Ay benim kabusumda bu sürekli rüyamda emzirmeyi unutmuşum emzirmemişim:)))) bebek diğer odadaymıs saattlerce bakmamısım birden aklıma geliyor falan:)))Kızlar ben çok stres yaptım galibarüyamda doğum yapmıştım ama kızımı emzirmeyi sürekli unutuyordum... sonra birden aklıma geliyordu emzirmedim diye kv yanında oluyordu kızım sen emzirmeyince biberonla verdim sütünü diyordu... üçüne de bakabilecek miyim telaşından heralde
Evetttt ben son 2 haftadır güzel yiyorum valla iştah açıldı 2 kilo birden aldım bileSekiz aydır süren iştahsızlıktan sonra son 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum.Bi tırstım şu an.Son 1 ayda almadığım bütün kiloları alacak miyim yoksaSizde ne bulursanız götürüyor musunuz kizlarrrrrrrr
Bizimki pek erken alma taraftarı değil aslında ama sağlık durumlarından dolayı o tarihe çekti Kontrol ne zaman sizinay hadi hayırlısı canım
herkese 20 gün önceye veriyolar sezeryan tarihini o zaman banada 10 gün sonraya verir bu sefer gittiğimde
dönmedi çünkü bizim zilli
Benim için normal gözüküyor doğum ama bakicazBana da açılma var mı diye bakmışlardı 28. Haftada kanama olunca. Keşke öyle zamanlarda baksalar çatıya
Ben son 1 haftadir kilo almamışım dünyaları yiyesim var da iste şeker durduruyor beniEvetttt ben son 2 haftadır güzel yiyorum valla iştah açıldı 2 kilo birden aldım bile
Aminn canım. Allah senin evladını da sana bağışlasın. Vaktin varsa biraz anlatsana doğumunu, sonraki 1 aylık süreci, ne giydirdin,nasıl geçti vs vs :)Selam kızlar :)
Bende 2017 temmuz annesiyim
Hepinize kolay dogumlar diliyorum saglikli sihhatli hayirli evlatlariniz olsun insaAllah
yarın :)Bizimki pek erken alma taraftarı değil aslında ama sağlık durumlarından dolayı o tarihe çekti Kontrol ne zaman sizin
Ooo güzel haberleri bekliyorum o zamanyarın :)
Bende aksine iştah kapandı. Gün boyu yediğim şey, meyve yoğurt ceviz ayran salatalık domates tahin falan..Sekiz aydır süren iştahsızlıktan sonra son 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum.Bi tırstım şu an.Son 1 ayda almadığım bütün kiloları alacak miyim yoksaSizde ne bulursanız götürüyor musunuz kizlarrrrrrrr
Bizde çatı muayenesi yok, zaten dr komtrolü komple yok ama ebeler de çatıya bakmıyo hiç. Doğum sancısı ile gidince açılma kontrolü yapıolar , hepsi oBana bakilmadi hiç. Sadece 1 kez acilma var mi diye bakılmıştı
Ay benim kabusumda bu sürekli rüyamda emzirmeyi unutmuşum emzirmemişim:)))) bebek diğer odadaymıs saattlerce bakmamısım birden aklıma geliyor falan:)))
Bizim günümüz de çok yakınmışHerkes tarihi alıyor, çoğu da erken tarih, siz kırkı cıkarınca benim gibi normal doğumu bekleyenler anca doğurur.
Geçmiş olsun canım. İnşallah doğum sonrası toparlarsın. Beslenmeden bağımsız bi erime mi bu genetik falan mı acaba?Normalde 21 Temmuz’da olması gerekiyor ama son trimester başladığında Gebeliğe bağlı kalça osteoporozu başlamış bende şuan hiç yürüyemiyorum mecburi yatak istirahatindeyim o yüzden 37 bitince alalım hemen dedi doktorum
Akciğer geliştirici iğne yapılacak 30haziranda o da kemik erimesini arttırıyormuş ama solunumunda sıkıntı olmaması adına bir doz yapılacak
Kızımıza kalsa onun gelesi yok sakin sakin yatıyor aslında
Ya belli olmaz acele ederlerseHerkes tarihi alıyor, çoğu da erken tarih, siz kırkı cıkarınca benim gibi normal doğumu bekleyenler anca doğurur.
Onun da korkusu var biliyor musun :) ben aslan, oğlum aslan, kızım da aslan burcu olursa yandık ki ne yandık. Üç inatçı keçi bir aradaBizim günümüz de çok yakınmış
Ben hep yengeç olcak derken Aslan burcu oluyo mu bi deee
Oğlum 39+3 te doğdu, daha da dururdu da su geldi, evet canım normal dogumdu..Ya belli olmaz acele ederlerseSenin ilki normal o zaman. O erken geç nasıl doğdu?
Benim kız benim gibi başak olacak diye seviniyordum. 29 Ağustostu. 6 Ağustosta gelip aslan oldu. O hesapBizim günümüz de çok yakınmış ☺
Ben hep yengeç olcak derken Aslan burcu oluyo mu bi deee
Bende normal bekliyorum nasip olursa planlı sezaryenler aklımı çelmiyor değil başına ne gün ne gelicek biliyosun hazırlıklı olursun falanBen de normal bekliyorum bi problem olmazsa. Ve kendime tarihler biçiyorum ne akılsa
Herbiri için çıkış noktası var aklımda.
5 Temmuz 7 Temmuz 12 Temmuz veya 24-28 Haziran gibi Ama bu haziranları hiç istemiyorum. Daha çalışıyor olacağım diye. Sanki benim elimdeHani 40+ ise hiç aklımda yok. Bayağı stresli olur gibime geliyor
Benim istahim azaldı son iki haftadır.Sekiz aydır süren iştahsızlıktan sonra son 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum.Bi tırstım şu an.Son 1 ayda almadığım bütün kiloları alacak miyim yoksaSizde ne bulursanız götürüyor musunuz kizlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?