2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız o akıntı bende bir haftadır var doğurmadım sende doğurmazsın
Minnosumun çeyizi bunlar teyzoslari
İkizlere yapmistim bu kızıma yapmasam olmaz dedim... çikolata hariç hepsi kendi emeğim... bl tek kızıma battaniye oremedim onu da kışa kadar orucem inşallah
Maşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Meryem Ana otunu bulup babaanneme bıraktım sancım başlayınca okuyarak suyu dökücek üstüne Allahım kolay doğum için neler yapıyorum
Ben şimdiden koysam mı acaba diye düşündüm sancıları başlatır mı acaba
Bende isterim dua
Canım gözünüzaydın sorun olmamasına sevindim

Ay canımmmm ben hepinize hepimize ediyorum valla inşallah hepimiz önce sağlıkla sonra kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza
Seval canım adım ama senin için özlem olurum kız nolcak

Sevalleri severim çok.Dualar hep karşılıklı canım.Normal doğum içimde ukde kaldı.Boyle cabalayanlar hoşuma gidiyor

Canım Saye- cim ikiz hamile olarak senin çabalarında takdire şayan.Allah gönlünün muradını versin.Bu sayfadaki tüm anneler hepimiz normal olsun sezaryen olsun sağlıkla mutlulukla doğum yapalım yavrularimizi bagrimiza basalim inşallah.Amin ☝☝☝

Sancı için olsa sence ben durur muyum kuzu
Açılmayı hızlandırıyomuş doğumu başlatmıyomuş

Sevalleri severim çok.Dualar hep karşılıklı canım.Normal doğum içimde ukde kaldı.Boyle cabalayanlar hoşuma gidiyor
Aslında manyak olduğumu düşünmeniz lazım ama sizin güzel yüreğiniz valla
Kız yok normal doğumdan ziyade kolay olsun diye çabalıyorum denemediğim Bişey kaldıysa söyleyin ben denerim

Sizi cok iyi anliyorum internetteki butun olumsuz yorumlari okudum üzuldum cok agladim kendime zehir ettim hamileligimi sorularinizi cevapliyim17. Haftada plesenta asada diye progestan baslamisti doktor sabah aksam 20.haftada siddetli kanama gecirdim progestani 3 e cikardi fitil olarak 28. Haftaya kadar kullandim 28.haftaya kesin cikar dedi biraz cikinca burda yapamayiz kanamali olur dedi tanidigi profösere yönlendirdi tip fakültesine profun özeline gittim sezeryanida fakultede yapacak kendisi.yapisiklik varmi bilmiyorum demedi sizinde iyi olur insallah bi tanidigim gecen sene yapisiklikta vardi sagsalim dogurdu doktor rahmi almamak icin biraz hastanede yatirdi plesentayi parca parca düsurdu insallah sagsalim yavrularimizi aliriz kucagimiza dua edecegim size

Hastaneyi aradım,evde bekle dediler,sanci daha kuvvetlenirse,daha sıklaşırsa öyle gel dediler. Benim de planım o yöndeydi zaten ama bildirmek istedim hastaneye
Banada aynı şeyi söyledi doktorcuğum hastaneye gidince Bi daha boşuna parmak yemek istemiyorum ne zaman düzenli ve artarak gelirse o zaman gidicem 5 dakikada doğuracak değiliz ya (ay inşallah amin tuta tuta gideriz bişey olmaz )

Kız pzt gelsin beşik kertmesi yaparız :)))))

Aynen aynen kiz orda parmaklayip duracaklar karşıyım parmaklanmaya. Sancım da kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…