Kızlar birde bişey daha duydum daha doğrusu Bi kızın videosunda gördüm çoğu kişi önermiş sancı varken doğum anında bunu tekrarlamışlar ve o saatler su gibi geçmiş
Hatta kızın videosu çok pozitif görkem karman doğum olarak bakarsanız youtubedan beni inanılmaz rahatlattı
Kızlar birde bişey daha duydum daha doğrusu Bi kızın videosunda gördüm çoğu kişi önermiş sancı varken doğum anında bunu tekrarlamışlar ve o saatler su gibi geçmiş Eki Görüntüle 2279989
Hatta kızın videosu çok pozitif görkem karman doğum olarak bakarsanız youtubedan beni inanılmaz rahatlattı
Tabi tabi bence de mutlaka faydası olur canım. Ben başkalarından da biliyorum bu ayetlerin okunduğunu ama aklına gelirse. İnsan elinde olmadan çok panik oluyor haliyle normal doğum daha da unutturur gibime geliyor.
Tabi tabi bence de mutlaka faydası olur canım. Ben başkalarından da biliyorum bu ayetlerin okunduğunu ama aklına gelirse. İnsan elinde olmadan çok panik oluyor haliyle normal doğum daha da unutturur gibime geliyor.
Unuturum diye ekran görüntüsü alıyorum zaten aşkıperipellam eşim dahil herkese atıyorum onlarda okicak
Bilmiyorum ben dua ve ayetlerin faziletine fazlaca inanan biriyim hakkıyla Müslüman olan biri değilim ibadet tesettür vs ama Kur'an bambaşka hem okumayı çok seviyorum hemde duaları araştırmayı
Evet canım o sancı. Oksurdugunde ya da sağına soluna dönmeye çalışıp kendini kastiginda ya da bebek kuvvetli oynadığında da artar. Ama sancin var gibi görünüyor. Ben 70 lerdeyken çok hafif bir ağrı hissediyordum. İlk hastaneye yattığımda 105 görünüyordu ben sadece kasılmaları hissediyordum ağrı azdı. Doktoruna ne yap et detayları konuş bence de.
Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Hayırlısı canım. Benim ilk anne grubunda da yurt dışında yaşayanlar vardı. Yunanistan, Almanya, İngiltere, Amerika. Geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama çoğuna normal doğumu beklettiler. Ve öyle de oldu sanırım. O yüzden sordum.
Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Tum gun moralim cok bozuktu canim herkesin iyi gidince kendileri icinde endiselenmesinler diye sana ne diyorlar ne zaman dogum kilosu nasil 2650 dedi ama bu olcumlerin daha altinda olabilir dedi
Tum gun moralim cok bozuktu canim herkesin iyi gidince kendileri icinde endiselenmesinler diye sana ne diyorlar ne zaman dogum kilosu nasil 2650 dedi ama bu olcumlerin daha altinda olabilir dedi
İşte bana birşey demedi kilo almaz normal olabilir dedi. Benimki 3200 gramda takılıp kaldı. Moralini bozma canım. Düşük doğum ağırlıklı olacak demek seninki. Neden bekletilir seni doktor. 38 e kadar bekleyecek mi
Sakin canini sikma bunun için. Benim arkadasım 2 doğum yapti biri 39 haftalik biri 41 haftalık bebeklerin biri 2100 gr idi doğdunda diğeri 2300 gr masallah şimdi koca kızlar oldular sağlıklılar küçük küçük süt göbekleri var
Bana bir şey demedi. Plasenta yaşlanmış falan demedi hiç. Suyun da iyi dedi. Kendi doğum sancıların sıklasmadikca 38 i geçsin öyle alicam dedi. Bebek kilo almıyorsa kalmasının anlamı var mı acaba
Kilo almamasının sebebine bağlı bence ilk hamileligin ve normal ďüsünuyorsan risk yoksa beklersin ama.doktorun sebebini soylememesi garip olmuş bu arada bebek hareketleri azalirsa muhakkak gel demisti bana doktor bu süreçte
Kilo almamasının sebebine bağlı bence ilk hamileligin ve normal ďüsünuyorsan risk yoksa beklersin ama.doktorun sebebini soylememesi garip olmuş bu arada bebek hareketleri azalirsa muhakkak gel demisti bana doktor bu süreçte