Evet canım çatı muayenesi oldum da o farklı bişey spekulumla alırlar kültürü o can yakıcak bişey değil defalarca vajinal muayene olmuş smear yaptırmış biri olarak söylüyorum rahat rahat gitCanım her sene bakımını yaptır filtresini değiştir bakteri üretmez, maşallah biz türkiye toplumu olarak bi malı alıyoruz 10 sene bakımı yok. Geçen eşimi müşterisi aramış çamaşır mak çalışmıyor diye, alt kapağı arada açıp filtresini temizlemezsen çalışmaz tabi, içinden neler çıkmış nelerkadınlar gibi herşeye bakım şart
Valla bende en ihtiyaç duyduğum anlarda ilk 15 gün eşimle yalnız olucam, o saatten sonra ben çocuğa alıştıktan sonra faydası olmayan biri yanımda olsa ne olur olmasa ne olur. Kv sonuçta tabiki torununu görmek oğlunun evine gelmek hakkı ama ben gebeliğimde çok gördüm ben kanaya kanaya yemeğimi yaptım, kadın bahaneler uydurdu, bana 6-7 kere yemek getirmiştir oda pzt yemek getirir bunu 4 gün ye persembe getiririm modundaydı. Kimse kusura bakmasın bebeğin ihtiyac duyduğu kişi kvler değil anne evin işini görmeyecekse kimse gelsin istemiyorum ben. Diğer yandanda kardeşim 1 mayısta doğurdu bebeği kolik 5 dk bırakmıyor anneyi, kardeşim hala evde 2. Bi kişiye ihtiyaç duyuyor. Hep dua ediyorım inş normal doğurur çabuk toparlarım, oğluşda huysuz olmazda kimseye muhtaç olmam diye.
Canım sen şimdi çatı muayenesimi oldun? Bende bu kontrolümde galiba kültür aldırıcam vajinadan, burda doğum öncesi beta bakıyorlarmış çocuk doğum kanalından geçerken enfeksiyonlu doğmasın diye sonuca göre antibiyotik veriyorlarmış.
Evet canım çatı muayenesi oldum da o farklı bişey spekulumla alırlar kültürü o can yakıcak bişey değil defalarca vajinal muayene olmuş smear yaptırmış biri olarak söylüyorum rahat rahat git
Ama çekincen başka bişeydense su gelir kanama leke yok nişan falan yok öyle bişey gelmiyo yani herkeste olcak diye bişey yok beni o kadar zorladı ki anlatamam
Evet canım hormonal yükselme olduğu için haftalar ilerledikçe diyette insülinde yetersiz geliyor doz yükseltiliyorSelam kızlar. Bu amerikada herşeye şeker atma huyları yüzünden şekerlerim hep aynı seyleri yememe rağmen pik yapmış durumda. Açlığım 118-tokluğum 155 civarı. Cuma kesin insülin başlarlar. Acaba gebelik haftası ilerledikçe insülin dozlarınız artıyormu merak ettim, sevgiler herkese
Alt don derken o pstikli/patiksiz pantalonlar yok muuCanım bebek sana ipucu veriyor zaten. Az ince giydirince elleri soğuyor anlıyorsun. Kolsuz citcitli zıbın üstüne yandan bağlamalı zıbın ve alt don. Şapka eldiven. Üzerine battaniye ile kundak yapıyorum ben. Tam ayarını buldum bebeğimin. Böyle sikilmiyorda usumuyorda
Normal görünüyo şimdilik ama yapma amacı açıklık var mı yok mu diyeydi yokmuş çok şükürBende polip çıktı hamilelikte enson ki perinatolog tuşesinde ped koyacak kadar kanamıştım. Çok sorun değil artık ya, içim rahat. Çatı sonucu ne dedi normal doğum mu sezeryan mı canım
Canimcim bana bayram hediyesi verdiğin için seni yanaklarından öpüyorum ❤Bugün itibariyle 10 kilo vermiş bulunmaktayım kızlaryeme içmeye dikkat etmezsem daha da gider bu ama eşime söz verdim böyle kalmaya caliscam. Moral olsun size diye yaziyom kilo işini de takmayin doğumu da. Vallahi bilseydim çekeceğim hepi topu bu kadar sikintiymis hiç dert etmezdim kendime. Bı tek jöle kıvamında ki karnımı nasıl toplarım o kaldı. O da sporla olur heralde. Anneme kalsa 3-4 ay içinde o da toplar diyor. Yaşayıp görecez
Ben annenin yediği içtiğiyle alakası oldugunu sanmıyorum canım. Tamamen plasentadan ve bebeğin kendinden kaynaklanıyor. Nasıl ki yiyip kilo almayan insanlar varsa beslenip geliştiği halde kilo almayan bebekler de var. Bence onemli olan organ gelişimi. Onlarda bir sorun olsa Allah korusun zaten doktor onu da görüp söylüyor cogu zaman. O yuzden hiç kafana takma.Biliyorum canım kilo ve sağlık doğru orantılı değil. Ama yine de boyle zayif kalmasi insani üzüyor. O kadar gayret ediyorum yine de olmuyor demek ki
Omega 3 alıyorum her gün. Maden suyu denemedim kilo mu yapıyormuş bebeğe? Içerik eğer öyleyse
31. Hafta dolmak üzere 1600 küsur kiloda
Göbek çevresi 29. Haftada
Kafa normal
Boyu 41 cm.
