Doğunca ozaman hepimizin poposundan ısırma hakkımız var:)))Dur kız çılgın. UzandiM şimdi sancım yok Bence benimki benimle dalga geciyor
Kız o akıntı bende bir haftadır varkızlar bu nişan dedikleri şey illa kırmızı yada pembe mi olması gerekiyo
az önce lavaboda peçeteye sümüksü bişey geldi şeffaf renksiz bişeydi
bide adet ağrısı gibi bişeyler var kasıklarımda
doğuruyo muyumm
Maşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuşMinnosumun çeyizi bunlar teyzoslari
İkizlere yapmistim bu kızıma yapmasam olmaz dedim... çikolata hariç hepsi kendi emeğim... bl tek kızıma battaniye oremedim onu da kışa kadar orucem inşallah
Ben şimdiden koysam mı acaba diye düşündüm sancıları başlatır mı acabaMeryem Ana otunu bulup babaanneme bıraktımsancım başlayınca okuyarak suyu dökücek üstüne Allahım kolay doğum için neler yapıyorum
Bende isterim duaKız @Meylen herkese dua ediyorum da sana özel dua edeceğim içimden geldi.İsmin Özlem miydi yanlış mı hatirliyorum?Normal doğum için çaba baya sarfediyorsun.Emeklerin bosa cikmasin insallah Allah sana hayırlı sağlıklı kolay normal doğum nasip etsin.❤
Canım gözünüzaydın sorun olmamasına sevindimTeşekkürler kızlar. Serum takıldı, kan tahlili istendi, düzenli nst ile müşade altında tutunuldu sonuç bebeğim iyi nabzı düzene girdi elhamdülillah. Iki hafta daha beklesin en azından☺.
Bu arada burda da ortalık karışmış ama tam anlamadım
Ay canımmmmben hepinize hepimize ediyorum valla inşallah hepimiz önce sağlıkla sonra kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza
Seval canım adım ama senin için özlem olurum kız nolcak
Kız o akıntı bende bir haftadır vardoğurmadım sende doğurmazsın
Maşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Ben şimdiden koysam mı acaba diye düşündüm sancıları başlatır mı acaba
Bende isterim dua
Canım gözünüzaydın sorun olmamasına sevindim
Sancı için olsa sence ben durur muyum kuzuKız o akıntı bende bir haftadır vardoğurmadım sende doğurmazsın
Maşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Ben şimdiden koysam mı acaba diye düşündüm sancıları başlatır mı acaba
Bende isterim dua
Canım gözünüzaydın sorun olmamasına sevindim
Aslında manyak olduğumu düşünmeniz lazım ama sizin güzel yüreğiniz vallaSevalleri severim çok.Dualar hep karşılıklı canım.Normal doğum içimde ukde kaldı.Boyle cabalayanlar hoşuma gidiyor
Ters dur bebeği elinle iktir falan öle bişi diyordu:)))))Aslında manyak olduğumu düşünmeniz lazım ama sizin güzel yüreğiniz valla
Kız yok normal doğumdan ziyade kolay olsun diye çabalıyorum denemediğim Bişey kaldıysa söyleyin ben denerim
O dönmesi için olabilir mi canısıTers dur bebeği elinle iktir falan öle bişi diyordu:)))))
Yoksa sıra sende mi kızHastaneyi aradım,evde bekle dediler,sanci daha kuvvetlenirse,daha sıklaşırsa öyle gel dediler. Benim de planım o yöndeydi zaten ama bildirmek istedim hastaneye
Sizi cok iyi anliyorum internetteki butun olumsuz yorumlari okudum üzuldum cok agladim kendime zehir ettim hamileligimi sorularinizi cevapliyim17. Haftada plesenta asada diye progestan baslamisti doktor sabah aksam 20.haftada siddetli kanama gecirdim progestani 3 e cikardi fitil olarak 28. Haftaya kadar kullandim 28.haftaya kesin cikar dedi biraz cikinca burda yapamayiz kanamali olur dedi tanidigi profösere yönlendirdi tip fakültesine profun özeline gittim sezeryanida fakultede yapacak kendisi.yapisiklik varmi bilmiyorum demedi sizinde iyi olur insallah bi tanidigim gecen sene yapisiklikta vardi sagsalim dogurdu doktor rahmi almamak icin biraz hastanede yatirdi plesentayi parca parca düsurdu insallah sagsalim yavrularimizi aliriz kucagimiza dua edecegim sizeCevabın için teşekkür ederim çok sevindim az da olsa çıkmış olmasına. Seninki daha uzun süreymiş ama çok şükür sona gelmişsin. Ben şimdiden sıkıntıdan patlıyorum geçmiyor günler. Neyle karşılaşacağımın bilinmezliği de stres yapıyor bende. Senin daha öncekiler normal Doğum olduğu için yapışma yoktur , benim ilk gebeliğim sezaryen o yüzden oraya yapışmış olma ihtimali var. Bu korkutuyor beni.
Sen özel de mi yoksa eğitim araştırmada mı yapacaksın doğumu?
Bir de kanamaların nasıl oluyordu , çok mu?
Kontrollere ne sıklıkla gidiyordun?
Plasenta nedeniyle kan sulandırıcı veya başka bir ilaç kullandın mı ?
Çok soru sordum ama beni sen anlarsın biliyorum
Valla belli olmaz o işler,ben sanki hiç doguramicam gibi hissediyorumYoksa sıra sende mi kız
Aman kuzu sen her koşulda yapma:))O dönmesi için olabilir mi canısı
Onada cesaret edemem kendisi başlatsın doğumu
Kız döndü benim zaten o konuda sıkıntım yok kiAman kuzu sen her koşulda yapma:))
Banada aynı şeyi söyledi doktorcuğum hastaneye gidince Bi daha boşuna parmak yemek istemiyorumHastaneyi aradım,evde bekle dediler,sanci daha kuvvetlenirse,daha sıklaşırsa öyle gel dediler. Benim de planım o yöndeydi zaten ama bildirmek istedim hastaneye
Bolbol konuş ozaman kandır bunu da ben mi öğreteyimKız döndü benim zaten o konuda sıkıntım yok kigelmesi kaldı hanımefendinin
Kız pzt gelsin beşik kertmesi yaparız :)))))Banada aynı şeyi söyledi doktorcuğum hastaneye gidince Bi daha boşuna parmak yemek istemiyorumne zaman düzenli ve artarak gelirse o zaman gidicem 5 dakikada doğuracak değiliz ya (ay inşallah amin tuta tuta gideriz bişey olmaz )
Aynen aynen kiz orda parmaklayip duracaklarBanada aynı şeyi söyledi doktorcuğum hastaneye gidince Bi daha boşuna parmak yemek istemiyorumne zaman düzenli ve artarak gelirse o zaman gidicem 5 dakikada doğuracak değiliz ya (ay inşallah amin tuta tuta gideriz bişey olmaz )
Bu bıdık fındık kurtları kandırıyor diyorum sizeAynen aynen kiz orda parmaklayip duracaklarkarşıyım parmaklanmaya. Sancım da kalmadı
Ah ah neler dedim bilezik alıcam dedim bebek sevdim kıskanır belki dedim yavrum çocuğum göbek deliğimden çıkamazsın dedim ananın canını yak bişey olmaz dedim ama yok diyor ki keyfim yerindeBolbol konuş ozaman kandır bunu da ben mi öğreteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?