2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım üzme kendini bak kızını sağlıkla kucağına almışsın maşallah inşallah hiç birşey olmaz toparlar kendini yavrun
Rahminin yapısı nasıl ki onu anlayamadım yani direk ondan mı kaynaklı

Canım çok sevindim senin adına maşallah çok iyi topladın kendini darısı bizim başımıza
Korse kullanmaya başladın mı buarada

LaL Canım nasılsınız? @Ozgurkus sizde durum ne?
Yatıyorum canım aynı durum devam tüm ailem diken üstünde gece gündüz haber bekliyorlar, birde kolestaz çıktı şimdi onun için tedavi kan alımı yapılıyor günlük, hamilelikte yaşamadığım komplikasyon kalmadı diyebilirim.. bitsede gitsek modundayım artık

Neden böyle bişey yaptı ya ben çok korkarım çatı muayeneside mi böyle bişey

Kaşıntı mi vardı canım. Kolestazda kaşıntı oluyor diye biliyorum

Reactions: LaL
Hahaha inşallah beklemem beklersem de canı sağolsun kızımın biraz daha sürünürüm napim kuzum
Sen daha ağırlaşmamıştın da ondan ama şimdi bilemiyorum:)) bu arada bacaklarım kesinlikle birleşmiyor ayaklarımıda yarım atabiliyorum bu nedemek oluyor kız

Kaşıntı mi vardı canım. Kolestazda kaşıntı oluyor diye biliyorum
Hastaneye yattıktan sonra başladı canım, geceleri bacak el ve ayak kaşıntısı sabaha kadar kaşınıyor, 3 gündür sabahları kan alıyorlar hep yükseliyor değerler

Hastaneye yattıktan sonra başladı canım, geceleri bacak el ve ayak kaşıntısı sabaha kadar kaşınıyor, 3 gündür sabahları kan alıyorlar hep yükseliyor değerler
Valla şu hamilelikde duymadığımız yaşamadığımız şey kalmadı

Reactions: LaL
Aaa kızlar kafama takıldı bak şimdi bir deneyin bakım bacaklarınızı kapatabilyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…