2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay benim kabusumda bu sürekli rüyamda emzirmeyi unutmuşum emzirmemişim:)))) bebek diğer odadaymıs saattlerce bakmamısım birden aklıma geliyor falan:)))

Evetttt ben son 2 haftadır güzel yiyorum valla iştah açıldı 2 kilo birden aldım bile

ay hadi hayırlısı canım
herkese 20 gün önceye veriyolar sezeryan tarihini o zaman banada 10 gün sonraya verir bu sefer gittiğimde
dönmedi çünkü bizim zilli
Bizimki pek erken alma taraftarı değil aslında ama sağlık durumlarından dolayı o tarihe çekti Kontrol ne zaman sizin

Selam kızlar :)
Bende 2017 temmuz annesiyim
Hepinize kolay dogumlar diliyorum saglikli sihhatli hayirli evlatlariniz olsun insaAllah
Aminn canım. Allah senin evladını da sana bağışlasın. Vaktin varsa biraz anlatsana doğumunu, sonraki 1 aylık süreci, ne giydirdin,nasıl geçti vs vs :)

Bugün kontrolümüz vardı bizim de hızlı kilo alışı durmuş çok şükür 2800 gram 47 cm olmuş bende iki kilo vermişim gebelik şekeri çıkınca diyete ve insüline başladım malum doktor bebek çok etkilenmiş gibi gözükmüyor şeker 30. Haftadan sonra başladığı için dedi inşallah öyledir 3 aylık şeker değeri (hbac1) 4,5 çıktı gayet iyi dedi. 38. Haftada yani 5 Temmuz’da da sezeryan dedi hayırlısıyla inşallah yüzünü göstermedi elleriyle sıkı sıkı kapatmıştı bizde durumlar böyle

Bende aksine iştah kapandı. Gün boyu yediğim şey, meyve yoğurt ceviz ayran salatalık domates tahin falan..
Yemek yemiyorum ama gece 11’de dondurma ve meyve yiyorum

Bana bakilmadi hiç. Sadece 1 kez acilma var mi diye bakılmıştı
Bizde çatı muayenesi yok, zaten dr komtrolü komple yok ama ebeler de çatıya bakmıyo hiç. Doğum sancısı ile gidince açılma kontrolü yapıolar , hepsi o

Ay benim kabusumda bu sürekli rüyamda emzirmeyi unutmuşum emzirmemişim:)))) bebek diğer odadaymıs saattlerce bakmamısım birden aklıma geliyor falan:)))

2 gün önce ben de rüyamda oğlumu doğurmuştum ama 2 aylık bebek gibi büyüktü gamzeli siyah saçlı hiç sanmadığım bi tip
O kucağımda ben Atlas nerde diyorum, kimseden cevap yok. Sonra biri, bizi buraya getiren şöförle evde o, dedi..
Kimdi bilmiyorum ama öldürüyodum onu
Atlas çıldırır delirdiniz mi siz die die, kucağımda bebekle çıplak ayak hastaneden koştum çıktım.

Bunları doğuruyoruz ama aklımız hala geridekilerde

Geçmiş olsun canım. İnşallah doğum sonrası toparlarsın. Beslenmeden bağımsız bi erime mi bu genetik falan mı acaba? Doktor nasıl yorumladı?

Bizim günümüz de çok yakınmış
Ben hep yengeç olcak derken Aslan burcu oluyo mu bi deee
Onun da korkusu var biliyor musun :) ben aslan, oğlum aslan, kızım da aslan burcu olursa yandık ki ne yandık. Üç inatçı keçi bir arada

Ben de normal bekliyorum bi problem olmazsa. Ve kendime tarihler biçiyorum ne akılsa
Herbiri için çıkış noktası var aklımda.
5 Temmuz 7 Temmuz 12 Temmuz veya 24-28 Haziran gibi Ama bu haziranları hiç istemiyorum. Daha çalışıyor olacağım diye. Sanki benim elimde Hani 40+ ise hiç aklımda yok. Bayağı stresli olur gibime geliyor

Bende normal bekliyorum nasip olursa planlı sezaryenler aklımı çelmiyor değil başına ne gün ne gelicek biliyosun hazırlıklı olursun falan
Şimdi bilinmezlik çok daha zor
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…