- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Cevap vermiyor ki. Ama bugün çıkacaklardı
Cevap vermiyor ki. Ama bugün çıkacaklardı
Allah kolaylik versin,hamile olup,evde bir çocuk üstüne çalışmak gerçekten çok kutsalsınızBu aksam biraz erken yatip bir süre sonra uyandim, Kızım ateşlenmiş onunla uğraştım. Karnı agriyor. bayagi uykum kaçtı. Inşallah bir problem yoktur ve yarına bisey kalmaz insallah
Yarın ise nasıl gidicem acaba
Bu saat oldu hala uyuyamadım
Sorma canım yoruldum. Saglıkla kavusalım hepimiz insallahAllah hayrlisyla kucağına almayı göstersin sana canım. Iyice yılan hikayesine döndü senin mevzu. Yoluna girer insallah hersey
Bıdıgi kucağına alınca unutacaksın neyse ki
Dökülüyor, bir kaç ay sonra akça parça oluyorlarO omuzlarindaki tuyler sonra dokuluyo mu
Unutmadım canım da yoğunluktan okuyamıyorum fazla, el ayak ve yüzde şişmeler başladı idrarda protein kaçağı var onun üstündeler yarına tahlil sonuçlarına göre karar verilecek belki Doğum başlatılacak hayırlısıyla bitsin artık hamilelik de yavrularımı kucağıma alayım çok yoruldum hastane süreci çok zorladı
Canım merhaba. Yazmana çok sevindim çok merak ediyorum ama özel msj yazip seni cevap vermek zorunda birakmak istemedim özelikle gurbettedesin diye aklim sende ki çok şükür eşin yaninda. Bunların hepsi geçici hersey güzel olacak inşallah içini ve kalbini ferah tutKızlar selam. Hiç okuyamıyorum 10sn özel mesajlara bakıp çıkıyorım. Bugğn 3. Günümüz biraz daha kilo vererek 2100gr’a düşmüşüz. O yüzden sık pediatri takibindeyiz bilüribinleri için. Yarın ve öbür gün eğer kilo kaybındevam ederse ya mamaya geçiş ki onuda hiç sindiremiyor yasa ışın tedavisi heralde. İnş kilo kaybımız durur.
Kendime gelecek olursa sürekli eşime bağırıyorum o öyle değil böyle siye, günde 2,5 saat uyuyorum. Bitmiş haldeyim. Dişimi fırçaladımmı hatırlamıyorum duş aldım bugün doktra gittik saçım hala nemli tarayamamışım.
Kıyamam yaKızlar selam. Hiç okuyamıyorum 10sn özel mesajlara bakıp çıkıyorım. Bugğn 3. Günümüz biraz daha kilo vererek 2100gr’a düşmüşüz. O yüzden sık pediatri takibindeyiz bilüribinleri için. Yarın ve öbür gün eğer kilo kaybındevam ederse ya mamaya geçiş ki onuda hiç sindiremiyor yasa ışın tedavisi heralde. İnş kilo kaybımız durur.
Kendime gelecek olursa sürekli eşime bağırıyorum o öyle değil böyle siye, günde 2,5 saat uyuyorum. Bitmiş haldeyim. Dişimi fırçaladımmı hatırlamıyorum duş aldım bugün doktra gittik saçım hala nemli tarayamamışım.
Çok minik newbornların içinde yüzüyor birde hergün kilo kaybı olunca içim parçalanıyor. Biraz kilolu olsa sorun değil ama zaten 2380 doğdu şimdi 2100leri görünce perişan oluyorumKıyamam yagüçlü ol ,aynı şeyleri bende yaşadım
Annelik cok kutsal
Ay bu ben miyim diyorum bazen
Uyku desen
Canım merhaba. Yazmana çok sevindim çok merak ediyorum ama özel msj yazip seni cevap vermek zorunda birakmak istemedim özelikle gurbettedesin diye aklim sende ki çok şükür eşin yaninda. Bunların hepsi geçici hersey güzel olacak inşallah içini ve kalbini ferah tut
Zor eminim eşin yardım ediyor demi sana? Kesinlikle mama takviyesi yapmaktan çekinme,anne sütü alanda sağlıkla büyüyor mama alanda daha fazla kilo kaybetmesine izin vermeden anne sütüne en yakın olan süt Enfamildan verebilirsin. Sıkma canini oğlusun seninle :) bu günlerde geride kalacakSabahtan beri 1 bardak su, 1 sandviç yedim kahvaltıdasa 2 yumurta kırdım hemen. Çocuğu gözümün önünden ayıramıyorum. Emdiğini gazla çıkarır oldu
Suyu çok bol içmelisin canım hem bedenine hem ruhsal durumuna iyi gelir sütüne geçen şeker daha hafifler, bebeğinde çok çabuk toparlar endişelenme mutlaka kilo kaybı olacak her bebekte olur.. seni çok iyi anlıyorum yalnız ve uzaktasın ama bu kısa bir dönem sürecek memleketine döneceksin bebeğin kucağında ve sağ Salim doğdu bir an önce sıkıntıları atlatır rahatlarsınız umarımSabahtan beri 1 bardak su, 1 sandviç yedim kahvaltıdasa 2 yumurta kırdım hemen. Çocuğu gözümün önünden ayıramıyorum. Emdiğini gazla çıkarır oldu
Yaaaa sizi yerim20. Günden merhaba :)) ilk once kendimle alakalı bilgileri vereyim. 12 kilo vererek neredeyse önceki fiziğime kavuştum. Oğlumla emzirme işini iyice çözdük çok şükür hem bol bol sütüm var hemde ani acikmalar yaşayıp gece gündüz demeden yediğim halde kilo vermeye devam ediyorum. Eşime söz vermiştim ama sanırım bu kilo da kalamiycam. Jöle kıvamındaki karnıma dokununca kara delik gibi sonsuza kadar cokuyordu şimdi kaslarım elime gelmeye başlamış yani karnım da toplanıyor şükür :)) oğlum 20 gün boyunca neredeyse aralıksız uyudu. Dünden beri artık konuşmak istiyor laf istiyor ve ben yememek için kendimi zor tutuyorum . Tüm insanlik sabaha karşı uyurken biz genelde şarkılar söylüyoruz sevicem diye deliriyorum :))) bugün sağlık ocağı kontrolumuz de vardı hemşire pozitifligimden ötürü bana bayıldı sarilditebrik etti. Oğlum çok güzel kilo almış boyu da uzamış. Sütüm yetiyor mu evhamlarim da bitti. Kanama 20 gün sürdü bugün kesildi sanırım umarım kesilmiştir yani. Bizde durumlar böyle :))
Maşallah bıdıklaraKiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedim Bebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim
Eki Görüntüle 2277877
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?