- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Öylemi .Bu neki acaba.bazen sutyenimde sarı lekeler oluyordu.bir kac gundur ise banyodan çıkınca filan kurulanirken.damlayaak kadar geliyor.Kolostrum değildir o canım.Koyu kıvamlı ve sarı renkte gelir Kolostrum.Ve bebek doğunca gelir.
Insallah canim, hepimizin de bol bol olsunBitmez merak etme :) Bebek gelince artar inşallah.
Ben balıkesirden Bi abiye yaptırdım tamamen doğal hiç bi katkı maddesi yok onu kullanırım gibi düşündüm bende canım ama tek düşündüren kokusu çocuk iğrenmesin memedenSarı Kantaron yagi gogus ucuma kullanayim diyorum ama acaba faydali olur mu.Normalde yaralari cabuk iglestiriyo da
Yağla mi masaj yapıyorsun canimBana ebe masaja başla dedi canım acıya acıya alışacak sanırım hergün 10 dakika masaj yapıyorum acısına koyma bence yap üstüne git
Zeytinyağıyla yapıyorum canım özellikle uçlarını biraz çeke çeke yapıyorumYağla mi masaj yapıyorsun canim
Benim de kayinvalidem yapti gecen 1 sise.gonderdi bana. aynen dedigin gibi yapmak lazimBen balıkesirden Bi abiye yaptırdım tamamen doğal hiç bi katkı maddesi yok onu kullanırım gibi düşündüm bende canım ama tek düşündüren kokusu çocuk iğrenmesin memedenbebek emeceği için doğallığından eminsen kullanırsın bebiş uyanmadanda da temizlemek iyi olur sanki çok ağır kokuyo
Oh mis gibi ben kantoron yağı olmadan senelerdir durmuyorum yaraya tanığa pişiğe herşeye iyi geliyo resmen nimetBenim de kayinvalidem yapti gecen 1 sise.gonderdi bana. aynen dedigin gibi yapmak lazim
Öylemi .Bu neki acaba.bazen sutyenimde sarı lekeler oluyordu.bir kac gundur ise banyodan çıkınca filan kurulanirken.damlayaak kadar geliyor.
Ay sen çılgınsınBurasida sicakta gece yatarken sicagi.hissetmiyorum hatta uzun pijamayla yatiyorum usutmeyeyim diye sirtimi da kapatiyorum
Oh maşallah kuzunaaaaaaaGünaydınlar herkese benim de görüş günümdü bugün nst den bildiriyorummuayenemi oldum 2700 gr 47 cm olmuş tospikim normal herşey dedi ayrıntı vermiyor zaten. Doğum şekli için 2 hafta sonraya çağırdı.nst sonuçlarını da çıkarken göstereceğim bizden haberler böyle
Compengciğim maşallah kuzunaKontrolden geldim bugün 33+6yız 2620 gram 46 cm olmuşuz. Normal doğum pozisyonundaymış inşallah değişmez. Herşey yolunda dedi.
Evet aç olman bebeğin hareketlerini etkiliyor, ama etkilemeseydi de her şey "normal" olurdu :):):)Günaydın herkeslere..
Hareketlerinde azalma var die aramıştım ama şansıma hem de açtım.. Bi de uzun sürdü daha da acıktım. Sonucu etkiler mi bilmiyorum ama herşey “normal” çıktı ☺
Teşekkür ederim canımcım
Nabız kaçtı ki yüksek dediler? Burası 170’e bile “normal, olabilir” diyo
140-155 arası çıktı dün bizimkinin de.. Ondan sormuştum.
Sarı Kantaron yagi gogus ucuma kullanayim diyorum ama acaba faydali olur mu.Normalde yaralari cabuk iglestiriyo da
Zeytinyağıyla yapıyorum canım özellikle uçlarını biraz çeke çeke yapıyorum
Sarı Kantaron yagi gogus ucuma kullanayim diyorum ama acaba faydali olur mu.Normalde yaralari cabuk iglestiriyo da
Koku dedin de o bile uyanma sebebim geceleriAy sen çılgınsın
Gerçekten çok gıcıksın :)
Kokuyosundur da sen
2 saat kesintisiz uyursam öpüp başıma koyuyorum resmen
Sıcak
Tuvalet
yatış şekli
Dönmeler
Amann sabahlar olmasın
Kuzum yara olana kadar emecek sonra çıkacak. Benim de öyle oldu. İkisi de yara oldu. Hatta daha yeni yeni iyileşiyorBende pompada işe yaramadıda bılmıyorum ne olacak böyle
Sen bi level daha atlaşmışsınKoku dedin de o bile uyanma sebebim geceleriYıkanıp öyle yatıyorum ter kokuma uyaniyorum
Kuzum yara olana kadar emecek sonra çıkacak. Benim de öyle oldu. İkisi de yara oldu. Hatta daha yeni yeni iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?