2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hastaneye yattıktan sonra başladı canım, geceleri bacak el ve ayak kaşıntısı sabaha kadar kaşınıyor, 3 gündür sabahları kan alıyorlar hep yükseliyor değerler
Az kaldı canım. Doğum yaptıktan sonra hepsi geçecek. Ben de bütün gün uzanıyorum. Sıkıldım her tarafım ağrıyor hareketsizlikten. Ama az kaldı diye sabretmeye çalışıyorum.

Reactions: LaL
Çok geriye yaslanırsam anca kapanıyor dik otururken kapanmıyor
Baksana nerde ne yazıyor
Doğumun başlamasına çok kısa bir süre kala, bebek en son dışarı çıkma hamlesini yapmadan hemen önce kısa bir süre daha beklemek üzere, aşağıya doğru son bir hamle daha yaparak annenin kasıklarına doğru gelir ve orada yerleşir.
Bebeğin pelvis kemikleri civarına yerleşmesi, anne adayı için çoğu kez oldukça rahatsız edici bir durum olabilir zira bacaklarını bile tam olarak kapatamaz, oturamaz, yürüyemez.
Bebeğin pelviste hissedilmesi doğumun 1-2 saat ila 1-2 gün arasında kesin olarak başlayacağının kanıtıdır.

Tahmine bak 1-2 saat yada 1-2 gün

Az kaldı canım. Doğum yaptıktan sonra hepsi geçecek. Ben de bütün gün uzanıyorum. Sıkıldım her tarafım ağrıyor hareketsizlikten. Ama az kaldı diye sabretmeye çalışıyorum.
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kurtulalım illa ki geçecek bugünler

Aaa kızlar kafama takıldı bak şimdi bir deneyin bakım bacaklarınızı kapatabilyormusunuz
:) Hemen denedim kapatabiliyorum ama.. aması var otururken kapatirsam bı tatlı ağrı/acı gibi bişey oluyor ve bayağı geri yaslanıp, dik oturunca karnım arada sıkışıyor :) ayakta sıkıntı yok son 10 gündür otururken karnım bacaklarımin arasında resmen

Ay deme benim oğlan kasık kemiklerime kafa atiyo. Elleriyle kemigimi mincikliyo. Oralarda takiliyo valla

Sonlara geldik herkeste bir korku ayyyy
@Meylen seninle aynıyızz vajinal batma oluyor mu arada

Kelime kelime katıldım
Yani benim bebem gerçekten zafiyet geçrimesi lazım yemeyle ilgili olsa
Üzülüyorum ama yiyemiyorum sağlıklı bişekilde düzenli

Kelime kelime katıldım
Yani benim bebem gerçekten zafiyet geçrimesi lazım yemeyle ilgili olsa
Üzülüyorum ama yiyemiyorum sağlıklı bişekilde düzenli
Bu aralar ben de yiyemiyorum. Havalardan mı anlamadım.Hele salçalı yemekler görünce bile kaçasım gelıyor. Karpuz peynir forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…