2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yarın ozeller bildiğim kadarıyla yarim gün açık devlettede acile gitmen gerekir sanırım canım
Medical park dahil birkaç hastaneyi aradım canım nst çekilmez acil açık sadece dediler bakalım ayvalıktayım civardaki devlet hastanelerini deneyip olmazsa edremitte özel bir yer buldum çalışan oraya gideceğim

Merhaba kızlar kontroldeydik moralim çok bozuk

Ilk hamileliğimde bu haftalarda gelişim geriliigi baslamisti
Şimdi bu hamileliğimde de başlamış. 10 gün önde giden çocuğum bugün 2 hafta geri çıktı. Göbek çevresi ve genel kilosu düşük. Doktor bu farkın çok büyük olmadığını söyledi. Ama kızım da da böyle başlamıştı, sonlara doğru fark iyice artmıştı.

Yeme icmeyle pek ilgisi yok, benim rahmimin yapısındaki problemden kaynaklanıyor bu arada

Ama yine de varsa öneriniz alabilirim tabi çok üzgünüm

Bugün itibariyle 10 kilo vermiş bulunmaktayım kızlar yeme içmeye dikkat etmezsem daha da gider bu ama eşime söz verdim böyle kalmaya caliscam. Moral olsun size diye yaziyom kilo işini de takmayin doğumu da. Vallahi bilseydim çekeceğim hepi topu bu kadar sikintiymis hiç dert etmezdim kendime. Bı tek jöle kıvamında ki karnımı nasıl toplarım o kaldı. O da sporla olur heralde. Anneme kalsa 3-4 ay içinde o da toplar diyor. Yaşayıp görecez

Canım maden suyu içiyor musun bir de omega ? Bence aşırı faydalı ikisi de. Bak sabahtan beri konuşuluyor önemli olan karnında ne kadar süre kaldığı kilosu değil diyor arkadaşlar. Ne kadar şimdi kilosu ?

Canım peki bı sorun olusturuyormu sonrasinda

Canım maden suyu içiyor musun bir de omega ? Bence aşırı faydalı ikisi de. Bak sabahtan beri konuşuluyor önemli olan karnında ne kadar süre kaldığı kilosu değil diyor arkadaşlar. Ne kadar şimdi kilosu ?

Biliyorum canım kilo ve sağlık doğru orantılı değil. Ama yine de boyle zayif kalmasi insani üzüyor. O kadar gayret ediyorum yine de olmuyor demek ki

Omega 3 alıyorum her gün. Maden suyu denemedim kilo mu yapıyormuş bebeğe? Içerik eğer öyleyse

31. Hafta dolmak üzere 1600 küsur kiloda
Göbek çevresi 29. Haftada
Kafa normal
Boyu 41 cm.

Tatlım senin nişanın geldikten sonra akıntı normale döndümü benim kesildi de

Neyseki herşey yolunda canım gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…