2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu aksam biraz erken yatip bir süre sonra uyandim, Kızım ateşlenmiş onunla uğraştım. Karnı agriyor. bayagi uykum kaçtı. Inşallah bir problem yoktur ve yarına bisey kalmaz insallah

Yarın ise nasıl gidicem acaba
Bu saat oldu hala uyuyamadım

Allah kolaylik versin,hamile olup,evde bir çocuk üstüne çalışmak gerçekten çok kutsalsınız

Kızlar iyi geceler. Yarın iş var
Ama öğleden sonra da kızlarımı görmeye gideceğim
LaL kuzum ne yaptın, anneni bulunca bizi unuttun
Ozgurkus sen ne durumdasın canım.?
Unutmadım canım da yoğunluktan okuyamıyorum fazla, el ayak ve yüzde şişmeler başladı idrarda protein kaçağı var onun üstündeler yarına tahlil sonuçlarına göre karar verilecek belki Doğum başlatılacak hayırlısıyla bitsin artık hamilelik de yavrularımı kucağıma alayım çok yoruldum hastane süreci çok zorladı
Güzel geçer randevun inş hayırlı haberler al kızlarından

Kızlar selam. Hiç okuyamıyorum 10sn özel mesajlara bakıp çıkıyorım. Bugğn 3. Günümüz biraz daha kilo vererek 2100gr’a düşmüşüz. O yüzden sık pediatri takibindeyiz bilüribinleri için. Yarın ve öbür gün eğer kilo kaybındevam ederse ya mamaya geçiş ki onuda hiç sindiremiyor yasa ışın tedavisi heralde. İnş kilo kaybımız durur.

Kendime gelecek olursa sürekli eşime bağırıyorum o öyle değil böyle siye, günde 2,5 saat uyuyorum. Bitmiş haldeyim. Dişimi fırçaladımmı hatırlamıyorum duş aldım bugün doktra gittik saçım hala nemli tarayamamışım.

Canım merhaba. Yazmana çok sevindim çok merak ediyorum ama özel msj yazip seni cevap vermek zorunda birakmak istemedim özelikle gurbettedesin diye aklim sende ki çok şükür eşin yaninda. Bunların hepsi geçici hersey güzel olacak inşallah içini ve kalbini ferah tut

Kıyamam yagüçlü ol ,aynı şeyleri bende yaşadım
Annelik cok kutsal
Ay bu ben miyim diyorum bazen
Uyku desen

Kıyamam yagüçlü ol ,aynı şeyleri bende yaşadım
Annelik cok kutsal
Ay bu ben miyim diyorum bazen
Uyku desen
Çok minik newbornların içinde yüzüyor birde hergün kilo kaybı olunca içim parçalanıyor. Biraz kilolu olsa sorun değil ama zaten 2380 doğdu şimdi 2100leri görünce perişan oluyorum

Sabahtan beri 1 bardak su, 1 sandviç yedim kahvaltıdasa 2 yumurta kırdım hemen. Çocuğu gözümün önünden ayıramıyorum. Emdiğini gazla çıkarır oldu

Sabahtan beri 1 bardak su, 1 sandviç yedim kahvaltıdasa 2 yumurta kırdım hemen. Çocuğu gözümün önünden ayıramıyorum. Emdiğini gazla çıkarır oldu
Zor eminim eşin yardım ediyor demi sana? Kesinlikle mama takviyesi yapmaktan çekinme,anne sütü alanda sağlıkla büyüyor mama alanda daha fazla kilo kaybetmesine izin vermeden anne sütüne en yakın olan süt Enfamildan verebilirsin. Sıkma canini oğlusun seninle :) bu günlerde geride kalacak

Suyu çok bol içmelisin canım hem bedenine hem ruhsal durumuna iyi gelir sütüne geçen şeker daha hafifler, bebeğinde çok çabuk toparlar endişelenme mutlaka kilo kaybı olacak her bebekte olur.. seni çok iyi anlıyorum yalnız ve uzaktasın ama bu kısa bir dönem sürecek memleketine döneceksin bebeğin kucağında ve sağ Salim doğdu bir an önce sıkıntıları atlatır rahatlarsınız umarım

Yaaaa sizi yerim Nasıl güzel anlatıyorsun yaşadığın duyguları... Hemşire çok haklı ben de sarılmak istiyorum sana pozitifliğinden ötürü ❤ Eminim senin de sıkıntıların korkuların olmuştur ama en iyi şekilde atlattın çok şükür ve bize de en güzel şekilde aktardın bu süreci Bizlere umut cesaret ve mutluluk vermeye devam ediyorsun, iyi ki varsın Bebişinle mutluluğunuz daim olsun

Maşallah bıdıklara Çok şükür atlattın canım darısı bize Doya doya koklayın meleklerinizi tadını çıkarın harika bişey ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…