2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlarr 1 cm açılmam varmış,pazar günü suni sanciyla doğumu baslatalim dedi ,çok panik oldumm
Panik olma kuzum işte bekliyordun ya ay çok heyecanlandım simdi. InsaAllah kolaylikla ve sağlıkla doğurup kucağına alırsın

Çok panik oldum nedense ben ya korkuyorumm. Suni sancı nasıl bisey acaba? Yaşayan varsa yazsin lütfen. Size sahip sesleniyorummmm
Ben yaşadım canım, Korkma biiznillah. Doğum sürecini, açılmayı hızlandırıyor.

Kizlarr 1 cm açılmam varmış,pazar günü suni sanciyla doğumu baslatalim dedi ,çok panik oldumm
Ayy bana bugün tuşe yapalım dedi istemedim. Acaba bende de mi açılma var kız. Belki sıklaşır sancıların pazara kadar hiç gerek kalmaz suni sancı ya merak etme. Daha beş gün var.

Çok panik oldum nedense ben ya korkuyorumm. Suni sancı nasıl bisey acaba? Yaşayan varsa yazsin lütfen. Size sahip sesleniyorummmm
Valla canım ben arkadaşıma yakından tanıklık ettim onun açılması yoktu suyu az kaldığı için mecbur suni başladılar ve 10 saate doğumu dikşi herşeyi bitti ilk doğum
Serumu bittiği anda uyudu dinlendi serum yenilendi falan filan korkma öyle de böyle de o sancıları çekicez zaten bak başladın kurtulacaksın oğluna kavuşacaksın rahatla biraz keşke bana olsa kız ben razıyım şuann yemin ederim

Bence kafanın hazır olması ben sezeryan oldum ve hep sütüm gelecek diye inandım. Şükür hemen geldi. Normal doğurup hemen gelmeyen arkadaşlarım da oldu. Evrene mesaj gönderin sütüm gelecek gelecek diye

Eve gidip yuvarlak masa toplantisi baslatmam lazim ailem ve eşimle. Dediğin gibi öyle yada böyle olacak,doktorum Türkiye geliyor tatile ben pazar günü yapabilirim sonrasi başka doktor bakar dedi,bu doktorum ermeni ama Türkçe biliyor ben ve ailem kolayca iletişim kurabiliriz doğum sırasında

Ayy bana bugün tuşe yapalım dedi istemedim. Acaba bende de mi açılma var kız. Belki sıklaşır sancıların pazara kadar hiç gerek kalmaz suni sancı ya merak etme. Daha beş gün var.
Nedense içimden bir ses yapmam gerektiğini söyledi 2 gündür sancı çekiyorum.keske sende baktirsaydin

Ya ben doktorun 2 parmağına bile zor dayandım ayyy. Çok mu agriyor?
Öyle düşünme canım. Suni sancıya gelince de hemen hemen herkese takılıyor artık. Dayanılamayacak gibi bişey olsaydı ben ds başta olmak üzere kimse 2. yi doğurmak için can atmazdı rahat ol ☺. Dua oku bol bol, korku ve telaşının yerini sekine alır inşaAllah.

Madem pazartesi dedi ha pazar ha pazartesi güveniyorsan başka doktora gitmek istemiyorsan dediğin gibi aileninde görüşüyle Bi karara var canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun

Canım benim Allah yardımcın olsun.Senin belliydi sancıların başladı.Dua edicem sana da Kajincim.Önce Allah'a sonra kendine bebeğine doktorlara güven basarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…