Senin masallah kurtarmis canim 38+0 bekleyelim dedide cuma gunu nst durumuna gore ayarlicaz tarihi zaten 38+0da haftaya carsambaİşte bana birşey demedi kilo almaz normal olabilir dedi. Benimki 3200 gramda takılıp kaldı. Moralini bozma canım. Düşük doğum ağırlıklı olacak demek seninki. Neden bekletilir seni doktor. 38 e kadar bekleyecek mi
Saol canim benim zaten premature annesiyim ilk kizim 1430 gr dogdu bu haftaya kadar gelince artik sıkıntı olmaz diye dusunmeye baslamistim umutlanmistim yani simdi tam kritik bi kiloda kuvez icin inşallah hic girmesi gerekmez kuvoze yanima almak nasip olur dogum sonrasiSakin canini sikma bunun için. Benim arkadasım 2 doğum yapti biri 39 haftalik biri 41 haftalık bebeklerin biri 2100 gr idi doğdunda diğeri 2300 gr masallah şimdi koca kızlar oldular sağlıklılar küçük küçük süt göbekleri var
Aa cok sasirdim nasil etkiliyse.cikmamiscanım korkutmak gibi olmasın ama gelen su biraz değişik
arabanın içine bişey koymadan oturma
benim 14. haftamda suyum geldi
o korkuyla bide ilk defa başıma geldiğinden bindim arabaya
şeffaf ama lekesi naptıysak çıkmadı sonra
eşim 250 lira para verdi yıkamacıya özel deterjanlarla yıkattırdı yinede çıkmadı
adam sormuş bu ne lekesi abi naptıysam çıkmadı demiş
Havlu benimde aklima geldi en guzeliBenımde suyum gelmişti hastane yarım saat uzaktaydı altıma havlu açtım akmadı neyse arabada dr alttan muayene ettiği zaman foşş
Başından mi savdi doktor açıklama yapmadı normal diyerek. Ben de 36-38 arası çok kilo alıyorlar diye biliyorum. Kordonunda mi bir sorun var. Cuma tekrar gidicem detaylı sorucam bu kez doktoraAsil kilo son zamanlar aliyor bebekler dedigim gibi benim.oglum.alamadi suyum kalmadi ve erken pilesanta yaslanmasi yasadim
Benimki 38 i de 3-4 gün geçsin diyor. Nst de sancıların nasıl. Benim sancim da var nst de düzenli ama 50 lerde seyreden.Senin masallah kurtarmis canim 38+0 bekleyelim dedide cuma gunu nst durumuna gore ayarlicaz tarihi zaten 38+0da haftaya carsamba
Arabamiz var cok mantikli dediginizBazen su foş die geliyo, filmlerdeki gibi ☺ bazen sürekli sızıntı şeklinde, miktar yine çok ama uzun sürüyomuş..
Benim foş die gelen cinstendi, yani pek, iç çamaşırı ve pijamada kuru yer kalmamıştı. Üstümü değişip, ped takmıştım.. Hastaneyle konuşup çıkmıştık. Taksi bekle hastane içi yürüme vs toplasan yarım saat sürmüştür ama sızıntı bile akmadı o sürede. Doğumda suda oldu o sürede tekrar akan bişi oldu mu bilmiyorum..
