2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kolostrum değildir o canım.Koyu kıvamlı ve sarı renkte gelir Kolostrum.Ve bebek doğunca gelir.
Öylemi .Bu neki acaba.bazen sutyenimde sarı lekeler oluyordu.bir kac gundur ise banyodan çıkınca filan kurulanirken.damlayaak kadar geliyor.

Sarı Kantaron yagi gogus ucuma kullanayim diyorum ama acaba faydali olur mu.Normalde yaralari cabuk iglestiriyo da
Ben balıkesirden Bi abiye yaptırdım tamamen doğal hiç bi katkı maddesi yok onu kullanırım gibi düşündüm bende canım ama tek düşündüren kokusu çocuk iğrenmesin memeden bebek emeceği için doğallığından eminsen kullanırsın bebiş uyanmadanda da temizlemek iyi olur sanki çok ağır kokuyo

Benim de kayinvalidem yapti gecen 1 sise.gonderdi bana. aynen dedigin gibi yapmak lazim

Evde dogum benim için de çok uçuk. Neden daha az risk varken daha riskli olanı seçeyim. Üstelik riske ettiğim şey benim ve çocugumun canıyken.Bunun yanında değinmek istediğim başka bir nokta daha var. "Sezeryana zorlamak ya da zorlanmak". Arkadaşlar sezeryan tü kaka değildir.Neden sezeryandan tecavüz gibi bahsediyorlar anlamıyorum. Normal dogumun sezeryandan üstünlüğü yoktur.Neden normal dogum cok zor ben normal dogurdum nasıl da acıların kadınıyım ah nasıl da fırlattım diye göğsü kabarıyor kadınlarımızın. Daha geçen haftalarda ille de normal dogurucam dıye diretip sırf bu yuzden cocugunu yuzde 80 engelli kucagına alan bir annenin haberini izledim.Ne yazık.Siz siz olun doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin. İçinize sinmez ve vaktiniz de varsa baska bir doktora elbette danısın.Ama normal dogurucam havamı da atıcam diye çolugunuzu çocugunuzu perperişan etmeyin.Doktor neyi uygun görüyorsa sizin için de bebeğiniz için de en dogrusu odur.

Matilda- hani Samira34 sana sinir olmuyorum demiş ya ben oluyorum aylardır anlata anlata bitiremedin evde doğum hikayelerini. Yememiş içmemişsin cahil gibi evde doğurup duruyorsun. Şikayet edersen de et. Burda milleti saçma sapan şeylere teşvik edip duruyorsun aylardır. Başka konuşmalara müdahil olmuyorsun grupta aylardır tek anlattığın şöylr doğurdum böyle doğurdum yok ters dogurdum yok ebeyle doğurdum büyük başarı Yeter artık valla sıktın.

Dayanamayıp müdahil olacağım. Sevgili Matilda- evde doğum Amerikada Avrupa da ya da en mükemmel en iyi yerde yapılsa bile yanlış yapılmaması gereken birşey. Tamam yapmışsın evde doğumunu tamam ters doğurmuşsun tamam en kral anne sensin tamam en mükemmel vajina seninki ama tamam yani. Samira34 dedi ya belki evde gizli saklı doğum yapacak buraları takip ediyor ve sen öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun ki onlara güç veriyor diye o kadar haklı ki cidden.
Lütfen kendine gel ve ne yaptığının nasıl bir algı yarattığının farkına var.

Burasida sicakta gece yatarken sicagi.hissetmiyorum hatta uzun pijamayla yatiyorum usutmeyeyim diye sirtimi da kapatiyorum
Ay sen çılgınsın
Gerçekten çok gıcıksın :)
Kokuyosundur da sen
2 saat kesintisiz uyursam öpüp başıma koyuyorum resmen
Sıcak
Tuvalet
yatış şekli
Dönmeler
Amann sabahlar olmasın

Göğüs ucu için 36 haftam dolsun kantoron yağı ile masaja başlıcam.Kantoron bitkisi ve saf zeytinyagi ile kendi yaptigim yagim var.Ilk doğumdan sonra da kullandım faydasını gördüm.1. ayın sonunda tamamen iyileşti.Birde bebeğin süt gelmeyen memeyi emmesi de yara yapıyor.Süt bol bol geldiğinde yara olmuyor.Yani benim öyle olmuştu.Bircok arkadaşım da bunu söyledi.Insallah bol sütlerimiz olur bebelerimizi doya doya emziririz.

Oh maşallah kuzunaaaaaaa Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahh.
Kontrolden geldim bugün 33+6yız 2620 gram 46 cm olmuşuz. Normal doğum pozisyonundaymış inşallah değişmez. Herşey yolunda dedi.
Compengciğim maşallah kuzuna Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına
Evet aç olman bebeğin hareketlerini etkiliyor, ama etkilemeseydi de her şey "normal" olurdu :):):)

Sarı Kantaron yagi gogus ucuma kullanayim diyorum ama acaba faydali olur mu.Normalde yaralari cabuk iglestiriyo da

Göğüs ucu yarasına iyi geliyormuş.
Ama doğumdan önce yapmamızın faydası olur mu acep
Bir de içinde zeytinyağı oluyor ya hani kıl yapar mı

Zeytinyağıyla yapıyorum canım özellikle uçlarını biraz çeke çeke yapıyorum

Kıllanmayalım sonra kız

Ay sen çılgınsın
Gerçekten çok gıcıksın :)
Kokuyosundur da sen
2 saat kesintisiz uyursam öpüp başıma koyuyorum resmen
Sıcak
Tuvalet
yatış şekli
Dönmeler
Amann sabahlar olmasın
Koku dedin de o bile uyanma sebebim geceleri Yıkanıp öyle yatıyorum ter kokuma uyaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…