2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin masallah kurtarmis canim 38+0 bekleyelim dedide cuma gunu nst durumuna gore ayarlicaz tarihi zaten 38+0da haftaya carsamba

Saol canim benim zaten premature annesiyim ilk kizim 1430 gr dogdu bu haftaya kadar gelince artik sıkıntı olmaz diye dusunmeye baslamistim umutlanmistim yani simdi tam kritik bi kiloda kuvez icin inşallah hic girmesi gerekmez kuvoze yanima almak nasip olur dogum sonrasi

Aa cok sasirdim nasil etkiliyse.cikmamis ben de simdiden ne.olur ne olmaz biraz kalin seyler ayarlayayim o panikle zor.olmasin dedim seller sular gidiyomus baksana

Asil kilo son zamanlar aliyor bebekler dedigim gibi benim.oglum.alamadi suyum kalmadi ve erken pilesanta yaslanmasi yasadim
Başından mi savdi doktor açıklama yapmadı normal diyerek. Ben de 36-38 arası çok kilo alıyorlar diye biliyorum. Kordonunda mi bir sorun var. Cuma tekrar gidicem detaylı sorucam bu kez doktora

Senin masallah kurtarmis canim 38+0 bekleyelim dedide cuma gunu nst durumuna gore ayarlicaz tarihi zaten 38+0da haftaya carsamba
Benimki 38 i de 3-4 gün geçsin diyor. Nst de sancıların nasıl. Benim sancim da var nst de düzenli ama 50 lerde seyreden.

Arabamiz var cok mantikli dediginiz

Kızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogdu spinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Allahım aşk bunlar maşallah kuzuna canım
Canım erken değil mi ben açılma başlayınca konulur olarak okudum hep
Canım LaL e o sebeple sormuştum o da Cuma koymuş bende dedim niyetim belli rabbimden hayırlısı
Canım ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun paylaştığın için
Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Canım şakın üzülme sağ Salim gelsin inşallah kilosunu toparlar. İnşallah küvez sınırını geçer yanında kalır bebeğin
Benim gebelik şekerim var son haftalara kader beklememek lazim
Benimde sıkıntım o canım çok bekleyemeyiz dedi drum

Kizlar merhaba yazip yazmamakta kararsiz kaldim aslinda bugun kontrolum vardi kizimin gelisimi 34+2de kaldi artik ilerlemez ama geriyede gitmez dedi cuma tekrar kontrolum var duruma gore dogumu planlicaz
Canım olur mu öyle neden yazmayasın gelişimi duran bebişleri alıyorlar sanırım zaten kilo olarak mı geride kalmış kordon kan akışı falan normal ki bekletiyor seni

Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, dünyaya gelince sutünle toparlarsın inşallah..

C
Başından mi savdi doktor açıklama yapmadı normal diyerek. Ben de 36-38 arası çok kilo alıyorlar diye biliyorum. Kordonunda mi bir sorun var. Cuma tekrar gidicem detaylı sorucam bu kez doktora
Benim takvimimde de gelisimi artik.yavasliyo diye yaziyo yani kilo alimi falan hatta bugun okudum

İnşallah asla buna gerek kalmaz rabbim yardımcınız olsun

Sor canim ve genelde kilo alimi duruyorsa hayati tehlikeyw girer diye erkenden aliyorlar yakin takip gerekli sen ihmal etme

İste bende bakicam doktor ne diyecek, normal doğum olsun istiyorum,doğumu baslatmak icin ne yapmam lazim bilmiyorum amuda kalkicam

Allah niyetini kabul etsin canım ne demek rica ederim

Sağ ol canım olmadı başka bir doktora daha gidip sorarım. İçim rahat etsin. Demek içeride rahat değil çocuk.
Ama suanki kilosu masallah cok iyi ... benim 2720 dogmustu hic birnsaglik problemi yasamadik ama .. son haftalar 250 gram aliyormus yanlis mi biliyorum diye baktim

Eklentiler

• Screenshot_20190618-210059.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…