim bir birimizi bebeklerimm Sizleri seviyorum canlarım

Kızlar sızın gene durumlar iyi. Bizim tayinimiz cıkacak bu sene ve seçimlerden sonraya kaldı nereye cıkacagı. Sarka gıdıcez. Tam doguma denk gelıyor. Ev bulmak toplamak yerleşmek var bir de..
Canım ipka verme durumunuz yokmuydu
Allah yardimcin olsun
Bizim seneye kaldı cok şükür 1 sene daha rahatim

Seneye bizide tutmazlar gideriz

Oh iyi masallah prensesimiz iyimis ben dün eşimle yaramazlık yaptım korunmasız sonrasında doğuruyorum sandim çok fenaydiii Daha da bana yanaşma dedim

Şükür canim

Canım ipka verme durumunuz yokmuydu
Allah yardimcin olsun
Bizim seneye kaldı cok şükür 1 sene daha rahatim

Seneye bizide tutmazlar gideriz
Canım gecen sene de ipka vermedik ama çıkmadı. Bu sene de gitmek istiyoruz yine ipka vermedik.Eşim bu sene cıkar diyor ama belli de olmuyor.Acıkcası cocuklar okul donemıne gelmeden gidip gelmek istiyoruz.Tercihler yapılalınaylar oldu aslında acıklanmıs belki de gitmiş olurduk şimdiye kadar ama seçim işi çıktı. Seçimden sonraya kaldı. Tam dogum zamanıma yani. O kötü oldu biraz ama hayırlısı

Anladım canım
Güzel biyer çıkarda rahat edersiniz inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim annemde çok zayıf doğmuş üstelik sonrasında emmemişde ishal gitmiş hep şekerli su vermişler sadece hergün beşiğine öldü mü diye bakmışlar 3 yaşına kadar yatmış sonra birden ayağa kalkmış ve yürümüş Allah ne isterse o olur kendimizi yıpratmayalım tabiki biz elimizden geleni yapıcaz ama sonrası Allaha kalmış ki şuan birşey belli değil üzülüpde bebişleride üzmeyelim mutluluk hormonu salgılayım bol bol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…