Haftasiyla uyumlu dedi canim nst degerleri iyi dedi bebegin nabzi 135 -140 larda,kasilmalar genelde 35 lerde bi iki sefer 60 lara ciktigüzel haberlerle gelmişsin ne güzel canım
benim kız 35. haftada 2650ydi iri diyodu seninkine haftasıyla uyumlu mu dedi ne dedi canım
kasılmaların kaç çıktı nstde ?
Allah bağıslasın saglıkla buyusun insallah :)Kızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogduspinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Kız benim yapmadığım bir o kaldı artıkİste bende bakicam doktor ne diyecek, normal doğum olsun istiyorum,doğumu baslatmak icin ne yapmam lazim bilmiyorumamuda kalkicam
Aminnn canım inşallahAllah niyetini kabul etsin canım ne demek rica ederim
Herkes bunu söylüyor da bende bir gram baş ağrısı olmadı ya neden acaba. Bol bol su içiyor musun?Kızlar yine ben spinal sezeryan sonrası lanet bas agrısına çözüm ne canımdan can gidiyo
Canım kafein iyi gelir kola veya kahve iç. Bol sıvı alKızlar yine ben spinal sezeryan sonrası lanet bas agrısına çözüm ne canımdan can gidiyo
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım gözünüz aydınKızlar hepiniz sagolun cok sukur sabah 10da kızım dogduspinal sezeryanle aldılar... 2800 gram minnos bi kızım daha oldu cok sukur
Özeli tavsiye ederim canım. Herkesin bir olmaz ama ben devlette çok hırpalandım. Durumun varsa istinasız özel.35+3 haftalık oldum.Ben hala devlette mi özelde mi doğum yapacağıma karar veremedim.Ilk doğumum özelde oldu.Ilgi alaka iyiydi rahattım.Devlette nasıl olur bilemiyorum.Dusun düşün sinir oldum
Evet canim ben bununla beraber çeşitli ayet ve duaları hem türkçe hem arapça yazıyla küçük bir not defterine yazmıştım. Hem doğumdan bir hafta kadar önce hemde doğumda sıklıkla okudum. Rabbim çok dirayet vermişti gerçekten o an hiçbirşeyden korkmadım hatta şimdi hatırladıkça bile korkuyorum tüylerim diken diken oluyor ama o zaman korkmadım.Kızlar birde bişey daha duydum daha doğrusu Bi kızın videosunda gördüm çoğu kişi önermiş sancı varken doğum anında bunu tekrarlamışlar ve o saatler su gibi geçmiş
Eki Görüntüle 2279989
Hatta kızın videosu çok pozitif görkem karman doğum olarak bakarsanız youtubedan beni inanılmaz rahatlattı
Canım inan hep elimde yazdığım defterde okuyup durdum. Benimde aklıma aksine birtek duaları okumak gelmişti. Ebelerde soruyordu hatta dua mı okuyorsun diye :) sana da tavsiye ederim.Tabi tabi bence de mutlaka faydası olur canım. Ben başkalarından da biliyorum bu ayetlerin okunduğunu ama aklına gelirse. İnsan elinde olmadan çok panik oluyor haliylenormal doğum daha da unutturur gibime geliyor.
Rabbim isteyen herkesi kendine layık kul, habibine layık ümmet eylesin kuzumUnuturum diye ekran görüntüsü alıyorum zaten aşkıperipellam eşim dahil herkese atıyorum onlarda okicak
Bilmiyorum ben dua ve ayetlerin faziletine fazlaca inanan biriyim hakkıyla Müslüman olan biri değilim ibadet tesettür vs ama Kur'an bambaşka hem okumayı çok seviyorum hemde duaları araştırmayı
En son kaç kiloydu canım senin bebiş? benim ki kız 35+1 de yani dün 2550 gram dedi doktorum.C
Benim takvimimde de gelisimi artik.yavasliyo diye yaziyo yani kilo alimi falan hatta bugun okudum
Bol bol yürüyüş canım, yiyebileceğin kadar hurma. Ve perine masajını tavsiye ederimİste bende bakicam doktor ne diyecek, normal doğum olsun istiyorum,doğumu baslatmak icin ne yapmam lazim bilmiyorumamuda kalkicam
Benim de hic olmamıştı oyle kahve falan da içmemiştim simdinkorktum bak spinal olmaktanHerkes bunu söylüyor da bende bir gram baş ağrısı olmadı ya neden acaba. Bol bol su içiyor musun?
Plasenta yaslanıyor bu haftalarda o yuzden olabilirİşte diyor ki kilo almayabilir artık 36 dan sonra. Ne alaka ki. Ben muz ve sütü bıraktım artık onunla mi ilgisi var dicem ama sacma
36 dan sonra neden kilo almıyormuş benim bildiğim son zamanlar daha çok kilo alıyorlarİşte diyor ki kilo almayabilir artık 36 dan sonra. Ne alaka ki. Ben muz ve sütü bıraktım artık onunla mi ilgisi var dicem ama sacma
Plasenta yaslanıyor bu haftalarda o yuzden olabilirİşte diyor ki kilo almayabilir artık 36 dan sonra. Ne alaka ki. Ben muz ve sütü bıraktım artık onunla mi ilgisi var dicem ama sacma
Telefonu alıcam elime belki aklımdan giderde bakarak okurum Allah yardımcımız olsunÖzeli tavsiye ederim canım. Herkesin bir olmaz ama ben devlette çok hırpalandım. Durumun varsa istinasız özel.
Evet canim ben bununla beraber çeşitli ayet ve duaları hem türkçe hem arapça yazıyla küçük bir not defterine yazmıştım. Hem doğumdan bir hafta kadar önce hemde doğumda sıklıkla okudum. Rabbim çok dirayet vermişti gerçekten o an hiçbirşeyden korkmadım hatta şimdi hatırladıkça bile korkuyorum tüylerim diken diken oluyor ama o zaman korkmadım.
Canım inan hep elimde yazdığım defterde okuyup durdum. Benimde aklıma aksine birtek duaları okumak gelmişti. Ebelerde soruyordu hatta dua mı okuyorsun diye :) sana da tavsiye ederim.
Rabbim isteyen herkesi kendine layık kul, habibine layık ümmet eylesin kuzum. Unutmazsın biiznillah okumayı, Bende tavsiye ediyorum bu tür şeyleri
En son kaç kiloydu canım senin bebiş? benim ki kız 35+1 de yani dün 2550 gram dedi doktorum.
Bol bol yürüyüş canım, yiyebileceğin kadar hurma. Ve perine masajını tavsiye ederim
Hiiiç panik olma canım bismillah başladın gerisi gelsin hayırlısıyla belki o güne kadar kendisi gelir Leo beyKizlarr 1 cm açılmam varmış,pazar günü suni sanciyla doğumu baslatalim dedi ,çok panik oldumm
Abese 20. Ayeti çatalda iken bende hep içimden söyledim.Kızlar birde bişey daha duydum daha doğrusu Bi kızın videosunda gördüm çoğu kişi önermiş sancı varken doğum anında bunu tekrarlamışlar ve o saatler su gibi geçmiş
Eki Görüntüle 2279989
Hatta kızın videosu çok pozitif görkem karman doğum olarak bakarsanız youtubedan beni inanılmaz rahatlattı
Kızlar yine ben spinal sezeryan sonrası lanet bas agrısına çözüm ne canımdan can gidiyo
Anammm leo mu geliyomuşş hiç panik olma kuzum niye panik yaptın kavuscan bebişineKizlarr 1 cm açılmam varmış,pazar günü suni sanciyla doğumu baslatalim dedi ,çok panik oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?