İlk günler birileri verir kucağına kalkıp yatmak zorluyor aZcik. Dikislere de öyle kolay kolay zarar gelmez cnm merak etme. İnsan acısını bile unutuyor valla bak bir ay geçmiş bile daha dün gibiydi. Hiç korkma.
Canım, vücudun hazırlanıyor doğuma. Artar, sıklaşır, düzenli hale gelirse aktif doğum eylemi başlar kanaatimce. Normal bekleniyor di mi? Yani hastane dr tarafından.
Canım, vücudun hazırlanıyor doğuma. Artar, sıklaşır, düzenli hale gelirse aktif doğum eylemi başlar kanaatimce. Normal bekleniyor di mi? Yani hastane dr tarafından.
Yani doktorumla bugün net bir şekilde konuşacam,ne yapmayi düşünüyor,pek ketum zar zor konuşur,herseye normal der Şimdiye kadar konuşulan normal dogum ama bilemicem
Yani doktorumla bugün net bir şekilde konuşacam,ne yapmayi düşünüyor,pek ketum zar zor konuşur,herseye normal der Şimdiye kadar konuşulan normal dogum ama bilemicem
Hayırlısı canım. Benim ilk anne grubunda da yurt dışında yaşayanlar vardı. Yunanistan, Almanya, İngiltere, Amerika. Geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama çoğuna normal doğumu beklettiler. Ve öyle de oldu sanırım. O yüzden sordum.
Evet canım o sancı. Oksurdugunde ya da sağına soluna dönmeye çalışıp kendini kastiginda ya da bebek kuvvetli oynadığında da artar. Ama sancin var gibi görünüyor. Ben 70 lerdeyken çok hafif bir ağrı hissediyordum. İlk hastaneye yattığımda 105 görünüyordu ben sadece kasılmaları hissediyordum ağrı azdı. Doktoruna ne yap et detayları konuş bence de.
İlk günler dikiş yerine bişey olmasın diye iki gün takip cikarttigim korseyi artık takayım dedim de şimdi de külot gibi oldu sikmiyor bu böyle işe yaramaz demi sikmasi lazım