Bebişim iyi kuzum nasıl başardım bilmiyorum ama 350 gram almış 1 haftada
Ağrılarım devam hala Malesef
Kanadalı fıstığım ben bile gidecegim ağdaya yüzde 99 ihtimalle.Ben bile diyorum ćünku o kadar hassas nazlı biriyim ki anlatamam
Offf ikna oldummmmKız ben hep gidiyordum zatenbenim bacaklarım daha çok acıyor hassas olduğu için orası çok kolay 5 dakika da bitiyor
Offf ikna oldummmmTamam ama tam olarak ne zaman yapmak gerekir? Bugün 35+4 oldum
Evet canım molfix temiz içerik olarak. Yani dediğin gibi ikiz olunca bana ancak ama tek bebek için 200 bez fazla mı bilemedim . Günde ortalama 10 bez değişse 20 gün gider aslında çok da değil. 2-5 kiloya kadar kullanılıyormuş. Bebekler beş kiloya hemen gelmez kanımcaCanim baktim aliyim diyorum molfix temiz iceriklilerden miydi? Bide iki paket yenidogan fazla gelip elde kalir mi sence.gerci senin ikizdi sana yeter de bana fazla mi kalir
Canım beş gündür doktora gtmeme rağmen geçmeyen boğaz acım var. Zaten viral enfeksiyon olmuşum ağızdan nefes almaya çalışmaktan. Bugün dayanamadım tekrar gittim doktora, antibiotik başlandı ama böyle bir acı yok 2 gündür. Şuan bile yutkunmak işkence ve ağlasam da zırlasam da geçmiyor. Demem o ki çoook dikkat et, önlemini erken alHayırlı sabahlar arefe gününden.Temizlik yapmam lazımmmm.Ve ben evde cıbıl dolaşmaktan hasta oluyorum galiba.Bi boğaz yanması ve öksürükle uyandım.Bayramı hasta geçirmek istemiyorummmm
Tamam canım bende o zamanlar gider yaparımAllahtan bir mani olmazsa 37 hafta dolunca canım.
Canım beş gündür doktora gtmeme rağmen geçmeyen boğaz acım var. Zaten viral enfeksiyon olmuşum ağızdan nefes almaya çalışmaktan. Bugün dayanamadım tekrar gittim doktora, antibiotik başlandı ama böyle bir acı yok 2 gündür. Şuan bile yutkunmak işkence ve ağlasam da zırlasam da geçmiyor. Demem o ki çoook dikkat et, önlemini erken al
Kuzum ben doğumda 64 olmama rağmen large kullandimKızlar depend külotun bedeni hakkında bilginiz var mı? Büyük almam gerekirken orta almısım yanlıslıkla ve 84 kiloyum
Allah ağzından işitsin diyorum başka da bişey demiyorum kuzumOh maşallah.Kiz 37 hafta derken doguruvercen mi yoksa
Aboo tamam kuzum değiştireblrsem değiştireym ama fişim yok migrostan almıstımKuzum ben doğumda 64 olmama rağmen large kullandim
Bayram sonu gidicem işte kuzum 36+2 36+3 ne denk gelirseOfff ikna oldummmmTamam ama tam olarak ne zaman yapmak gerekir? Bugün 35+4 oldum
Kız ben nasıl olim planlı sezeryanımız var
Canım dip balıkları civa oranları yüzünden zararlı ama bi kutu konserve de hiiiç bişey yapmaz ye afiyet olsun kısma kendini o kadarHanimlar ton baligi hakkinda doktorunuz kesinlikle yiyin ya da yemeyin dedi mi kac gundur canim asiri cekiyor balik yedim ama inatla ton baligi istiyorum. Nette zarari olur yaziyordu napsam bilemedim yiyeniniz oldu mu sakincali mi gercekten
Canım ben yedim 3-4 defa asla bir zarari yok,hatta gebelik şekeri nedeniyle verdikleri diyet listesinde ton baligi da var. 1 kereden asla bisey olmazHanimlar ton baligi hakkinda doktorunuz kesinlikle yiyin ya da yemeyin dedi mi kac gundur canim asiri cekiyor balik yedim ama inatla ton baligi istiyorum. Nette zarari olur yaziyordu napsam bilemedim yiyeniniz oldu mu sakincali mi gercekten
Canım her sene bakımını yaptır filtresini değiştir bakteri üretmez, maşallah biz türkiye toplumu olarak bi malı alıyoruz 10 sene bakımı yok. Geçen eşimi müşterisi aramış çamaşır mak çalışmıyor diye, alt kapağı arada açıp filtresini temizlemezsen çalışmaz tabi, içinden neler çıkmış nelerCanim esim klimada mikrop var deyip israrla almak istemiyo.tavan vantilatoru saglikli diye ondan alcaz ama bi klima kadar serinletmez.sende istanbuldaydin buranin yazi nasil?
Valla bende en ihtiyaç duyduğum anlarda ilk 15 gün eşimle yalnız olucam, o saatten sonra ben çocuğa alıştıktan sonra faydası olmayan biri yanımda olsa ne olur olmasa ne olur. Kv sonuçta tabiki torununu görmek oğlunun evine gelmek hakkı ama ben gebeliğimde çok gördüm ben kanaya kanaya yemeğimi yaptım, kadın bahaneler uydurdu, bana 6-7 kere yemek getirmiştir oda pzt yemek getirir bunu 4 gün ye persembe getiririm modundaydı. Kimse kusura bakmasın bebeğin ihtiyac duyduğu kişi kvler değil anne evin işini görmeyecekse kimse gelsin istemiyorum ben. Diğer yandanda kardeşim 1 mayısta doğurdu bebeği kolik 5 dk bırakmıyor anneyi, kardeşim hala evde 2. Bi kişiye ihtiyaç duyuyor. Hep dua ediyorım inş normal doğurur çabuk toparlarım, oğluşda huysuz olmazda kimseye muhtaç olmam diye.Bu yalnız olmayı isteme bende de var , şu an görev yaptıgımız yer aşırı sıcak memleketimiz asırı serindoguma annem de kayınvalıdem ve iki kıızı da gelecekler gelsinler sorun değil yardıma ihtiyacım olacak elbette ama en fazla bir hafta sonra eşim kızım ben kalalım istiyorum bura asırı sıcak olmasa durmazdım da işte el mahkum neyse önemli olan bebişlerşmiz sağlıklı olsun da enınde sonunda kalabalıklardan kendi evlerimize cekılecez
Canım sen şimdi çatı muayenesimi oldun? Bende bu kontrolümde galiba kültür aldırıcam vajinadan, burda doğum öncesi beta bakıyorlarmış çocuk doğum kanalından geçerken enfeksiyonlu doğmasın diye sonuca göre antibiyotik veriyorlarmış.Kızlar çıktım
2652 olmuş sıpacım herşey normal
Üşüyüp terlemem troidlerdenmiş bacak ağrısı ise yalancı doğum sancıları bacaktanda vururmuş
Vajinal muayene oldum açıklık var mı diye açıklık yok iyi Bi tecrübe sayılmaz ama
Hala bacak ağrım devam ediyo
Benim doktorum haftada 2yi geçmemek şartıyla konservesini yiyebilirsin demiştiHanimlar ton baligi hakkinda doktorunuz kesinlikle yiyin ya da yemeyin dedi mi kac gundur canim asiri cekiyor balik yedim ama inatla ton baligi istiyorum. Nette zarari olur yaziyordu napsam bilemedim yiyeniniz oldu mu sakincali mi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?