2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım kaşar, ceviz, maden suyu, omega deniyor ama bir dene istersen . İnşallah sağlıkla gelsinde kilo doğunca da toparlar

Canım üzme kendini lütfen. Benim oğlumda 32+5 te anca 2183 gr olmustu 29+5 de 1500 gr idi. Asla belli olmuyor aniden kilo almaya başlıyorlar zaten içini ferah tut

Hahahhaha offf soktu 2 parmağı demi utanmasalar bütün kolunu sokacak ben çok kasıldım valla canım da çok acıdı ama alış kızım bizde beyleee
Valla o bastırmaya kemiğimin kırılmamasına şükür canımcım ama dediki açılman olsaydı canın yanmicaktı iyi tarafından bak dedim bunun iyi tarafı yok neyse ki kalktıktan sonra normale döndüm

Bide hazırlıksız yakalandım demişsin kuzum,doğum icin agda mi yapacaksin?

Çok teşekkür ederim canım
Siz niye beni vajinal tuşe konusunda uyarmadınız yahu acaip hazırlıksız yakalandım
bugün bende bi hallerdeyim meylencim
bi ter basıyo bi üşüme geliyo kızımda herzamankinden fazla hareket ediyo midemi bulandırıyo anlamadım noluyo ya
kontrolümde cuma günü
çatı muayenesini bana doktorum 37de yapıcam demişti cuma 35 olucam nstye gircen dedi çatı yapmaz heralde daha

Ben edremitteyim canım. Ozel hastane bayramda açık. Gelebilirsin.

Kızlar almayan varsa Migros sanal markette molfix 1 numara yenidoğan bebek bezi 100 lü 46,95. İkincisi de %40 indirimli bağa uyguna geliyor
Canim baktim aliyim diyorum molfix temiz iceriklilerden miydi? Bide iki paket yenidogan fazla gelip elde kalir mi sence.gerci senin ikizdi sana yeter de bana fazla mi kalir

Ben 33.haftada gittiğimde bebeğimin karın cevresi 30 da kalmıstı o haftaya kadar hersey normalken. Eğer bir hafta sonra hıc ilerlemezse gelişimi dogumu erkene alırız demişti ondan kokrkmustum zayıf olmasından ziyade
Burdaki arkadaşlar yazmıstı ceviz kaşar peynir yumurta et ve yogurt ya da süt hepsınden duzenlı yedim o hafta doktora gittiğimde bir haftada iki haftalık büyümüş ve aradaki farkı iki haftaya indşrmişti simdi bayramdan sonra gidecem neler oldu bilmiyorum ama düzenli ve biraz cok beslenerek kapatılabilir fark kapanmasa da her bebek aynı kıloda dogmuyor her hafta gelişim gostersin yeter üzme kendini

Benim de canım çok acıdı onda ya. Bana ebe kendini kastiğin için acıdı yoksa acımaz dedi ama sanmak yani. Bastira bastira içinde döndürüyor sanki. Vajinal muayene daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…