2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım çatı muayenesi oldum da o farklı bişey spekulumla alırlar kültürü o can yakıcak bişey değil defalarca vajinal muayene olmuş smear yaptırmış biri olarak söylüyorum rahat rahat git
Ama çekincen başka bişeydense su gelir kanama leke yok nişan falan yok öyle bişey gelmiyo yani herkeste olcak diye bişey yok beni o kadar zorladı ki anlatamam

Bende polip çıktı hamilelikte enson ki perinatolog tuşesinde ped koyacak kadar kanamıştım. Çok sorun değil artık ya, içim rahat. Çatı sonucu ne dedi normal doğum mu sezeryan mı canım

Evet canım hormonal yükselme olduğu için haftalar ilerledikçe diyette insülinde yetersiz geliyor doz yükseltiliyor

Alt don derken o pstikli/patiksiz pantalonlar yok muu

Bende polip çıktı hamilelikte enson ki perinatolog tuşesinde ped koyacak kadar kanamıştım. Çok sorun değil artık ya, içim rahat. Çatı sonucu ne dedi normal doğum mu sezeryan mı canım
Normal görünüyo şimdilik ama yapma amacı açıklık var mı yok mu diyeydi yokmuş çok şükür

Canimcim bana bayram hediyesi verdiğin için seni yanaklarından öpüyorum ❤

Ben annenin yediği içtiğiyle alakası oldugunu sanmıyorum canım. Tamamen plasentadan ve bebeğin kendinden kaynaklanıyor. Nasıl ki yiyip kilo almayan insanlar varsa beslenip geliştiği halde kilo almayan bebekler de var. Bence onemli olan organ gelişimi. Onlarda bir sorun olsa Allah korusun zaten doktor onu da görüp söylüyor cogu zaman. O yuzden hiç kafana takma.

Benimde öyleydi canım ama bacaklarım çok ağrıyınca açılma var mı diye bakmak zorunda kaldı Malesef
Bugün aylar sonra ilk defa kustum kızda durmuyo dediğin gibi ter bacak ağrısı saymıyorum bile
benimde kaç kere ağzıma geldi kustum kusucam moddayım
şu cuma bi geleydi

Kızlar gunde 3 kere buyuk wc geciyorum
Nette okudum doğum habercisi diyorda sancım falan yok yani
Sadece kemiklerim ağırıyor calcımax içmeyı bıraktım diye mi

Kızlar gunde 3 kere buyuk wc geciyorum
Nette okudum doğum habercisi diyorda sancım falan yok yani
Sadece kemiklerim ağırıyor calcımax içmeyı bıraktım diye mi
bende normalde kabızlık olmasın diye uğraşan insanım bugün iki kere çıktım
noluyooo banaa

Canım bozma moralini düzelir inşallah birden öne geçip gerilmeye biliyorlar malesef yeme içmeyle alakası yok demişssin ama yinede bol ceviz fındık fıstık badem tüketmeni öneririm bunlar direk bebeği büyütüyormus diye okumuştum.özellikle ceviz bolbol ye

Aferin kıız duymak istediğim kilo 10du:)) kaç kilo almıstın

Gerçekten toparlanıyo göbekte zamanla canım
Benim sezeryan olduğuma kimse inanmıyodu

Okadar kötü değil kuzum ya belki minyon yapılı olucaktır.sütün yarar inşallah toparlar

Hanimlar ton baligi hakkinda doktorunuz kesinlikle yiyin ya da yemeyin dedi mi kac gundur canim asiri cekiyor balik yedim ama inatla ton baligi istiyorum. Nette zarari olur yaziyordu napsam bilemedim yiyeniniz oldu mu sakincali mi gercekten
Canım doktorum hicbirsey demedi 2-3 defa ton balıklı ekşili salata yaptım yedim 1 kere ye birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…