2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
güzel haberlerle gelmişsin ne güzel canım
benim kız 35. haftada 2650ydi iri diyodu seninkine haftasıyla uyumlu mu dedi ne dedi canım
kasılmaların kaç çıktı nstde ?
Haftasiyla uyumlu dedi canim nst degerleri iyi dedi bebegin nabzi 135 -140 larda,kasilmalar genelde 35 lerde bi iki sefer 60 lara cikti

İste bende bakicam doktor ne diyecek, normal doğum olsun istiyorum,doğumu baslatmak icin ne yapmam lazim bilmiyorum amuda kalkicam
Kız benim yapmadığım bir o kaldı artık güya rahim ağzım kısa ilaçları bugün bıraksam doğuracaktım tık yok gebelik şekeri olmasa sorun etmeyeceğimde o olunca sezeryan geliyor yandan yandan
Allah niyetini kabul etsin canım ne demek rica ederim
Aminnn canım inşallah

35+3 haftalık oldum.Ben hala devlette mi özelde mi doğum yapacağıma karar veremedim.Ilk doğumum özelde oldu.Ilgi alaka iyiydi rahattım.Devlette nasıl olur bilemiyorum.Dusun düşün sinir oldum
Özeli tavsiye ederim canım. Herkesin bir olmaz ama ben devlette çok hırpalandım. Durumun varsa istinasız özel.
Evet canim ben bununla beraber çeşitli ayet ve duaları hem türkçe hem arapça yazıyla küçük bir not defterine yazmıştım. Hem doğumdan bir hafta kadar önce hemde doğumda sıklıkla okudum. Rabbim çok dirayet vermişti gerçekten o an hiçbirşeyden korkmadım hatta şimdi hatırladıkça bile korkuyorum tüylerim diken diken oluyor ama o zaman korkmadım.
Tabi tabi bence de mutlaka faydası olur canım. Ben başkalarından da biliyorum bu ayetlerin okunduğunu ama aklına gelirse. İnsan elinde olmadan çok panik oluyor haliyle normal doğum daha da unutturur gibime geliyor.
Canım inan hep elimde yazdığım defterde okuyup durdum. Benimde aklıma aksine birtek duaları okumak gelmişti. Ebelerde soruyordu hatta dua mı okuyorsun diye :) sana da tavsiye ederim.
Rabbim isteyen herkesi kendine layık kul, habibine layık ümmet eylesin kuzum . Unutmazsın biiznillah okumayı, Bende tavsiye ediyorum bu tür şeyleri
C

Benim takvimimde de gelisimi artik.yavasliyo diye yaziyo yani kilo alimi falan hatta bugun okudum
En son kaç kiloydu canım senin bebiş? benim ki kız 35+1 de yani dün 2550 gram dedi doktorum.
İste bende bakicam doktor ne diyecek, normal doğum olsun istiyorum,doğumu baslatmak icin ne yapmam lazim bilmiyorum amuda kalkicam
Bol bol yürüyüş canım, yiyebileceğin kadar hurma. Ve perine masajını tavsiye ederim

Telefonu alıcam elime belki aklımdan giderde bakarak okurum Allah yardımcımız olsun

Abese 20. Ayeti çatalda iken bende hep içimden söyledim.
"Ve hayat yolunu kolaylaştırdı"

Kızlar bebeğinin karın çevresi 1 hafta geriden gelen var mı benimki gibi? doktorum iki hafta geriden gelmedikce problem olmadığını söyledi, bu sebeple içim rahatda sadece merak ettim aramızda benim ki gibi olan var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…