2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ablamla benim aramda da 7 yaş var. Annem de aynı senin gibi davranmış hep ablama. İnanılmaz şımarık bir çocuk olmasına rağmen hiç kıskanmamış beni. Hala oyuncağım gibiydin, sürekli seninle oynardım, annem hiç karışmazdı der.

ya mesela ben çok şükür kötü bir hamilelik yaşamadım ama yine de son ayda özellikle insan biraz bunalıyor cidden. ama doğumu düşününce de böyle iyi ya diyorum

Hadi çabucak geçsin zaman canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Bizimkiler tembel

8 ay sonunda bugün ilk kez kustum ya neden böyle oldu? gece sıcaklayıp pencerenin önünde yatmıştım inşallah hasta olmuyorum da haftayla ilgili birşeydir Bu koca göbekle de ne zormuş korktum baya birşey olacak diye

Birinci bitti doğdular büyüdüler ikinci kaldı
Çünkü bedavadan baba oluyorlar ondan bunlar

HOŞGELDİN canım bende 1 haftadır ara ara kusuyorum dün gece yine kustum mesela

ya kızlar doğuruyor bizim hala emzik yok DDD kauçuk uçlu bir tane almak istiyorum ne aldınız kızlar ? birde ben hala hastane çantası yapmadım bendeki rahatlıkta kimse de yok
Sanki ben hazırladım hastane çantasını. Bende de yok. Bugun ayarlicam artık. Lohusa gecelik pijama yıkandı. Depend külot bez. Bebeğin hastane çıkışları yıkandı. Bakayım biraz sonra. Bir valizim çok büyük bir valiz de çok küçük ortası yok ya. Birine koyayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…