Kız o konuda değil ya acısı konusundaBide hazırlıksız yakalandım demişsin kuzum,doğum icin agda mi yapacaksin?
Yok canımcım gelmedi hafif lekelenme olabilir demişti oda yok şimdilikÇatı muayenesinde nisanın gelmedi demi canım?
Amin insallah. Hep yediğim şeyler aslında ama biraz daha abanayim bakalım faydası olcak mı. Çok teşekkür ederimCanım kaşar, ceviz, maden suyu, omega deniyor ama bir dene istersen . İnşallah sağlıkla gelsinde kilo doğunca da toparlar
Ben 33.haftada gittiğimde bebeğimin karın cevresi 30 da kalmıstı o haftaya kadar hersey normalken. Eğer bir hafta sonra hıc ilerlemezse gelişimi dogumu erkene alırız demişti ondan kokrkmustum zayıf olmasından ziyade
Burdaki arkadaşlar yazmıstı ceviz kaşar peynir yumurta et ve yogurt ya da süt hepsınden duzenlı yedim o hafta doktora gittiğimde bir haftada iki haftalık büyümüş ve aradaki farkı iki haftaya indşrmişti simdi bayramdan sonra gidecem neler oldu bilmiyorum ama düzenli ve biraz cok beslenerek kapatılabilir fark kapanmasa da her bebek aynı kıloda dogmuyor her hafta gelişim gostersin yeter üzme kendini
Samira34 dopler yapıldı plesenta ve suya da bakıldı mı peki eger plesenta yaslanmadıysa kan akımında sorun yoksa sorun değil demişti doktorum hatta onlar olsa da sorun yok sadece erken alırıZ dıyor doktolar
Ha anladım caniM. Peki doguma girerkende mi jiletle alican sadece? Ya ben tırsıyorum agdaya gitmeye,bacaklarımı kardeşim ve eşim agdayla alıyorlar ama o bölgeye agdaya gitmeye korkuyorumKız o konuda değil ya acısı konusundayoksa temizim her hafta jilet geçiyorum üstünden
Tamam tşkler canım maskaramEvet evet kuzum Türkiye de olması gerekiyor zaten
Benimde öyleydi canım ama bacaklarım çok ağrıyınca açılma var mı diye bakmak zorunda kaldı Malesefbugün bende bi hallerdeyim meylencim
bi ter basıyo bi üşüme geliyo kızımda herzamankinden fazla hareket ediyo midemi bulandırıyo anlamadım noluyo ya
kontrolümde cuma günü
çatı muayenesini bana doktorum 37de yapıcam demişti cuma 35 olucam nstye gircen dedi çatı yapmaz heralde daha
Açılma yok kuzum ufaktan bacaktan vurmaya başlamış doğum sancıları artık zamanı dedi aynıyım valla inşallah bacaklarım geçerse rahatlicamCanim gecmis olsn nasil oldn ne dedi
Ebe bana vajinal muayene oldun mu dedi evet dedim içim rahatladı ne alakası varsa onlaBenim de canım çok acıdı onda ya. Bana ebe kendini kastiğin için acıdı yoksa acımaz dedi ama sanmak yani. Bastira bastira içinde döndürüyor sanki. Vajinal muayene daha iyi.
Oda doğru canım doğumhaneyi de gördüm bu bahaneyle valla çatıya da çıktımHazırlıksız olması iyi olmuş boşverbaşına geleceği bilmek daha sıkıntılı
Canım önemli olan sağlıklı olması, ki önceki gebeliginde de benzer durum yaşamışsın. İnşallah bu sefer toparlar normal kiloda doğar, olmazsa ki sen onu dünyada sutünle bol bol kilo aldırırsın. Sakın stress yapma bol bol dinlen ki bebisin güzel güzel buyusun..Merhaba kızlar kontroldeydik moralim çok bozuk
Ilk hamileliğimde bu haftalarda gelişim geriliigi baslamisti
Şimdi bu hamileliğimde de başlamış. 10 gün önde giden çocuğum bugün 2 hafta geri çıktı. Göbek çevresi ve genel kilosu düşük. Doktor bu farkın çok büyük olmadığını söyledi. Ama kızım da da böyle başlamıştı, sonlara doğru fark iyice artmıştı.