Ama taksiye söylemiştik doğum durumu var die arka koltuğa bişi serebilir misiniz diye, hem duraktaki yetkili hem şöför gerek olmadığını söyledi.. Artık alışıklar mıııı yoksa o arka koltuklar neler mi çekti bilmiyom
Kendi aracınız varsa, bi ped takıp, koltuğa havlu sermek yeterli olabilir her durumda sanırım
Allahım aşk bunlarKızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogduspinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
CanımCanım erken değil mi ben açılma başlayınca konulur olarak okudum hep
Canım ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun paylaştığın içinKızlar birde bişey daha duydum daha doğrusu Bi kızın videosunda gördüm çoğu kişi önermiş sancı varken doğum anında bunu tekrarlamışlar ve o saatler su gibi geçmiş
Eki Görüntüle 2279989
Hatta kızın videosu çok pozitif görkem karman doğum olarak bakarsanız youtubedan beni inanılmaz rahatlattı
Canım şakın üzülme sağ Salim gelsin inşallah kilosunu toparlar. İnşallah küvez sınırını geçer yanında kalır bebeğinKizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Benimde sıkıntım o canım çok bekleyemeyiz dedi drumBenim gebelik şekerim var son haftalara kader beklememek lazim
Canım olur mu öyle neden yazmayasın gelişimi duran bebişleri alıyorlar sanırım zaten kilo olarak mı geride kalmış kordon kan akışı falan normal ki bekletiyor seniKizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, dünyaya gelince sutünle toparlarsın inşallah..Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Benim takvimimde de gelisimi artik.yavasliyo diye yaziyo yani kilo alimi falan hatta bugun okudumBaşından mi savdi doktor açıklama yapmadı normal diyerek. Ben de 36-38 arası çok kilo alıyorlar diye biliyorum. Kordonunda mi bir sorun var. Cuma tekrar gidicem detaylı sorucam bu kez doktora
İnşallah asla buna gerek kalmaz rabbim yardımcınız olsunSaol canim benim zaten premature annesiyim ilk kizim 1430 gr dogdu bu haftaya kadar gelince artik sıkıntı olmaz diye dusunmeye baslamistim umutlanmistim yani simdi tam kritik bi kiloda kuvez icin inşallah hic girmesi gerekmez kuvoze yanima almak nasip olur dogum sonrasi
Sor canim ve genelde kilo alimi duruyorsa hayati tehlikeyw girer diye erkenden aliyorlar yakin takip gerekli sen ihmal etmeBaşından mi savdi doktor açıklama yapmadı normal diyerek. Ben de 36-38 arası çok kilo alıyorlar diye biliyorum. Kordonunda mi bir sorun var. Cuma tekrar gidicem detaylı sorucam bu kez doktora
İste bende bakicam doktor ne diyecek, normal doğum olsun istiyorum,doğumu baslatmak icin ne yapmam lazim bilmiyorumAllahım aşk bunlarmaşallah kuzuna canım
CanımLaL e o sebeple sormuştum o da Cuma koymuş bende dedim niyetim belli rabbimden hayırlısı
Canım ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun paylaştığın için
Canım şakın üzülme sağ Salim gelsin inşallah kilosunu toparlar. İnşallah küvez sınırını geçer yanında kalır bebeğin
Benimde sıkıntım o canım çok bekleyemeyiz dedi drum
Sağ ol canım olmadı başka bir doktora daha gidip sorarım. İçim rahat etsin. Demek içeride rahat değil çocuk.Sor canim ve genelde kilo alimi duruyorsa hayati tehlikeyw girer diye erkenden aliyorlar yakin takip gerekli sen ihmal etme
Sancılar düzenli mi çıktı merak ettim. Doğum başlar sancilarin böyle giderse bence.İste bende bakicam doktor ne diyecek, normal doğum olsun istiyorum,doğumu baslatmak icin ne yapmam lazim bilmiyorumamuda kalkicam
Allah niyetini kabul etsin canım ne demek rica ederimAllahım aşk bunlarmaşallah kuzuna canım
CanımLaL e o sebeple sormuştum o da Cuma koymuş bende dedim niyetim belli rabbimden hayırlısı
Canım ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun paylaştığın için
Canım şakın üzülme sağ Salim gelsin inşallah kilosunu toparlar. İnşallah küvez sınırını geçer yanında kalır bebeğin
Benimde sıkıntım o canım çok bekleyemeyiz dedi drum
Ama suanki kilosu masallah cok iyi ... benim 2720 dogmustu hic birnsaglik problemi yasamadik ama .. son haftalar 250 gram aliyormus yanlis mi biliyorum diye baktimSağ ol canım olmadı başka bir doktora daha gidip sorarım. İçim rahat etsin. Demek içeride rahat değil çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?