2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Allah ne isterse o olur Pelom bebisler mutlu olsun annelerde mutlu olsun

Hadi iyisin:)) gözün aydın canım

Amin canım ilk sırada Mardin ikinci sırada Van var daha baska yerler de yazdık ama inşallah ikisinden biri gelir. Tabi en onemlisi hayırlısı
Bende gidersek mardini ve urfayı istiyorum

Ama eşim oralar bize çıkmaz

Hakkariye tunceliye hazırla kendini diyor

Canim esim klimada mikrop var deyip israrla almak istemiyo.tavan vantilatoru saglikli diye ondan alcaz ama bi klima kadar serinletmez.sende istanbuldaydin buranin yazi nasil?
Düzenli bakımı yapıldığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum, yine de siz bilirsiniz canım, İstanbul'un havası nemli. Yazı da kışı da iliklerine kadar hissedersiniz. Özellikle Ağustos'un ortalarında 2 hafta çok nemli ve sıcak bir hava oluyor. Bir de şehrin kendi mikrokliması var. Betondan sıcak çok yansıyor..

Bende klima kullanmayı düşünüyorum,dusuk ayarda hep açık tutucaz çünkü burası bu ayın sonunda artık sıcak olur o kadar nemli olur ki of of offff evden cikmak istemiyorum vallahi.gecen yaz hep açtık ben normalde çok etkilenirim klimadan falan ama geçen sene hic bisey olmadi habire uyuduk esimle

Ya bende nasıl olucak onu düşünüyorum oturma odasında bizim klima yatak odasında yok e ben yatak odasında olucam bütün gün bebekle yatakodasına taktırsamda yine olmaz vurur bebeğe. Ama cokda sıcak olucak yatakodasına 2 tane vantiratör koyduğumu bilirim yazın hiç aklım almıyor

Canım bende de durumlar ayni salonda var sadece yatak odasında geceleri vantilatör açıyorduk ama sanki yetersiz bilemedim vallahi

Benim yatak odamda inanilmaz guneş alır
Sabah 6dan akşam guneş batana kadar o oda yanar kavrulur resmen

Kendim 7senedir idare ediyodum ama
Evlat başka oluyormuş gercekten

Yavrum rahat etsin diye dün gittim güneş geçirmeyen en kalinindan fon güneşlik aldım
Inşallah bi nebzede olsa işe yarar.

Bende gidersek mardini ve urfayı istiyorum

Ama eşim oralar bize çıkmaz

Hakkariye tunceliye hazırla kendini diyor
Eşin de bizim kafadan biraz zor torpilsiz. Gecen sene bizim bir arkadas Mardin'e gitti. Kesinlikle torpili olmadıgına eminim o yuzden umutlandık biz deTunceli Şırnak da yazdık. Vatan topragı hepsi bir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…