2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım kaşar, ceviz, maden suyu, omega deniyor ama bir dene istersen . İnşallah sağlıkla gelsinde kilo doğunca da toparlar
Amin insallah. Hep yediğim şeyler aslında ama biraz daha abanayim bakalım faydası olcak mı. Çok teşekkür ederim

Inşallah daha da iyidir bebeğin canım.

Ben kızımda da aynı süreçleri yaşadım. Son haftalarda 40-50 gram falan ancak alabiliyordu.

Plesenta ve kan akımı normal görünüyor
Benim rahmim ikiye bölünmüş vaziyette. Yanı tam ortasında zar var. Dolayısıyla bebeğin gelişimini etkiliyor bu durum

Aslında çaresi varmış ameliyatla alınıyormuş. Ama ben ikinci hamileliğimde öğrendim bunu yani iş işten gecmisti

Kız o konuda değil ya acısı konusunda yoksa temizim her hafta jilet geçiyorum üstünden
Ha anladım caniM. Peki doguma girerkende mi jiletle alican sadece? Ya ben tırsıyorum agdaya gitmeye,bacaklarımı kardeşim ve eşim agdayla alıyorlar ama o bölgeye agdaya gitmeye korkuyorum

Benimde öyleydi canım ama bacaklarım çok ağrıyınca açılma var mı diye bakmak zorunda kaldı Malesef
Bugün aylar sonra ilk defa kustum kızda durmuyo dediğin gibi ter bacak ağrısı saymıyorum bile

Benim de canım çok acıdı onda ya. Bana ebe kendini kastiğin için acıdı yoksa acımaz dedi ama sanmak yani. Bastira bastira içinde döndürüyor sanki. Vajinal muayene daha iyi.
Ebe bana vajinal muayene oldun mu dedi evet dedim içim rahatladı ne alakası varsa onla
Yok ya ben kasmadım valla acıyo yani üç kağıtçılar

Canım önemli olan sağlıklı olması, ki önceki gebeliginde de benzer durum yaşamışsın. İnşallah bu sefer toparlar normal kiloda doğar, olmazsa ki sen onu dünyada sutünle bol bol kilo aldırırsın. Sakın stress yapma bol bol dinlen ki bebisin güzel güzel buyusun..
Maşallah canım, sarkikligi hic dert etme annen doğru söylemiş ne korse ne spor hicbirini yapmadan 3-4 aya karnım eski haline dönmüştü. Kasların toparlaması biraz zaman alır

Ha anladım caniM. Peki doguma girerkende mi jiletle alican sadece? Ya ben tırsıyorum agdaya gitmeye,bacaklarımı kardeşim ve eşim agdayla alıyorlar ama o bölgeye agdaya gitmeye korkuyorum
He yok canım haftaya ağdaya kaçar ben
Sana bişey diyim mi vajinal tuşe olmuş insansın gayette ona da dayanırsın bence haftaya aldırırsak onlada doğuma gideriz inan ki korkma git yaptır kuzum

Canim tahinle bal karistirip ye bal.cok olmasin az bal tahini yogun olsun.Tahin cok iyiymis her gun badem ceviz sut.ihmal etme bunlari.

Bugün bayram arefesi canlarım ikindi vaktinden akşam ezanına kadar bütün dualar kabul olurmuş inşallah.Özellikle bu gruptaki anneler ve tüm hamile anneler zamanında sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar.Tümmm bebeklerimiz sağlıkla doğsun.Büyüme aşamalarını da burada paylaşmak nasip olsun inşaallah.Ilk oğluma Dr iri bebek iri bebek dedi.Sezeryana girerken 4180 gr dedi nasıl üzülmüştüm normal doğmayacak diye.Bebegin doğum kilosuna bi baktık 3400 gr neredeyse 800 gr fazla söylemiş Dr kafası iri old.icin.Kafa karın çevresi ve fl ortalaması kiloyu veriyor.O nedenle Dr lar ne derse desin yeter ki sağlıkla doğsunlar.Burada aile gibi olduk bebekler ağrılar sızılar kayinvalide dertleri neler neler paylaştık.Hic kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.Son zamanlarimizdayiz inşallah teker teker güzel doğum hikayelerimizi paylasiriz burada.Buradaki herkes ayrı bir renk.Hepinizi çok sevdim.Hayirli akşamlar diliyorum canlarım.Saglik olsun güzellik olsun kalpler kırılmasın

Mineral
Mineral acisindan çok zengin olduğu için bebeğin kemik gelişimine çok faydalı. Bı dene bak. Günde iki defa iç bu hafta mesela.

He yok canım haftaya ağdaya kaçar ben
Sana bişey diyim mi vajinal tuşe olmuş insansın gayette ona da dayanırsın bence haftaya aldırırsak onlada doğuma gideriz inan ki korkma git yaptır kuzum

Meylencim bebis iyi di mi?Ağrılar ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…