2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hanimlar ton baligi hakkinda doktorunuz kesinlikle yiyin ya da yemeyin dedi mi kac gundur canim asiri cekiyor balik yedim ama inatla ton baligi istiyorum. Nette zarari olur yaziyordu napsam bilemedim yiyeniniz oldu mu sakincali mi gercekten
Benimki ye dedi canım
Ama hiç yoktan iyidir diye dedi bence
Bi seferlik ye bişey olmaz ben sushi bile yedim bi sefer

Valla bana dediği son zamanlar daha da artıyormuş şeker hormonlardan

Kız meylen gecen dedim ya senle ilgili fikrim var diye nedense sen son haftalara kadar beklicen gibi geliyordu:))

kızlar yeni bir şey öğrendim erken doğum mu değil mi diye
Göğüs altından 4 parmaği birleştiriyorz göbek deliğine kadar

Merhaba, bozma moralini toparla kendini, ilk hamileliğide olmuş kuzu sağlıkla gelmiş bak, ana yüreği ama dimi canım toplum da bizi o yönde yapılndırıyor zaten. Benim doktorum da anneyle asla alakalı değil plesanta ike ilgili dedi. Ki benim ikizlerden biri hep önde biri hep geride aynı karında. Allah sağlık versin canım.
Çok teşekkür ederim canım
Siz niye beni vajinal tuşe konusunda uyarmadınız yahu acaip hazırlıksız yakalandım
Kız meylen çatala çıkanlar kulubüne hoş geldinsöylesem yaptırır mıydın hahaa. Bazen cahillik saadet canım. Daha bunun doğumu var. Doğumda sürekli tuşe

Valla Bi bakıma iyi oldu ön doğum şeysi gibi canım

Doğumda sürekli tuşe mi yandık desene. Bana daha dogurmadan üç kere yapıldı. Saniyeler sürmesine rağmen ebeye ne zaman bitecek diye sordum kaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…