2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabi tabi bence de mutlaka faydası olur canım. Ben başkalarından da biliyorum bu ayetlerin okunduğunu ama aklına gelirse. İnsan elinde olmadan çok panik oluyor haliyle normal doğum daha da unutturur gibime geliyor.

Tabi tabi bence de mutlaka faydası olur canım. Ben başkalarından da biliyorum bu ayetlerin okunduğunu ama aklına gelirse. İnsan elinde olmadan çok panik oluyor haliyle normal doğum daha da unutturur gibime geliyor.
Unuturum diye ekran görüntüsü alıyorum zaten aşkıperipellam eşim dahil herkese atıyorum onlarda okicak
Bilmiyorum ben dua ve ayetlerin faziletine fazlaca inanan biriyim hakkıyla Müslüman olan biri değilim ibadet tesettür vs ama Kur'an bambaşka hem okumayı çok seviyorum hemde duaları araştırmayı

Evet bende o yüzden emin olamıyorum canım. Gebelik şekeri yüzünden çok geçe kalmamam lazım bebek için iyi olmaz.

Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz

Benim gebelik şekerim var son haftalara kader beklememek lazim

Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Benim de 10 gündür ilerlememis. Artık ilerlemez dedi doktor. Neden yazıp yazmamakta kararsız kaldın ki canım. Haftamiz da seninle aynı

Benim de 10 gündür ilerlememis. Artık ilerlemez dedi doktor. Neden yazıp yazmamakta kararsız kaldın ki canım. Haftamiz da seninle aynı
Tum gun moralim cok bozuktu canim herkesin iyi gidince kendileri icinde endiselenmesinler diye sana ne diyorlar ne zaman dogum kilosu nasil 2650 dedi ama bu olcumlerin daha altinda olabilir dedi

Tum gun moralim cok bozuktu canim herkesin iyi gidince kendileri icinde endiselenmesinler diye sana ne diyorlar ne zaman dogum kilosu nasil 2650 dedi ama bu olcumlerin daha altinda olabilir dedi
İşte bana birşey demedi kilo almaz normal olabilir dedi. Benimki 3200 gramda takılıp kaldı. Moralini bozma canım. Düşük doğum ağırlıklı olacak demek seninki. Neden bekletilir seni doktor. 38 e kadar bekleyecek mi

Sakin canini sikma bunun için. Benim arkadasım 2 doğum yapti biri 39 haftalik biri 41 haftalık bebeklerin biri 2100 gr idi doğdunda diğeri 2300 gr masallah şimdi koca kızlar oldular sağlıklılar küçük küçük süt göbekleri var

Bana bir şey demedi. Plasenta yaşlanmış falan demedi hiç. Suyun da iyi dedi. Kendi doğum sancıların sıklasmadikca 38 i geçsin öyle alicam dedi. Bebek kilo almıyorsa kalmasının anlamı var mı acaba
Kilo almamasının sebebine bağlı bence ilk hamileligin ve normal ďüsünuyorsan risk yoksa beklersin ama.doktorun sebebini soylememesi garip olmuş bu arada bebek hareketleri azalirsa muhakkak gel demisti bana doktor bu süreçte

İşte diyor ki kilo almayabilir artık 36 dan sonra. Ne alaka ki. Ben muz ve sütü bıraktım artık onunla mi ilgisi var dicem ama sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…