benimde kaç kere ağzıma geldi kustum kusucam moddayımBenimde öyleydi canım ama bacaklarım çok ağrıyınca açılma var mı diye bakmak zorunda kaldı Malesef
Bugün aylar sonra ilk defa kustum kızda durmuyo dediğin gibi ter bacak ağrısı saymıyorum bile
Bizde onu ultrason ile bakıyorlar canım, demekki her hamilenin başına gelecek, artık açmaya alışalımNormal görünüyo şimdilik ama yapma amacı açıklık var mı yok mu diyeydi yokmuş çok şükür
bende normalde kabızlık olmasın diye uğraşan insanım bugün iki kere çıktımKızlar gunde 3 kere buyuk wcgeciyorum
Nette okudum doğum habercisi diyorda sancım falan yok yani
Sadece kemiklerim ağırıyor calcımax içmeyı bıraktım diye mi
Canım bozma moralini düzelir inşallah birden öne geçip gerilmeye biliyorlar malesef yeme içmeyle alakası yok demişssin ama yinede bol ceviz fındık fıstık badem tüketmeni öneririm bunlar direk bebeği büyütüyormus diye okumuştum.özellikle ceviz bolbol yeMerhaba kızlar kontroldeydik moralim çok bozuk
Ilk hamileliğimde bu haftalarda gelişim geriliigi baslamisti
Şimdi bu hamileliğimde de başlamış. 10 gün önde giden çocuğum bugün 2 hafta geri çıktı. Göbek çevresi ve genel kilosu düşük. Doktor bu farkın çok büyük olmadığını söyledi. Ama kızım da da böyle başlamıştı, sonlara doğru fark iyice artmıştı.
Yeme icmeyle pek ilgisi yok, benim rahmimin yapısındaki problemden kaynaklanıyor bu arada
Ama yine de varsa öneriniz alabilirim tabi çok üzgünüm
Aferin kıız duymak istediğim kilo 10du:)) kaç kilo almıstınBugün itibariyle 10 kilo vermiş bulunmaktayım kızlaryeme içmeye dikkat etmezsem daha da gider bu ama eşime söz verdim böyle kalmaya caliscam. Moral olsun size diye yaziyom kilo işini de takmayin doğumu da. Vallahi bilseydim çekeceğim hepi topu bu kadar sikintiymis hiç dert etmezdim kendime. Bı tek jöle kıvamında ki karnımı nasıl toplarım o kaldı. O da sporla olur heralde. Anneme kalsa 3-4 ay içinde o da toplar diyor. Yaşayıp görecez
Gerçekten toparlanıyo göbekte zamanla canımBugün itibariyle 10 kilo vermiş bulunmaktayım kızlaryeme içmeye dikkat etmezsem daha da gider bu ama eşime söz verdim böyle kalmaya caliscam. Moral olsun size diye yaziyom kilo işini de takmayin doğumu da. Vallahi bilseydim çekeceğim hepi topu bu kadar sikintiymis hiç dert etmezdim kendime. Bı tek jöle kıvamında ki karnımı nasıl toplarım o kaldı. O da sporla olur heralde. Anneme kalsa 3-4 ay içinde o da toplar diyor. Yaşayıp görecez
Okadar kötü değil kuzum ya belki minyon yapılı olucaktır.sütün yarar inşallah toparlarBiliyorum canım kilo ve sağlık doğru orantılı değil. Ama yine de boyle zayif kalmasi insani üzüyor. O kadar gayret ediyorum yine de olmuyor demek ki
Omega 3 alıyorum her gün. Maden suyu denemedim kilo mu yapıyormuş bebeğe? Içerik eğer öyleyse
31. Hafta dolmak üzere 1600 küsur kiloda
Göbek çevresi 29. Haftada
Kafa normal
Boyu 41 cm.
Ayyy yazmayın şöyle bir tuhaf oluyorum elletmeden bitiricem inşallah:))))Hahahhahaofff soktu 2 parmağı demi utanmasalar bütün kolunu sokacak ben çok kasıldım valla canım da çok acıdı ama alış kızım bizde beyleee
Ultrasondan gözükmüyor mu ya artıkValla o bastırmaya kemiğimin kırılmamasına şükür canımcımama dediki açılman olsaydı canın yanmicaktı iyi tarafından bak dedim bunun iyi tarafı yok neyse ki kalktıktan sonra normale döndüm
Korkmaya başladım açıkçası neti fazla okumamak lasımmmmbende normalde kabızlık olmasın diye uğraşan insanım bugün iki kere çıktım
noluyooo banaa
Canım doktorum hicbirsey demedi 2-3 defa ton balıklı ekşili salata yaptım yedim 1 kere ye birşey olmazHanimlar ton baligi hakkinda doktorunuz kesinlikle yiyin ya da yemeyin dedi mi kac gundur canim asiri cekiyor balik yedim ama inatla ton baligi istiyorum. Nette zarari olur yaziyordu napsam bilemedim yiyeniniz oldu mu sakincali mi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?