Yeme icmeyle pek ilgisi yok, benim rahmimin yapısındaki problemden kaynaklanıyor bu arada
Ama yine de varsa öneriniz alabilirim tabi çok üzgünüm
Maşallah canım, sarkikligi hic dert etme annen doğru söylemiş ne korse ne spor hicbirini yapmadan 3-4 aya karnım eski haline dönmüştü. Kasların toparlaması biraz zaman alırBugün itibariyle 10 kilo vermiş bulunmaktayım kızlaryeme içmeye dikkat etmezsem daha da gider bu ama eşime söz verdim böyle kalmaya caliscam. Moral olsun size diye yaziyom kilo işini de takmayin doğumu da. Vallahi bilseydim çekeceğim hepi topu bu kadar sikintiymis hiç dert etmezdim kendime. Bı tek jöle kıvamında ki karnımı nasıl toplarım o kaldı. O da sporla olur heralde. Anneme kalsa 3-4 ay içinde o da toplar diyor. Yaşayıp görecez
He yok canım haftaya ağdaya kaçar benHa anladım caniM. Peki doguma girerkende mi jiletle alican sadece? Ya ben tırsıyorum agdaya gitmeye,bacaklarımı kardeşim ve eşim agdayla alıyorlar ama o bölgeye agdaya gitmeye korkuyorum
Canim tahinle bal karistirip ye bal.cok olmasin az bal tahini yogun olsun.Tahin cok iyiymis her gun badem ceviz sut.ihmal etme bunlari.Biliyorum canım kilo ve sağlık doğru orantılı değil. Ama yine de boyle zayif kalmasi insani üzüyor. O kadar gayret ediyorum yine de olmuyor demek ki
Omega 3 alıyorum her gün. Maden suyu denemedim kilo mu yapıyormuş bebeğe? Içerik eğer öyleyse
31. Hafta dolmak üzere 1600 küsur kiloda
Göbek çevresi 29. Haftada
Kafa normal
Boyu 41 cm.
He yok canım haftaya ağdaya kaçar ben
Sana bişey diyim mi vajinal tuşe olmuş insansın gayette ona da dayanırsın bence haftaya aldırırsak onlada doğuma gideriz inan ki korkma git yaptır kuzum
Mineral acisindan çok zengin olduğu için bebeğin kemik gelişimine çok faydalı. Bı dene bak. Günde iki defa iç bu hafta mesela.Biliyorum canım kilo ve sağlık doğru orantılı değil. Ama yine de boyle zayif kalmasi insani üzüyor. O kadar gayret ediyorum yine de olmuyor demek ki
Omega 3 alıyorum her gün. Maden suyu denemedim kilo mu yapıyormuş bebeğe? Içerik eğer öyleyse
31. Hafta dolmak üzere 1600 küsur kiloda
Göbek çevresi 29. Haftada
Kafa normal
Boyu 41 cm.
He yok canım haftaya ağdaya kaçar ben
Sana bişey diyim mi vajinal tuşe olmuş insansın gayette ona da dayanırsın bence haftaya aldırırsak onlada doğuma gideriz inan ki korkma git yaptır kuzum
Benimde kesildi hastaneden sonra canım. Sonrası malum bir hafta sonraTatlım senin nişanın geldikten sonra akıntı normale döndümü benim kesildi de
tam ikna olamadım sen yap,yorumla sonra ben giderim
Kız ben hep gidiyordum zatentam ikna olamadım sen yap,yorumla sonra ben giderim
Bebişim iyi kuzum nasıl başardım bilmiyorum ama 350 gram almış 1 haftadaMeylencim bebis iyi di mi?Ağrılar ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?